Erkegi evlilige ikna etmek

Siz evlisiniz sanırım??peki flort doneminde ne kadar sure tanimali , uzun yillar geçirip bosa zaman kaybetmek de var sonunda
10 yıllık sevgilimle evlendim. Bir arkadaşım da 10 yıllık sevgilisinden ayrıldı 1 sene sonra baskasıyla evlendi. Herkes de mutlu yani yaşanacaksa yaşanacak.

Şöyle ailem evlenmeden ne gezmeye ne konuşmaya izin vermediği için aşırı psikolojik baskı yaptığı için hiç ikna çabam olmadı kendi isteğinize evlenip özgürce buluşup gezmek istedik ...

Siz evlisiniz sanırım??peki flort doneminde ne kadar sure tanimali , uzun yillar geçirip bosa zaman kaybetmek de var sonunda
Evet evliyim ikimizde ciddi düşünüyorduk ama öyle sevgili olalım bakalım değil aile olarakta birbirimizi tanıyorduk nişanlandık birbirimizi öyle daha iyi tanıdık 11 ay nişanlı kaldık o zaman alttan aldığım her konuya şimdi pişmanım aslında olmayacaksada olmasın şimdi dahada olgun düşünüyorum ve şimdiki kızlara tavsiye ediyorum çok sevsenizde her şeye tamam demeyin isteklerinizi söylemekten çekinmeyin gözünüzde birşey bırakmayın ben eskiden toz pembe kafadaydım tabi bunda eşimin payı büyük beni kendine bağladı konuştukça hareketleriyle bakışlarıyla kibar romantik ilgili alakalı olmasına kapıldım evlendikten sonra bunların kalmaması üzüyor insanı ama öyleyken böyle olacağını bilemezdim

Yine de hakkinizda hayirlisi...evlilik kolay degil gercekten...tabi guzel yonleri de var...mutluluklar diliyorum ❣

Evlenmek neden tabudur insanların gözünde, sonuçta bu dolaylı yoldan gelişir. Sırf bunun için yola çıkarsa insan sadece.. mutsuz, yapay bir evlilik alır.

Az salın,sevin,zamana yayın.
Evllikte geçireceğimiz 'zaman' hayatımızdan da, sevgililikte geçireceğimiz 'zaman' reklam arası değil ki.. her evrenin tadını alabilmek gerek

Böyle şeyler tartışmaya açık konular. Kimi erkek vardır zaten evliliğe motivedir hayat arkadaşını arıyordur o sizi ikna etmeye çalışır. Kimi erkek vardır çocuk gibidir o adamı çekip çevirip ciddi bir yola sokmak için uğraş vermen gerekir. Ama bu iki durumda da evliliğin seyri belirsiz olacağı için, ne yaparsan yap mutlu evlilik bence tamamen piyango.

45 yaşındayım şundan emınım ki bir erkek evliliğe ikna edilmemeli ,
o senın peşinden koşmalı , yoksa tadı olmuyor ,

iyiki ikna etmemişim , ikna edilmişim emin ol

Evlilik denilen ilişkiyi resmiyete bir nevi cehenneme taşıyan protokole adım atmak için karşımdaki canlıyı (büyük ihtimal erkek ama yinede ) ikna etmekle uğraşamam.İkimizede yazık olurOnun beni ikna etmesi zaten mümkün değil

Valla ikna edilecek biri varsa o da kadın olmalı. İlişkilerde taraflardan biri daha fazla sever asla eşit sevgi diye bir şey yoktur ve o taraf erkekse evlilik yürür. Kadın fazla seven taraf olunca asla yürümüyor. Bir de çok itici ya kadınlardaki şu evlilik sevdası ciddi söylüyorum bir erkeğin gözünde hiçbir değeriniz kalmıyor yapmayın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…