Erkegi en kolay sekilde unutma yontemi?

bende yeni ayrıldım severken bitti resmen.. birdenbire olduğu içinde 3 günde unutulmuyor haliyle.. nasıl unutuluyormuş bir yöntem bulundu mu yoksa tıp veya teknoloji çaresiz mi bu durumlarda

yok ne özeli bütün özelimi açtım ben kadınlar kulubüne zaten
aramızın soğuk olduğu bi zamanda gidip başka kızlara yazmış, insanlara beni kötülemiş ve bekarlığı sevdiğini yazmış face mesajlarında herkese.. bu arada da benim peşimden koşup barışalım diyordu.. bende şifreyi msden bulup girince başımdan aşa kaynar sular döküldü.. böle..

merak etme doğru günü bekliyordur o karşılaşma =) öyle bir günde öyle güzel denk gelir ki

Boyle seyler okuyunca icim kotu oluyor, nasil insanlar var ya.. Bosver dicemde bosverilmiyor..

merak etme doğru günü bekliyordur o karşılaşma =) öyle bir günde öyle güzel denk gelir ki

Gelsin artik o karsilasma 1 ay oldu onu gormeyeli, hic bi yerde karsima cikmiyor ya!!!! Yuzune bile bakmicam ne bilim hala icimde bi sinir var, sindiremiyorum ve 1 aydir ne aradi ne sordu. Anlamiyorum kafasi karisik oldugu bir zamanda mi ciktim karsisina birden kendini geri cekti. En cok kendime kiziyorum, bu kadar aptal olmamaliydim...

üstününe birkaç yeni kıyafet almalı söyle cıvıl cıvıl kuaföre gidilip güüüzel bir fön çektirmeli şöyle havalı havalı olanından sonra malum bahar geldi yaz için planlar düşünülmeli güzel havaları mutlaka dışarıda değerlendirmeli ve kız arkadaşlarla yapılan sevgili dedikolarından mutlaka kaçınılmalı :)

tavsiyeni uygulamaya calisacam:) tsk ederim

bende sözlümden yeni ayrildim, cok aci cekiyorum haliyle, sürekli onun kötü yanlarini aklima getiriyorum, bana nasiil zarar vermek istedigini, cirkinliklerini böylelikle sogumaya basliyorsun...

bebeğim bir vakitten sonra zaten unutuyosun ilk başlarda zor olur ama hayatına başkasın girince herşey değişir. şahsen ben üniverstede deli divane gibi seviyodum elimden ne gelirse yapardım çokta iyi anlaşırdık ayrıldık bazı nedenlerden dolayı hiç ayrılamam unutamam derken karşıma lise arkadaşım çıktı ve nişanlıyım şuan 2 aydan düğünüm var :) unutmak diye bir şey yok bana göre her zaman aklının bir köşesinde anıların kalır zaten :) umarım senin içinde hayırlısı olur.

Onu ölmüş kabul etmek!
Yok saymak!

keşke dediğin gibi yapılabilse o kadar kolay olmuyo tatlım unutmuyosun yaşadığın şeyler o kadar çok ve derinse ve bi çok şeyi göze alıp sineye çektiysen mutlaka bi izi kalıyo yani sadece yokluğuna alışıyosun bendede var öyle bi dengesiz 5 sene geçti görmedik birmirimizi hiç arada sırada yokluğu şu aralar sıklştı ama gene bi an yok olur ortadan

adam düzgün ve sen hata yaptın bu yüzden gittiyse unutulmuyor .

diğer türlü çok kolay yenisi ile değiştiriyorsun , ki türkiye'de o kadar kolayki . Çok talepkarlar hadi terbiyeli söyleyeyim :)

Bir erkeği unutmanın bana göre en etkili yolu, bir başka erkektir. Ama dikkat edin kızlar, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sakın... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…