Erkeğin küçük olduğu ilişki

cokmutsuzbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
32
-24
1
Arkadaşlar ben 1 aydır biriyle konuşuyorum işlerin bu kişi arkadaşımın arkadaşı
Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben eskiden kendimden küçük birine asla bakmam derdim fakat 5 yaş var arada
Onu geçtim arada 5 yaş olduğunu bilmiyor çünkü yaşımı yalan söyledim
Ama çok hoşuma gidiyor her şey çok uyumlu
Ne yapabilirim lütfen akıl verin

Ne kadar rahatlatıcı ve güzel konuştunuz keşke ülkedeki herkes sizin gibi düşünse
Doğrusu bu. Benim teyzem 50'li yaşına ayak basacak ama evlenmedi. Erkek bulamadığı için mi? Hayır. Kendi tercihi EVLENMEMEK olduğu için evlenmedi. Evde kalmış gözüyle de bakılmadı. Gayet kariyerine odaklandı ayrı evi var sevgilisi var. Bir kadın belli yaşa gelince evlilik için bir erkeğe sarmaz. Karşındaki o düşüncedeyse def et hayatından zaten.

Yaşını dahi yalan söyleyen bir insanın diğer söylediği her şeyden şüphe ederdim herhalde. Yaş dediğiniz şey saklanabilecek bir şey değil. Eninde sonunda öğrenecek. Böyle doğrusunun ortaya çıkacağı bile bariz olan bir konuda yalan söyleyen insan ürkütürdü beni.

Her şey olması gereken zamanında oluyor inanınki her nasip vaktine esirdir. Evlenmeye geç kaldım okumaya geç kaldım işe girmeye geç kaldım bunlar insanı strese sürükler. Benim çevremde çoğu kişi bekar kadın erkek kimse şikayetçi değil. Evde kalmak değil ki bu tercih meselesi

Doğrusu bu. Benim teyzem 50'li yaşına ayak basacak ama evlenmedi. Erkek bulamadığı için mi? Hayır. Kendi tercihi EVLENMEMEK olduğu için evlenmedi. Evde kalmış gözüyle de bakılmadı. Gayet kariyerine odaklandı ayrı evi var sevgilisi var. Bir kadın belli yaşa gelince evlilik için bir erkeğe sarmaz. Karşındaki o düşüncedeyse def et hayatından zaten.
Haklısın hem benim mesleğim de var (öğretmenim

Her şey olması gereken zamanında oluyor inanınki her nasip vaktine esirdir. Evlenmeye geç kaldım okumaya geç kaldım işe girmeye geç kaldım bunlar insanı strese sürükler. Benim çevremde çoğu kişi bekar kadın erkek kimse şikayetçi değil. Evde kalmak değil ki bu tercih meselesi
Çok şükür mesleğim var atanmış öğretmenim ama yuva kursam fena olmazdı

Yalan üzerine ilişki kurulmaz. 5 yaş önemli bir fark değilmiş üstelik. Fazla uzamadan söyleyin bence.
Bana çok büyük fark gibi geliyor çünkü güneydoğuluyum o da öyle ve bilirsiniz buralar çok gelenekçidir bu konuda

Bana çok büyük fark gibi geliyor çünkü güneydoğuluyum o da öyle ve bilirsiniz buralar çok gelenekçidir bu konuda

Bence yaş değil önemli olan erkeğin testesteron seviyesi :) 10 yaş büyük olup bebeksi prenses tripkolik bir erkekle de karşılaşabilirdiniz. Böyle düşünün her şey yaş değil.

Ya bana geçen sene bir kız bendne hoşlandı ama istemedim falan dedi
Sebebini sordum hoşuma gitmedi ve benden 3 yaş büyük dedi
Ben de 3ün 5in lafı mı olur dedim
Evet olur demişti
Kızdan hoşlanmadığı için batmış yaş farkı hoşlansa sıkıntı etmezdi bence

Kızdan hoşlanmadığı için batmış yaş farkı hoşlansa sıkıntı etmezdi bence
Öyle mi düşünüyorsun ya cidden
Aslında erkek arkadaşım var o da bir erkek kızdan hoşlandı mı hiçbir şeyi dert etmez geri kalan her şey bahanedir diyor
Ayrıca annesi de babasından büyük hem de 5 yaş :)

Arkadaşlar ben 1 aydır biriyle konuşuyorum işlerin bu kişi arkadaşımın arkadaşı
Bende 30 yaşından sonra yaş kompleksi başladı ve insanlara kendimi 4 yaş küçük söylüyorum ki cidden genç duruyorum
Neyse gelelim konuya bu konuştuğum kişiye de ilk baş kendimi 4 yaş küçük (28im dedim) söyledim
O da 27 yaşında
Ama halbuki ben 32yim
Şu an iş ciddiye gidiyor ve sanaldan tanıştık ama uzak değl mesafe 1-2 aya yüzyüze görüşmeyi düşünüyoruz
Ben eskiden kendimden küçük birine asla bakmam derdim fakat 5 yaş var arada
Onu geçtim arada 5 yaş olduğunu bilmiyor çünkü yaşımı yalan söyledim
Ama çok hoşuma gidiyor her şey çok uyumlu
Ne yapabilirim lütfen akıl verin
Arkadaşınız gerçek yaşınızı biliyor mu yoksa o da sizin 28 yaşında olduğunuzu mu sanıyor ?

Öyle mi düşünüyorsun ya cidden
Aslında erkek arkadaşım var o da bir erkek kızdan hoşlandı mı hiçbir şeyi dert etmez geri kalan her şey bahanedir diyor
Ayrıca annesi de babasından büyük hem de 5 yaş :)
İşte doğru diyor sadece erkek için değil kız içinde geçerli hoşlanmazsa bir insan birihden güzel olan bir şey bile batar gözüne

Back
X