• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin maddi durumu

Çalıştığı halde maddi durumunun iyi olmamasına bi şey diyemem, bu ülkede normal. Ama senden borç isterim demesi yanlış olmuş. Ben de soğurdum.

Bugün büyük işletmelerin sahipleriyle konuştuğumda hep hikaye şu. Erkek iş kuruyor ve bir dönem kadının maaşıyla idare ediyorlar. Bu insanlar şimdi milyoner. Neyse belki doğru değil ama daha bu aşamada ekonomisini yönetemeyen bir beyle evlenmeyi tercih etmem

Erkek arkadaşı ev mi geçindiriyor da maaşı neye anca yetiyor o kısmı anlamadım. Daha bismillah yeni başlamışlar işe hemen borç isterim sonraki ay öderim olayına girmiş benim de hoşuma gitmedi bu konuşma. Maaşları aynı bir de neticede anladığım kadarıyla.

Selam nasılsınız umarım süpersinizdir 🤭 aklıma takılan bir konu gündemde bizim evde bu aralar. Şöyleki : kardeşim ve aynı mesleğe sahip erkek arkadası hakkında, erkek arkadası da kamuda memur kardeşim de ikisi de yeni atandı. Erkek arkadasının maddi durumu iyi değil olabilir bunda sorun yok ama kardeşim bugun derdini anlattı akıl istedi dediği şuydu : maddi olarak iyi durumda değil, maaşı ancak yetiyor. hatta ileride çok sıkışırsam senden borç isterim ertesi ay veririm demiş. kardeşim SOĞUDUM bu yüzden diyor. hatta bugun mesaj atmış kardeşim ben senden soğudum güçlü erkek isterim karşımda demiş. Çocuk aramış bunu gururumu kırdın ben cebimde 1 lira ile iş kurdum zamanında, nişanı erteleyelim sen beni biraz daha tanı demiş... Bir yandan huyu suyu iyi hadi öyle seven bulamam diyor bir yandan maddi kısma takmıs biraz siz olsaydınız nasıl yol izlersiniz..
E aynı işi yaptıklarına ve erkeğin maddi durumu kötüyse kızınki de kötü olmuyor mu? Şuan aileyle yaşıyordur, gideri azdır belki ama sonuçta maaşları denk.

Bence kardeşiniz sevgilisine haksızlık etmiş.

Ben de şuan ki nişanlımla yeniyken böyle bir şey yaşadım. Bana destek çıkarsın falan demişti. Benm tuhafıma gitti ama beni denediğini düşündüm. Tepkimi ölçütüğünü nitekim öyle de oldu. Sonraları tabii benden borç aldı geri de verdi. Şuan ben de ondan alıyorum. Açıkçası bu durumdan memnunum farklı bir bağ oluyor. Kardeşinizin güçlü erkek muhabbeti çok yanlış. Parayla olmuyor güç meselesi. Sevgili olacaksa zor durumunda yanında olması lazım. Bence adamın kardeşinizden ayrılması kendine iyilik olur.

Selam nasılsınız umarım süpersinizdir 🤭 aklıma takılan bir konu gündemde bizim evde bu aralar. Şöyleki : kardeşim ve aynı mesleğe sahip erkek arkadası hakkında, erkek arkadası da kamuda memur kardeşim de ikisi de yeni atandı. Erkek arkadasının maddi durumu iyi değil olabilir bunda sorun yok ama kardeşim bugun derdini anlattı akıl istedi dediği şuydu : maddi olarak iyi durumda değil, maaşı ancak yetiyor. hatta ileride çok sıkışırsam senden borç isterim ertesi ay veririm demiş. kardeşim SOĞUDUM bu yüzden diyor. hatta bugun mesaj atmış kardeşim ben senden soğudum güçlü erkek isterim karşımda demiş. Çocuk aramış bunu gururumu kırdın ben cebimde 1 lira ile iş kurdum zamanında, nişanı erteleyelim sen beni biraz daha tanı demiş... Bir yandan huyu suyu iyi hadi öyle seven bulamam diyor bir yandan maddi kısma takmıs biraz siz olsaydınız nasıl yol izlersiniz..
Kardeşiniz evliliğe hazır değil belli ki . Evlilikte öyle senin paran benim param olmaz. Evlilik müşterek bi hayattır . Açıkçası ilerde soguyacagina şimdi soğuduğu iyi olmuş

Kardesiniz ATM arıyor galiba.
Belki çocuk denemek için bunları söyledi.
Aynı yerde aynı konumda ki iki insanın maddi durumları neden bu kadar farklı bilemiyorum.
Ama kardesiniz benim param benim senin paranda benim zihniyetine birine benziyor.
İlişki zaten sallanıyormus.

Bir sey düzeltmek istiyorum kardeşim ilerde çok sıkışırsam senden borç isterim demesine takmış ' çünkü kendisi aç bile kalsa ailesi dışında kimseden bir sey istemez yapıda bilmiyorum ben de huy suy önemli dedim ama 😌

Kardesiniz ATM arıyor galiba.
Belki çocuk denemek için bunları söyledi.
Aynı yerde aynı konumda ki iki insanın maddi durumları neden bu kadar farklı bilemiyorum.
Ama kardesiniz benim param benim senin paranda benim zihniyetine birine benziyor.
İlişki zaten sallanıyormus.

Hayır onu biraz tanıyorsam o senden ilerde borç isterim demesine taktı kendisi aç bile kaldığı zamanlar oldu ailemden bizden başka kimseden istemedi ben de ona huyu VS önemli dedim ama bilmiyorum ne düşünüyor

Yani erkek de sıkışıp borç ister.Ama bu örnekteki erkek bana biraz rahat geldi.İlerisi için borç almak adına plan yapıyor.Benim de hoşuma gitmezdi bu durum.Kız kardeşinizin de söylediği ağır olmuş

Paralıyı bilmemde azcık gururlusunu bulsun. Kız senden soğudum, güçlü erkek değilsin ben güçlü erkek isterime getiriyor. Oğlanda cebimde bir lira varken iş kurdum felan filan. Erkek olsam o kızın yüzüne bakmam.

Eğer şuanki standartlarından daha kötü olacaksa bencede düşünsün. Şimdi bunu takan insan evlendikten sonra en ufak maddi sorunda kriz çıkarır bence.

Daha şimdiden borç isterim diyen adam ,bayağı bi soru işareti,
Bende olsam aynı işte aynı maaşla soğurum bu kelimeden ,
Burada ne konular var devamlı yok yok diyip sonunda hep üste çıkmaya başlayan eşler,
Daha çok yolun başındayken bu borç lafı kötü olmuş ,

Back