PorseLenBebek Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2009 1.268 0 16 Eylül 2010 Konu Sahibi PorseLenBebek #1 Kadin: Ben ölürsem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !! Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam : öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor. Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim. Kadin: (yüzünde üzgün kirgin bir ifadeyle) Evlenirsin.. Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker) Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin? Adam : Başka nerde yatilabilir ki? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar misin?? Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur. Kadin:O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....?? Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara... Kadin:......................? !!! Adam : Haas.. s...beee................!!!
Kadin: Ben ölürsem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !! Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam : öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor. Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim. Kadin: (yüzünde üzgün kirgin bir ifadeyle) Evlenirsin.. Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker) Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin? Adam : Başka nerde yatilabilir ki? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar misin?? Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur. Kadin:O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....?? Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara... Kadin:......................? !!! Adam : Haas.. s...beee................!!!
DepResiFPoLyaNa A$qıM ^ sErCan'ım ^ Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2010 220 0 16 Eylül 2010 Konu Sahibi PorseLenBebek #2 kaydirigubbakcemile3 qüzeLmiş uyquLayam bare bende :ecrin_bebek:
E elifmrt O' benim nefesim... Kayıtlı Üye 5 Kasım 2008 281 1 15 Ekim 2010 Konu Sahibi PorseLenBebek #3 kaydirigubbakcemile3
bulancak28 #freemuslim ✌️ Pro Üye 1 Haziran 2010 5.001 2.164 36 18 Ekim 2010 Konu Sahibi PorseLenBebek #4 vayy güzelmiş
ironihayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 1.528 9 19 Ekim 2010 Konu Sahibi PorseLenBebek #5 HAHAHAH cok gulekmıs en kısa zamanda denıcem
Eylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 6.137 13 45 26 Ekim 2010 Konu Sahibi PorseLenBebek #6 http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...dan-laf-boyle-alinir.html?highlight=Evlenirimyerimseniben