rica ederim canım yardımım olabildiyse ne mutlu bana YARADAN yardımcınız olsun bende çektim en derinden aşk acısını bilirim şuan o acı çektirenle evliyim:)mutluyum hepinizin mutluluğu bulmanız dileğimle
bence bir erkeğin gözünde vazgeçilmez olmak ne yazık ki tamamen taktiklere dayalıdır, erkekleri çözmüş tecrübeli bir kadın ancak değerli ve vazgeçilmez olabilir.
hayatınızın merkezi haline getirdiğiniz an, olay biter onun gözünde ve "kaybetme korkusu" dediğimiz ilişkiyi ayakta tutan şey yerle bir olmuş olur. o yüzden hiçbir zaman çok kaptırmamak lazım. gidiyorsa, güle güle. nasılsa geri gelecek. istisnası yok, gelecek. evet aşkın varolduğu yerde taktik, oyun olmamalı ama erkekler biraz aptal canlılar, ve bu yüzden onların üzerinde oyun oynamaktan başka çaremiz yok. eğer duygularını tam olarak belli edersen parmağında oyuncak olursun, ve sonra bir köşeye atılırsın. ne yazık ki onları elde etmenin yolu bu, ister 20 yaşında olsun ister 50 yaşında olsun tüm erkekler bu oyunla yerle bir olabiliyorlar. her telefonunu açmak, peşinde koşmak, ulaşmasını zorlaştırmamak, gidiyorum dediği an ayaklarına yapışmak ulaşılmaz olmanızı engeller tamamen. en önemli şey mükemmel yanlarından daha çok olumsuz yanlarını düşünmek, ve çok aşık olmamak. aşka düştüğünüz an olay bitiyor, oyuncağı oluveriyorsunuz. küstü mü? küssün. darıldı mı? darılsın. uğraşacak çok fazla şeyiniz varken onun kaprisleriyle değil, kendi hayatınızla ilgilenin. bir erkeğin karşısında güçlü durmak her zaman çeker onu. ama ona muhtaç bir imaj çizdiğiniz an yerle bir oluyorsunuz. siz ona değil, o size muhtaç. çünkü ondan üstün olan sizsiniz. böyle hissedin ve ipleri elinize alın. kendinizi kaptırmayın, üzerine düşmeyin, ilgi beklemeyin ve ilgi de göstermeyin gereğinden fazla. bu kadar basit.
Naptınız evlendiniz mi merak ettim :))Yazılan çoğu şeyi denedim bugüne kadar sırf sevgimiz azalmasın diye. İşin garip tarafı ilk zamanlarda bile bana bu kadar aşık değildi hatta aşık bile değildi. Şuanda bana hergün daha fazla aşık olduğunu olduğunu söylüyor ilgisinden ben bunalmaya başladım. 5 yıllık bi ilişkimiz var ve birkaç aydır nişanlıyız. Ama farklı şehirlerde yaşamak zorunda olduğumuz için 3 senedir paylaştığımız şeyler o kadar azki hayatımız telefonla yapışık geçiyor. Ve hiç bu kadar sevilmediğim halde şuan ilişkimiz bu uzaklıktan dolayı bitme konumuna gelebilir. Bu nasıl bi adalettir anlamıyorum sevdiğim yanımda olsun istiyorum ama elimden bişi gelmiyor(
Merhaba Berna. Mesajını okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Yazdığım mesajın üzerinden çok uzun zaman geçmiş:)). Biraz garip bir durum oldu. Sorunu yanıtlayayım. Evet evlendik, 2 yıldır evliyiz ve şu an 3 aylık hamileyim. Çok şükür çok mutlu bir evliliğimiz var. İnsan hayatı ne kadar garip değilmi. Ne badireler atlatık. Ama mutlu sonu gördüğün zaman yaşadığın herşey bir anlam kazanıyor ve daha değerli oluyor. Darısı herkesin başına:)Naptınız evlendiniz mi merak ettim :))
Çok sevindim :) Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Musmutlu bi aile olunMerhaba Berna. Mesajını okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Yazdığım mesajın üzerinden çok uzun zaman geçmiş:)). Biraz garip bir durum oldu. Sorunu yanıtlayayım. Evet evlendik, 2 yıldır evliyiz ve şu an 3 aylık hamileyim. Çok şükür çok mutlu bir evliliğimiz var. İnsan hayatı ne kadar garip değilmi. Ne badireler atlatık. Ama mutlu sonu gördüğün zaman yaşadığın herşey bir anlam kazanıyor ve daha değerli oluyor. Darısı herkesin başına:)
Teşekkür ederim. Darası başına inşallah:))Çok sevindim :) Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Musmutlu bi aile olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?