...Erkeğinizde Sevdiğiniz & Sevmediğiniz Huyları Neler ? ...

Çok teşekkür ederim tatlım Öyle canım,gerçekten hep teknolojik hediyeler alır kendileri...7 ay oldu evleneli hepp bu tür şeyler aldı...Doğum günümde Play Statıon almıştı bana...sonra kendisi günlerce oynadı Ben hiç oynamadım Neyse bunada şükür,en azından unutmuyor Evet olumlu özellikleri daha fazla şükürler olsunHer şeyden önce seviyorum,seviliyorum Rabbim herkese nasip etsin

Sende ona bi gün kadın çorabı al bakalım o ne yapcakkk senin yaşadığın duyguyu bi anlasın sonrasında bi daha yapmaz herhalde.:82:
Evet katılıyorum sana en güzeli sevmek sevilmek ne güzel söylemişsinnn Allah herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bişey. Herkes dünyadaki eşini bulur inş.

Ayyy gerçektenn çok iyi fikir canım alsam ne yapar acaba:44: İnşallah herkesin gönlünden geçen olur,sever sevilir,mutlu olur

biz aynı kişiyle mi sevgiliyiz acaba:)) ya canımcım benimki de çok sinirli, hayatta hatasını kabul etmez ve çoook kıskanç! sen napıyosun nasıl başediyosun? birbirimize yardım edelim((

beni deli eden tek huyu kendi arakadaşlarıyla buluşup bi yerlerde oturması benimse gitmeme izin vermemsi deli oluyorum ya var mı böyle bişey

aa bu haksızlık amaaa, ben olsam resti çekerim ya sen de gitme ya da bana izin ver. arkadaşlarla buluşmak kötü bişey değilki!

Sevgilimiin en sevdiğimm huyu sadık,Çalışkan sorumluluklarını bilen sevdiği için herşeyi yapması vee güçlü olması beni her şekilde her ortamda yüceltmesi..Sevmediğiim huyudaa morali bozukken kimseyle konuşmaması yanlız kalmasıı vee aşırı keyfine düşkün ve bencill olmasııı 2 yıldırda telefonuna sahip çıkmamasıı deli oluyorummm

maşallah nazar değmesin!! ne kadar kısmetlisin. allahım sendekinin yarısını bana nasip etsin inşallah!:97:

Selam arkadaslar benım kocam a$ırı kıskanc buraya üye olmama bılle karısıyor düsünebılıyormusunuz kadınların oldugu yere bılle karısıyor of napıcam bılmıyorum? Cocuk oldu belkı düzelır dedım halen aynı

huy çıkar can çıkmaz demişler,yüz verme sen kısakansın yine de devam et. bu site süper yaa, burdan gidilir mi güzelim? bak ne güzel kaynatıyoruz:))

AY NAPIYIM DELI EDIYOR BENI TAMAM KISKANILMAK GÜZEL AMA FAZLASI ZARAR, INANIRMISIN BURASI TEK ÜYE OLDUGUM YER hehehe

aslında kıskanılacak birşey yok kız kıza sohbet ediyoruz.çoluk çocuk,eş ,kaynana,komşu vs çekiştiriyoruz veya paylaşıyoruz.ama gelde bunu anlat............

maşallah nazar değmesin!! ne kadar kısmetlisin. allahım sendekinin yarısını bana nasip etsin inşallah!:97:
çok teşekkür ederim canım benim:)evet gerçekten bu konuda çok şanslıyım diye düşünüyorum..hem bana çok aşık hemde çok düşkün..Allah dualarımı kabul etti.kuru kuruya sevmiyor..yani kuru kuruya sevmek yanlış anlaşılmasın..bayağı romantik,düşünceli..hayatımın şansı o benim daha ne istiyim Rabbimden

kızlarr bu aradaaa benimkii felaaakkeett kıskançç anlatamam ama bende çok kıskanç olduğu için anlıyorum..şu an askerdee aradığı zaman kk da oluyorum kadınlar kulubundeyim diyorum..hayyy çıkamadın gittin ordan geliyim de gör sen diyorr sırf kadın olduğumuzu bildiği için kızmıyorr..zaten karşı cins olsa benim üye olmayacağımı biliyorr..:)

Oyy allah kavuştursun canım zordur ama sayılı gün çabuk geçiyo şafak kaç senin, benimki geleli 20 gün oluyor, sanki hiç gitmemiş hiç o kadar beklememişim gibi hissediyorum çok tuhaf bir duyguu:44:

Oyy allah kavuştursun canım zordur ama sayılı gün çabuk geçiyo şafak kaç senin, benimki geleli 20 gün oluyor, sanki hiç gitmemiş hiç o kadar beklememişim gibi hissediyorum çok tuhaf bir duyguu:44:

saoll canımmmm çok sewindim darısı başıma sen kavuşmuşsun sıra bende:)28inde yanımda inşallah aşkımmmm:) yaa bana şimdiden garip geliyor bir yandan 15 ayda ömrüm gitti 10 yılım gitti sanki..bir yandan ne kadar çabuk geçmiş diyorumm..off çok özledim artıııkk

sevmedigim huylari
Surekli beni kiskandirmaya calisir, kiskandigimda da sinirlenmis gibi yapar!
Kavga sonrasi hic birsey olmamis gibi arar "askiiiiiiiimmmmmmmm" diye !!! iyyyyyyyy!!
ona sana sinirliyim soyle boyle yapiyorsun dememe kalmadan hemen beni susturmaya calisir. "tamam askim, sonra konusalim askim, sakinles askim" hay senin askina!! herseyi icime atinca daha kotu oluyorum ben!!!!!!
Macodur biraz.. Onu elestirmeye kalktigimda genel olarak cok bozulur; argo kelimelere hic gelemez..

Sevdigim huylari
Soz verdigi bir seyi kesinlikle yerine getirir. Istedigini alir. Cok kararlidir
Romantik ve surprizlerle dolu bi insan. Espirili.. alttan alan.. benim gibi deliyi idare edebilen..
Fedakar, ait olmak isteyen, evcil ve sevimli biri

yine de suan ona cok kizginim! Elime gecse bi kasik suda bogucam !

benim bal lokmam aşkım kova burcu :) gerçekten çok akıllı ve olgun...duygusal olduğu çok söylenemez ama yeri geldiğinde beni cezbetmesini bilir beraber çok güleriz bana saygılıdır ve kavga ettiğimizde benden dha olgundur bana kırıcı olmaz gerenktiğinde o gün hiç konuşmaz siniri geçince gelip öper beni bitanem diye sevmediğim tek şeyi inadı

Bence erkekler lafin nereye gittigini bilmiyorlar yani patavatsizlar bu onlarin eksisi!
Artisi ise bana beni sevdigini her firsatta belirtmesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…