• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...Erkeğinizde Sevdiğiniz & Sevmediğiniz Huyları Neler ? ...

Erkeklerde sevılecek bır huya rastlamadım ,rastladıklarımsa huy değil numara

Onun için ne dıyelım ,iyi huylu erkek yoktur aptal aşık kadın vardır !:1:

az votka vardır dıyecemde alkol kullanamıyorum:1::1:

​aslında benim sevgilim her anlamda beni çok mutlu etmesini bilir. ona sözüm yok süprizleri bana olan sevgisini hissettirmesi fedakarlığı yaz yaz bitmez kesinlikle hakkını hiçbirzaman ödeyemem :69:
beni her yere götürür haftanın hemen hemen 4 5 günü dışarıda birlikteyiz sürekli planlar programlar bundan çok büyük zevk alıyorum diyeceğim yok

Ama.... gel gelelim :63:

beni eve bıraktıktan sonra kimseyle görüşmemi istemiyor onunla gezip onunla tozmamı istiyor ben mahallemdeki kuaförüme gidip iki dedikodu yapamayacakmıyım canım gerçekten çileden çıkıyorum bazen :52:

saçma sapan takıntıları kıskançlıkları baana yakıştırmaları kıyafetime karışması makyajıma karışması bu huyları sevmiyorum sevdiğim huyuda benim ne sorunum olursa olsun anlayışlı karşılayıp hep yanımda olup bana destek olması

benimki herkesden de cok degişik .s bazen nerden buldum ben bu cocugu diorum :41:
beni sewdigine cook eminim ama bazı seyleri o kadar abartıyor ki adına da kıskanclık dior. sarkı sölemicen kimsenin yanında dior :44: kıvırtmıcan diyor :44: ruj sürmek yok :50: onu da gectm gecen konsere gittk elimi havaya kaldırıp sallıyorum indir elini kaldırma diyor :58: deli oldum ya adı üstünde konserdeyz :59: ne olacak sanki bunun neresini kıskanıyor anlamıorum :53: :50:

Her fırsatta sürprizler yapmasını, bir problemim olduğunda her şeyi unutup sürekli benimle ilgilenmesi ve moral vermesini, her zaman sakin ve olgun düşünmesini, ben yaşım itibariyle çocukça şeylerden sinirlendiğimde bağırdığımda büyük olgunlukla karşılayıp bana gülmesini, telefonda beni güldürmek için çabalamasını ve güldüğümde seni sadece bu kahkahan için sevebilirim demesini seviyorum.:nazar:

Gereğinden fazla sakin olması bazen beni çıldırtıyor, kavga edemiyorum rahatlayamıyorum bende sakin olmayı öğrenmeliyim :1: Ağlamaya tahammülü olmamasını sevmiyorum çünkü insan biraz ağlayarak rahatlamaya gereksinim duyuyor...

en sevdiğim huyları : sevgisini her zaman hissettirmesi,beni şiirler ve şarkılar yazması,beni koruması,kıskanması,üzerime titremesi bir de çok dürüst olması:69:
en sevmediğim huyları : gururuna çok düşkün olması,sinirlenince beni gerçekten kırması,bazen kıskançlııkları abartıp beni çok boğması:20:

benim sevgilim çok düşüncelidir,sevgisini çok güzel gösterir havalara uçurur ama gelgelelim sinirlendimi gözü hiç birşeyi görmez.birden parlar kalbimi çok kırar..keşke sinirlerine biraz daha sahip olabilseydi:26:

benim ona öğrettiğim işlerde sonra gelip bana o konuda ahkam kesmesi yok o öyle daha ii oluyo falan filan... bide meşhur kıskançlığımız var tabi..gerçi askerden geleli oda azaldı çok şükür. sinirlenince bir bakış atıyo gözleriyle dövüyo resmen o bakıştan nefret ediyorum... ama beni sevmesini seviyorum ben onuunnn:16:

ben korkuyorum valla sevgilimden ya :) yanlış bi hareket yaptığım zaman topluluk içindeysem falan bana bi bakış atar tamamdır yani. hadi bakalım duy bi ton laf ondan sonra. kıskançlığı herşeyi abartması bi olayın üstünde çok fazla durması beni çileden çıkartıyo!
gel gelelim ki bana olan aşkı verdiği güveni beni şımartması süprizleri beni baş tacı yapması 1 dediğimi 2 etmemesi beni koruyup kollaması ve her derdime çareyle yaklaşması... işte ona aşık olamamın sebepleri :)

Erkek arkadaşımın sevdiğim huyları: Yemekten hastalığa her konuda benimle bebek gibi ilgilenmesi ama aynı zamanda iltifatları, hediyeleri ve bir çok şeyiyle kadınlığımı hissettirmesi, dürüstlüğü, sadakati, bir iş yaparken benden müsaade istemesi, kıskançlığının son derecede makul seviyede olması, beni hep koruyup kollaması sahip çıkması, çok kibar olması, her konuda bana destek vermesi, düşüncelerime gerçekten önem vermesi vs. vs ama şimdilik aklıma gelenler bunlar. :69::nazar:

Kötü huyu yok, varsa da ben farketmedim. :1::nazar:

sevmediklerimi söyliyeyim daha az :))

çok ağlıyor..aslında kaya gibi sert biri ama çok duygusal..söz verdi ''artık ağlamıycam'' dedi ama ben inanmıyorum :D
en ufak bir kavgamızda bile panik oluyor,yolun ortasında yere kapanıyor ''nolur noluur'' diye yalvarıyor..
arada bazen kızlara bakıyor :( bakmadım diye inkar ediyor.
çok sigara içiyor ( 4092387462378ry87..kez çok içme dediğim halde) ve nefesi,teni,giysileri hep sigara kokuyor..
küfür kullanıyor..saflık abidesi ve konuşması çok bozuk..şive falan yok ama yazması-konuşması sıfır..lise 1 terk zaten..:44:

ama yinede insanlığıyla 1000 tane okumuş adama bedeldir benim aşkım :69:

beni sevmesini seviyorum şevkatini sehvetini
inadını sevmiyorum ve tartışırken genelde susmasını (aslında doğru olanı yapıyo ben sinirliyken susup sonra konuşuyo ama kadınlar işte :))

tespıh yaa. :14:
hıç yakışmıo çok ıtıcı buluorum ben defalarca söyledım görmycem elınde bıdaha ama kaçak kullandı hep uyuzzz:19:

bööylesıne yutturcan o tesbıhı bak bıdaha elıne alıomu :42:

Hemen ve olur olmaz şeylere sinirlenmesi, dediğim dedik olması.. :63: Onun dışında ben onun her halini severim :61: gülüşünü, sevimliliğini, kızdığımda kendini affettirmeye çalışmasını, iyi kalpliliğini, ev halini, giyinmesini bilmesini herşeyini severim yani.. :27:

Son düzenleme:
beni sevmesini seviyorum şevkatini sehvetini
inadını sevmiyorum ve tartışırken genelde susmasını (aslında doğru olanı yapıyo ben sinirliyken susup sonra konuşuyo ama kadınlar işte :))

Ayy nee güzel iştee susuyomuşşş keşkee tüm erkeklerr öylee olsaaa karşılık versee ortalık kan revan olurrr:1:

sevdiklerim bende kalsın şimdi uzun uzun yazamam
ama sevmediğim denince ilk olarak aklıma kendisi alışverişte saatler geçirirken
ben bi mağazaya girdiğimde daha hiçbir şeye bakmadan beni apar topar sıkıldım deyip çıkarmasına sinir oluyorum
hemde çok sinir oluyorum
tek alışveriş manyağı sen değilsin sevgilim bunu anla
ama ohh canıma deysin şimdi askerdesin bende rahat rahat alışveriş yapıcam 5 ay boyunca

Hergün değişik sürprizlerle beni mutlu etmesini biliyor,bu huyunu seviyorum :)

Üzerime titremesini,her an gözünün önünde olmamı istemesini sevmiyorum:(
bazan off dedirtiyor..

Bu erkeklerde genetik bir huymudur bu acaba.. Deli ediyo beni bu durum yaa Fazla ilgi de sıkıyo yahuu.. İşin kötü tarafı şikayetçi olunca hemen '' çok seviyorum kıskanıyorum sana bişe olucak diye çok korkuyorum,hem sen değilmiydin ilgisiz erkekten nefret ederim diyen.. ne yapsak suç aaa '' diyip sıyrılıyor :20:

sevdiklerim bende kalsın şimdi uzun uzun yazamam
ama sevmediğim denince ilk olarak aklıma kendisi alışverişte saatler geçirirken
ben bi mağazaya girdiğimde daha hiçbir şeye bakmadan beni apar topar sıkıldım deyip çıkarmasına sinir oluyorum
hemde çok sinir oluyorum
tek alışveriş manyağı sen değilsin sevgilim bunu anla
ama ohh canıma deysin şimdi askerdesin bende rahat rahat alışveriş yapıcam 5 ay boyunca

Evet ayrıca bu durum da çok gıcık.. Kendisi alışverişe giderken benide illa zorla götürür sen beğenceksin diye.. mağazada abartısız 15 20 tane kıyafet giyer çıkartır bir türlü karar veremez artık sinir küpü olurum uykum gelir.. Allahtan mağaza mağaza gezmeyiz sürekli alışveriş yaptığı bir mağaza var (MCR) oraya giidiyoruz ama oradada hiç yoktan 3-4 saat öldürüyoruz sonra bir ton kıyafet sırtımıza yüklenip geliyoruz..Madem denediklerinin hepsini alıcan ne soruyon hangisi güzel diye :47: Bana da gelince bir mağazaya gireriz bişey denerim beğenmese bile harika diyip aldırır / DI .. artık çözdüm olayı çok çirkin bişe gösteriyorum oo süper diyor.. blöf yaptığı bariz belli.. çok sinir bir durum yaaaa :47:

Back