- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Evliliğe de çocuk yapmaya da kişiler birbirini ikna etmeye çalışmamalı, her konu enine boyuna konuşulup açık ve net olunmalı. Süreç içinde her şey ayan beyan ortaya çıkar ancak görmeye niyeti olmayan görmez. 'peşinden koşturmak' 'dişiliğini kullanmak' 'teklif beklemek' 'çocuk için kandırmak' 'kabullenmek' 'değişmesini beklemek/değiştirebileceğini düşünmek' vs bunların hepsi son derece kişinin değerini düşüren, eşitlik, hak ve hürriyetlere aykırı durumlar. Sorgulayın ve düşünün.
Sonrasi çok belli de neyse...Katılıyorum.
Çevremde “dişiliğini kullanan” kadınlar sayesinde evlilik için ölüp bitip evlenen erkekler var örneğin.
kötülük kötülükErkegı ya da kadını hayat arkadası olmaya ikna etmeye calısmak kısının kendine yapacagi en buyuk saygısızlık 'bence'.
Bence de, ayrıca karşısındaki insana da yapacağı en büyük kötülük ve bencillik. Evlilik ve biri ile beraber olma hırsı, elde etme takıntısı olmamalı.Erkegı ya da kadını hayat arkadası olmaya ikna etmeye calısmak kısının kendine yapacagi en buyuk saygısızlık 'bence'.
Hıc bir erkek iknaya çabaya değmezMerhaba hanimlar
Bugun youtube da gezinirken bi kanal cikti karsima, kadin erkek iliskilerini ele aliyodu. Bi video gordum biraz şaşırdım. Erkegi evlilige ikna etmenin yollari yaziodu baslik olarak.
Sizce kadin erkegi ikna etmeli mi? Yoksa evlilik isteyen erkek kendisi zaten teklif eder mi? Ikna etmek bir kadin icin risk değil midir?
İkna etmek derken belki korkuları olan erkekleri kastediyor olabilir. Yoksa erkeklerin kadınları ikna etmesi lazım biraz, zorluksa kadınlara zorluk oluyor.Merhaba hanimlar
Bugun youtube da gezinirken bi kanal cikti karsima, kadin erkek iliskilerini ele aliyodu. Bi video gordum biraz şaşırdım. Erkegi evlilige ikna etmenin yollari yaziodu baslik olarak.
Sizce kadin erkegi ikna etmeli mi? Yoksa evlilik isteyen erkek kendisi zaten teklif eder mi? Ikna etmek bir kadin icin risk değil midir?
Erkek evliliğe ikna edilmez,kendi kendine ikna olmuş erkek ile evlenilirMerhaba hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?