erkeğini elde tutmanın sırrı

memnuniyet karşılıklı olmalıdır...sadece bayan yönünden düşünmemek lazım..o zaman tek taraflı kullanım söz konusu..
onu bir başka kadının erkeği gibi "görüp,onun davrandığı gibi davranmaktır.O kadın neyi nasıl yapıyorsa öylece yapmak!
Şikayet ve sitem etmeden , tartışmadan!
gerekli gereksiz herşeyi problem etmeden!
Bir şey daha erkeği sahiplenmek yerine ondan istifade etmeyi amaçlamak

ben bu maddelere katılmıyorum..ben eşimi bir başkasının eşi diye hayal edemem çok saçma olur hele hele o bayan kimse onun gibi davranmak hiç olmaz çünkü evlilikte rol yapmak,oyun oynamak olmaz..istifade kelimesi eşim için kullanamayacağım bir kelime...dediğim gibi evlilikte memnuniyet karşılıklı...gerekli gereksiz problem yaratma denmiş önemli olan o problemleri sevgi çerçevesinde anlayışla çözmektir..

gerçekten hoş bir paylaşım. bende böyle düşünürüm bazan ama uygulamaya koymak çok zor irade istiyor.

bence bir insanin hayatınızdayken, onun olmadigi bir hayat dusununce kiymetini anliyorsunuz. mesela o yarin uzaklara gidecek olsaydi ne yapardim dediginizde onun hala yaninizda oldugunu, gitmeyecegini dusundugunuzde iste o anda daha cok seviyorsunuz ve kafaniza taktiginiz seyler bazen onemini yitirebiliyor

bence de çok doğru bir yaklaşım canım paylaşımın için teşekkürler...ben şunu keşfettim eşimde, çok fazla üzerine düşmeyince yani biraz umursamaz gibi davranınca bu sefr o bana, neden benimle ilgilenmiyorsun gibi şeyler söylüyor ve benim daha da çok üzerime titriyo.biraz bu şekilde davranmak işe yarıyor.:sm_cool:

işte bu çok sakıncalı adamın beynini müthiş yoran bişey. kendini tutup sevgini ilgini gösterememek.... bu oyunlar en başta kişiyi yorup psikopat yapıyor...
adam beni seviyorsa bu taktikleri kullanmama gerek kalmamalı. hep kendimizi gerimi çekmek zorunda kalıcaz ilgi alaka görmek için... iyi de nereye kadar???

Aslinda dogru bir yaklasim....
Insanin icinde kaybetme korkusu olmayinca malesefki askin ateside yavas yavas kayboluyor.......
Birlikteligi ucuncu bir goz ile gormek aski dahada kuvetlendirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…