Kendimizi kandırmayı ne kadar seviyoruz böyle, yazık gerçekten,
hangi konuda kandırıyoruz canım
Burcum0 adlı üye başından geçen bir olayı anlatmış ve sonunda olayı inanmak istediği gibi bağlamışya axisude ondan bahsediyorum, gerçek o kadar açık ve net karşımızdadırki ama biz gönüllü körü oynarız, bu sadece bayanlar için değil erkekler içinde geçerli ama onlar bizler kadar duygularıyla düşünüp yaşamadıkları için bizler kadar kandırmaca yapmıyorlar, seven yanında olur, sevdiği için herşeyi göze olur, hiç gitmez, bakmayın böyle yazdığıma bende kendini kandıran bayanlardanım.
valla ne yaparsan yap insan bi yerde kaderini yaşıyor bence yani nebilim yaşıcaan bişi vasa eninde sonunda yasıosun onu naparsan yap fazla kadercimi oldum bilmiorum ama çevremdeki izlenimler bunu gösterdi bana bişi yaşanacaksa yaşanıyo istediğini yap kaçış yok
Rabbim doğruyu, güzeli, bizi en mutlu edecek olanı yazar inşallah kızlar...
ya böyle yazilar okuyunca eskiden basmakalip seyler derdim ama simdi bakiyorum da, genel hatlariyla gercekten bi erkegin sevip sevmedigini anlatan güzel yazilar bunlar.. tesekkürler sudecimmm..
rica ederim canım benim kadınlarda erkeklerde geneli aynı deilmidir
tabi canim tabi.. mesela her madde herkese uymayabilir ama biraz degistirirsen aslinda benzestigini görürsün.. mesela su arama olayi, buna gercekten katiliyorum.. seven adam ariyor yaa.. bir de kacan erkekgin en büyük bahanesi.. aileviiiiiiiii sorunlarim var... gercekten ailevi sorunlari olanlar da arada kayniyor.. kim dediyse ailevi sorunlarim var diye, hepsi yalan ciktiyani gercekten bu makaleleri mantik süzdecinden gecirince uyan cok kismi var insan görecektir.. gözünü seveyim internetin, her ne kadar zararli yanlari varsa da yararli yanlari daha fazla...
haklısın canım yeni bi konu daha açtım erkeğinin burcunu bil aşık et diye belki uyumlu deildiniz burdan bak bakalım uyumunuza alttaki adreste
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/489204-erkegin-burcunu-bil-asik-et.html
tesekkür ederim canim bakayim da kocami kendime yeniden asik edeyim
altta yorumlar var yorumlarını mahrum etme canım
Bu maddeleri hayatınıza ne kadar geçirirseniz geçirin uygularsanız uygulayın, adam sizi sevmiyorsa, sevmiyordur.
Dünyanın en aklı başında kadını olun yine sevmeyecektir de.
Planla programla olmuyor bu iş, bu iş gönül işi. Mantığa bakmıyor maalesef.
Zamanında ideal erkek listemin tek bir maddesine bile sahip olamayan birini bir türlü kafamdan atamadığımdan böyle konuşuyorum,
yoksa atıp tuttuğum yok yani kızlar.
Oldu mu oluyor işte... Açıklayamıyorsun.
aynen katılıyorum plan programla biri birilerini sevse keşke bende böyle bi listeyi kayınvalideme verirdim onu çoook severdim :) bu işin esprisi tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?