erkeğini elde tutmanın sırrı

reyhantuana

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
197
0
44
arkadaşlar okuduğum bir kitapta erkeğinizi elde tutmanın sırrı yazıyordu sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum...
ERKEĞİNİZİ ELDE TUTMANIN SIRRI
Bir kadının erkeğini memnun etmesinin sırrı ; "onu bir başka kadının erkeği gibi "görüp,onun davrandığı gibi davranmaktır.O kadın neyi nasıl yapıyorsa öylece yapmak!
Şikayet ve sitem etmeden , tartışmadan!
gerekli gereksiz herşeyi problem etmeden!
Ve en önemlisi,erkeği mıknatıs gibi çeken bir görüntü oluşturmak;"Erkeğin yanında mutlu görünebilmeyi başarmak"
Bir şey daha erkeği sahiplenmek yerine ondan istifade etmeyi amaçlamak
Sevgi bunun neresinde diye yanlış bir soru akla gelmemeli
bunbları yapmadn ve onun yanında mutlu ve memnun olduğunuzu göstermeden sevdiğinizi nasıl belli edersiniz...
seven,herşeyi problem etmez
seven,sevdiğinin yanında mutlu olduğunu gösterir.Aynen O,Öteki kadın gibi!
özellikle ,onu herşeyiniz olarak görmekten vazgeçin ,o herşeyiniz olsun derseniz,sonunda hiçbirşeyiniz olmadığını görür yıkılırsınız.

evet canlarım nasıl katılıyormusunuz bu düşüncelere sizce de erkeğinizi elinizde tutmanın formülü bu mudur? yorumlarınıza...

Çok doğru katılıyorum. Birşey hariç; hayatta herşeyimiz oluyor bir süre sonra o sevdiğimiz insan. Annemize babamıza yapamadığımız nazı ona yapabiliyoruz, en ufak derdimizde onlara sığınıyoruz, anne baba, sevgili dost, hakikaten herşeyimiz oluyorlar. Nasıl herşeyimiz değilmiş gibi düşünebiliriz ki? İşte burasını anlamadım..

sorumluluk veeee sahiplenme duygusuuuuu kişisel kıskançlıklarrrrr hep başka kadınlara davetıye cıkarmıyor mu zaten

Suna aynen katılıyorum ONU SAHİPLENMEDEN ONDAN İSTİFADE ETMEYİ AMACLAMAK..Erkekler de bence bunu istiyorr biraz parmagında oynatılmak ruhlarında var bence :)

Nası ama ya? Sonuçta herkes kullanılmaktan nefret eder, kullanıldığını hissetmekı berbat bişey olmalı yani...nasıl oluyor da hoşlarına gidiyor?Ben böyle davranırsam rahatsız olurum çoook...galiba bundan kaybediyorumfisfisfis

a.s. Tamamen katılıyorum bu düşünceye. Esas çevreye karşı bakımlı olmak yerine kocamıza karşı bakımlı olmalıyız. Oysa genelde çevreye karşı süslenir giyiniriz. Kocamızın yanında saç baş dağınık ta olsa olur vs vs. İşte yanlışımız bu bence. yasakkelime

Şikayet ve sitem etmeden , tartışmadan!
gerekli gereksiz herşeyi problem etmeden!

bu kısmına katılıyorum.teşekkürlerrrr

bi kere birincisi ban gore sitem etmeyeceksin ve kisisel elestirilerde cok bulunmayacaksin
bunlari yapan kaybeder
ikincisi de yatak olayi cok onemli sanırım cunku onlar icin birinci planda geliyormus bu
bakalim ilerde artik bunlari uygulayabilir miyim bilemicem
konusmasi kolay :))

biz devam edelim de bu taktiklerle uğraşıp savaşıp onları elimizde tutmaya. acaba onlar nasıl ellerinde tutacak bizi?
asıl erkekler düşünmeli bunu; çabuk kırılan biz, hassas olan biz, sadakate önem veren biz...
erkek egemen toplumların taktikleri bunlar,kadınlarda bu kısırdöngüde yüzyıllardır döndüğü için kaybediyor sanırım.

seven,sevdiğinin yanında mutlu olduğunu gösterir.Aynen O,Öteki kadın gibi!
ya canim şu öteki kadın düşncesinikaldırsak gerisi tamam.oooffffff.....öteki kadın ne soğukkkkk

bu erkekler de bi garip ya kendilerinden kacan kadını mı seviyolar nedir ne garip bi dogaları var yahu

valla ben onu bunu bilmem ama cok yuz vermeyeceksin sonra tepene cikiolar
ipleri sIkI tutmasini bileceksin:)

şöyle diyim erkekler kendi sözünden çıkmayan kadın istiyolar
hem öyle hemde kendisini zorlayacak kadın istiyorlar :dilcikar: hem zor olsun hem her istediğini yapsınkafamçokkarıştıbide kadınlar için derler ne istediklerini bilmiyolar diee
:dilcikar:

Ahahaah:) Bencede Dogru Ama Oda Beni öle Düşünsün Biraz Allah Allah. Valla Ben Sabah Akşam Gece Gündüz Yani Her An (3 Yillik Evliyim) Bakimliyim. Herşeyime Dikkat Ederim Fazla Dirdir Etmem, Aşiri Kiskanmam Onun Da öle çok Kiskanç Olmasini Istemem. Ikimizinde Sinirlari Ve özgürlük Alanlari Vardir. Makyaj Kiyafettime Karişmaz Her Daim çekici Ve Güzel Olmaya çalişirim. Evliliğim Süper Gidiyo. Beni Kiskanmak Yerine Prenses Gibi Davraniyoki Hep Onu Seviyim Diye. Herşeyi Onla Yapiyorum . Seks De Herşeye Açigim. Hatta Sinirlari Ben Aşiyorum Bazen. Bu Benim Erkegimi Mutlu Ediyo. Ve Bunlardan Dolayida çok Mutlu Benim Eşim. Herkese Göre Değişir Valla.

valla arkadaşlar benim kafam kafamçokkarıştıkarıştı zaten bu günlerde nasıl davranacağımı bilemiyorum beni sinir ediyor(hele başka kadın mezuu beni daha da klava::1closedeyes:çıldırtır)en iyisi üstüne düşmemek şımarıyorlar be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…