- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
10 yıllık sevgilimle evlendim. Bir arkadaşım da 10 yıllık sevgilisinden ayrıldı 1 sene sonra baskasıyla evlendi. Herkes de mutluSiz evlisiniz sanırım??peki flort doneminde ne kadar sure tanimali , uzun yillar geçirip bosa zaman kaybetmek de var sonunda
10 yıllık sevgilimle evlendim. Bir arkadaşım da 10 yıllık sevgilisinden ayrıldı 1 sene sonra baskasıyla evlendi. Herkes de mutluyani yaşanacaksa yaşanacak.
Evet evliyim ikimizde ciddi düşünüyorduk ama öyle sevgili olalım bakalım değil aile olarakta birbirimizi tanıyorduk nişanlandık birbirimizi öyle daha iyi tanıdık 11 ay nişanlı kaldık o zaman alttan aldığım her konuya şimdi pişmanım aslında olmayacaksada olmasınSiz evlisiniz sanırım??peki flort doneminde ne kadar sure tanimali , uzun yillar geçirip bosa zaman kaybetmek de var sonunda
Gelip her seye maydonoz oldum ama uykusuzluk.Dogru aslinda her iliski ve evlilik baskadir...belirli bir kurali da olmaz sanirim
Evet evliyim ikimizde ciddi düşünüyorduk ama öyle sevgili olalım bakalım değil aile olarakta birbirimizi tanıyorduk nişanlandık birbirimizi öyle daha iyi tanıdık 11 ay nişanlı kaldık o zaman alttan aldığım her konuya şimdi pişmanım aslında olmayacaksada olmasınşimdi dahada olgun düşünüyorum ve şimdiki kızlara tavsiye ediyorum çok sevsenizde her şeye tamam demeyin isteklerinizi söylemekten çekinmeyin gözünüzde birşey bırakmayın ben eskiden toz pembe kafadaydım tabi bunda eşimin payı büyük beni kendine bağladı konuştukça hareketleriyle bakışlarıyla kibar romantik ilgili alakalı olmasına kapıldım evlendikten sonra bunların kalmaması üzüyor insanı ama öyleyken böyle olacağını bilemezdim
Gelip her seye maydonoz oldum ama uykusuzluk.
Teşekkür ediyorum. Senin de gönlünce olur inşaallahYine de hakkinizda hayirlisi...evlilik kolay degil gercekten...tabi guzel yonleri de var...mutluluklar diliyorum ❣
"İkna edilmişlerle yola çıkılmaz, yola, inanmışlarla çıkılır." diye bir söz okumuştum.
Çok derin ve doğru.
Siz de zaten inanıp gerçekten istediğini idrak edebilecek algıdasınızdır.
Zaten yüzde 99 öyle olur. Bir şeyini beğenmezsen sen istedin evlenmeseydin der.Ben de böyle düşünüyorum...bi de buyuk risk yani...evlilige ikna edildi diyelim ya evlenince yuzune vurursa sen istedin diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?