...Erkeğinizde Sevdiğiniz & Sevmediğiniz Huyları Neler ? ...

sevmediğim huyu çok fazla eşimin herşeyimizi ailesine söyler
her konuda haklı olduğunu söyler haksızlığı kabul etmez.
tüm duygularını söyleyemez
sinirlenince karşı tarafı dinlemez anlamaz suçlama yoluna gider
daha sayılacak çok huyu var ama belirginler bunlar
ayy ayyy

Klasik türk erkeği ailesine aşırı bağlı aradaki dengeyi sağlayamayan, gönül almasını bilmeyen, sevgisini belli edemeyen, her zaman ben haklıyım duygusu yalnız dğeilsin cnm böylee erkek çokkkkk ne yazııkkiii, maço bi erkeği sevdin mi katlanmaktan alttan almaktan başka seçenek yok

daha sayılacak bisürü kötü huyu var aslında :)))
en kötüsüde bu huyların kendiside olduğunu kabul etmesi
ama azmettim yok edicem bu huyları:)

Sevmediğim huyu azıcık uyuşuk olması,yemek konusunda aşırı titiz olması,yemek ayırması.
Sevdiğim huyu aşırı üstüme düşmesi beni benden fazla düşünmesi mutlu olmam için elinden geleni yapması fedakar oluşu merhametli oluşu beni kendinden fazla düşünmesi ve herkesten ve her şeyden önemli görmesi

sevdiğim huyu beni her zaman çok sevdiğini belli etmesi üstüme düşmesi. Sevmediğim huyuda sinirlendiği zaman saçma sapan konuşması ve ailesine benden daha önem vermesi... :/

Hepimiz ailemizi seviyoruz ama erkekler bayanlardan daha fazla düşkün sanırım, biz istiyoruzki en çok bizi sevsin bize değer versin ailesi bizden çok azda olsa geri planda olsun, oysa erkeklerin böyle takıntıları yok, biz bencilmiyiz yoksa çok mu ince düşünceliyiz bilemedim:26:

beni deli eden tek huyu kendi arakadaşlarıyla buluşup bi yerlerde oturması benimse gitmeme izin vermemsi deli oluyorum ya var mı böyle bişey

beni deli eden tek huyu kendi arakadaşlarıyla buluşup bi yerlerde oturması benimse gitmeme izin vermemsi deli oluyorum ya var mı böyle bişey

Bizimki öyle erkek arkadaşlarıyla pek takılmaz ama takılcağı zaman rahatça gider ama ben bizimkilerle buluşmak istediğim zaman dışarda cafede felan katiyen olamz zaten, evde buluşulcak o da 40 dereden sorular sorularaktannn

benim kocamın en sevdiğim huyu kredi ve maaş kartının bende olmasına rahatsız olmaması
sevmediğim huyları: ilgisiz,sorumsuz,sürekli yemek düşünen..
arkadaşlar bi de bişi sorucam 7 aylık evliyiz biz.eşim son 2 haftadır benimle hiç ilgilenmiyor,yaklaşmıyor
bu da rahatsız ediyor beni.aramız biraz kötüydü diye bende mesafeli oldum.o da yatağa girdiği anda uyumaya çalışıyo ve bana da hadi iyi geceler diyo.bu durum beni çok üzüyorrr lütfen yardım edinnnnnnn

Canım erkekler genelde ihtiyaçlarını karşılanmasını düşünür normal yani bu durum
Evlilikte olur böyle şeyler diye tahmin ediyorum, o yaklaşmıyosa sen yaklaş cnm,

en sevdiğim huyu ço iyi art niyetsiz ....sevmediğim bana güçlü görünmeye çalışırken çocuğuna olan zayıflığı ve bunun getiridiği çocuğa nefretim.

en sevdiğim huyu : içinde bir gram art niyet yok ve acayip vicdanlı yolda dilenci görse cebindeki tüm bozuklukları veriyor ayy cnm yaaaaaaaaaaaaaaa

en sevmediğim huyları sorumsuz , çok gezmeyi seviyo yerinde durmuyooo

aşkımın sevmediğim bir huyu yok Allaha şükürr..:) Beni çok düşünür..Benim için bir şeyler yapmaya bayılır.Çok romantiktir.Süpriz yapmayı çok sever.Beni çk sevdiğini her zzaman söyler.Bu dünyada onun için herşeyden değerli olduğumu,ailesinden bile önce beni düşündüğünü,bensiz yaşayamayacağını bilmek beni çok mutlu ediyorr..Allahtan ailesine çok düşkün değil.Beni daha çok seviyor annesinden bile.Eğer öyle olsaydı çok kıskanç biri olarak deli olurdum sanırım.Hastayken benimle hasta olur.Bana her işimde yardım eder.Yeri gelir çocuğuymuşum yeri gelir dostuymuşum gibi davranır.Yeri gelir abim olur.Herşeyim o benim.Bensiz duramaz.Bensiz yiyip içemez.Sadece bazen bir huyu beni sinirlendiriyorr yemek yemediğim zaman çok ısrar ediyor.Ama o da rahat edemediğinden..Çooook seviyorum onuuuu hepp böyle mutlu oluruzz inşallahhhh.Aslında sevmediğim huyu varmış..Benim için sürekli para harcıyor,bir şey istesem 10 tane şey alıyor.Alma desemde dinlemiyorrr.Evet benim için yapıyorr ama vazgeçiricem bu huyundannn

Son düzenleme:

Çok şanslısınnn. Kader sizi sonsuzluğa saklısınn

Benim eşimin de sevdiğim ve sevmediğim huyları var...Çok hareketli,espirili bir kişilik kendisi,beni de çok eğlendirir Sabahtan akşama kadar evde otururuz hiç sıkılmayız:) İllaki yapacak bir şeyler bulur. Benimle ilgilenir,çok sohbet ederiz,sürekli fikrimi alır şunu şöylemi yapayım,böylemi yapayım her şeyi danışır Yerine göre davranmayı çok iyi bilir. Aile büyüklerinin yanında çok ciddi,yalnızsak eğer gırgır şamata Ayrıca çok şevkatli,temiz kalplidir,hiç fesatlık düşünemez Çok da temizdir,özellikle kendi temiziliğine çok önem verir...Bensiz yemek yemez,sabahları ben ondan 1 saat erken çıkıyorum ama benimle uyanır kahvaltı yaparız birlikteAma tabiki sevmediğim huyları da mevcut; bana hiççç yardım etmez,ikimizde çalışıyoruz ama yer içer çekilir Sadece perde asar Kendi arabasını sürekli temizletir ama eve gelince hiç bi iiş yapmaz...Öyle pek romantik falan değildir...Hediye alır sağolsun ama saçma sapan şeyler Flash bellek,bellek kartı...vs. teknosadan gidip alır bunları bana hediye ama kendisi kullanır hep:44: Sürekli ilgi bekler...Dizi izlememden nefret eder,hep dır dır eder izlerken Bunlarda tuzu biberi,her şeyiyle seviyorum kendisini

Ayyy canım yaa kusura bakma söylemeden edemiycemm, flash bellek hediyee alıyo diyince kopardın beni oturduğum yerdeee sen çok yaşa emiii, bende benimki anlamıyo sanıyodum bi tek daha kötülerinide varmış :44:
Şaka bi yanaa bence sende şanslısınn eşinin olumlu huyu daha çok gibi geldii erkeklerin olumlu huylarını görmek bize daha iyi gelirrr, mutluluklarrrr canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…