• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkegi en kolay sekilde unutma yontemi?

bende yeni ayrıldım severken bitti resmen.. birdenbire olduğu içinde 3 günde unutulmuyor haliyle.. nasıl unutuluyormuş bir yöntem bulundu mu yoksa tıp veya teknoloji çaresiz mi bu durumlarda :1:

yok ne özeli bütün özelimi açtım ben kadınlar kulubüne zaten :1:
aramızın soğuk olduğu bi zamanda gidip başka kızlara yazmış, insanlara beni kötülemiş ve bekarlığı sevdiğini yazmış face mesajlarında herkese.. bu arada da benim peşimden koşup barışalım diyordu.. bende şifreyi msden bulup girince başımdan aşa kaynar sular döküldü.. böle..

canım okudum eski konuyum kıyamam sana ya .ya ne kadar öküz oluyor bu erkekler değil mi?.benimde başıma neler geldi anlatamam yani .şimdi birinden hoşlanıyorum ondan diğerini unuttum ama çok fena bir tecrübe yaşadım .eski sevgilim mahvetmişti hayatımı .artık erkeklere çok önem vermiyorum anı yaşıyorum yani .çok önemsememk gerek erkekleri inan o zaman daha kıymetli oluyorsun uluşalılmaz oluyorsun .o iki kere aradı mı sen bir kere ara ,buluşalım dedi mi bir kaç gün sonraya at bunlar basit gibi gözüküyor ama etkili yöntemler .seninki dengesiz biri belli .sana döneceğini düşünüyorum buluşalım vs yine yapar bunu .sen şimdi onu unutmaya bak .başka insanlarla tanış mutlaka çıkar biri karşına çok etkileneceğin .diğerini sal dönerse sende onla oynarsın .düşüncesiz biri belli ,kafası karışık bir tip .erkeklerin çoğu böyle artık .takılma bunlara yaşının benden küçük olduğunu düşünüyorum bende geçtim o yollardan unutuluyor merak etme .hayatını bir erkeğe bağlama helki bu erkek seni hak etmeyen biriyse bende çok üzüldüm ama ne geçti elime hiç .unutma biz onlar için üzülürken onlar hayatını yaşıyor .[/QUOT

aynen öyle biz üzüntüden kendimizi bitirirken onlar keyfinde hayatın tadında oluyorlar, hayatımı daha fazla mafedemem dedim bitirdim suçlu ben oldum tabiii özlediğimdede artistlik yaptın bu ilişkide ayrılık lafı bi kere olur demiştim sana üzgünüm geri dönüşü yok artık güzeldi ama bitti gitti dedi

Off cok guzel!! aynisini yapmak istiyorum bende.. Dusun her gun okula gitmek icin onun mahallesinden gecmek zorunda kaliyorum onu bir kere bile gormedim!!! Gorsem gormezden gelip kafami cevircem o bile yetecek belki ofkemi gidermeye... Bir suru arkadasini gordum ama onu hic gormedim! Birde dunya kucuk derler neresi kucuk yahu :(
Gercekten yasadiklarimiz benzer, guclu bir kadina benziyorsun seni tebrik ederim hakketigi degeri veriyorsun ona..

merak etme doğru günü bekliyordur o karşılaşma =) öyle bir günde öyle güzel denk gelir ki

yok ne özeli bütün özelimi açtım ben kadınlar kulubüne zaten :1:
aramızın soğuk olduğu bi zamanda gidip başka kızlara yazmış, insanlara beni kötülemiş ve bekarlığı sevdiğini yazmış face mesajlarında herkese.. bu arada da benim peşimden koşup barışalım diyordu.. bende şifreyi msden bulup girince başımdan aşa kaynar sular döküldü.. böle..

Boyle seyler okuyunca icim kotu oluyor, nasil insanlar var ya.. Bosver dicemde bosverilmiyor..

merak etme doğru günü bekliyordur o karşılaşma =) öyle bir günde öyle güzel denk gelir ki

Gelsin artik o karsilasma 1 ay oldu onu gormeyeli, hic bi yerde karsima cikmiyor ya!!!! Yuzune bile bakmicam ne bilim hala icimde bi sinir var, sindiremiyorum ve 1 aydir ne aradi ne sordu. Anlamiyorum kafasi karisik oldugu bir zamanda mi ciktim karsisina birden kendini geri cekti. En cok kendime kiziyorum, bu kadar aptal olmamaliydim...

üstününe birkaç yeni kıyafet almalı söyle cıvıl cıvıl kuaföre gidilip güüüzel bir fön çektirmeli şöyle havalı havalı olanından sonra malum bahar geldi yaz için planlar düşünülmeli güzel havaları mutlaka dışarıda değerlendirmeli ve kız arkadaşlarla yapılan sevgili dedikolarından mutlaka kaçınılmalı :)

üstününe birkaç yeni kıyafet almalı söyle cıvıl cıvıl kuaföre gidilip güüüzel bir fön çektirmeli şöyle havalı havalı olanından sonra malum bahar geldi yaz için planlar düşünülmeli güzel havaları mutlaka dışarıda değerlendirmeli ve kız arkadaşlarla yapılan sevgili dedikolarından mutlaka kaçınılmalı :)

tavsiyeni uygulamaya calisacam:) tsk ederim

bende sözlümden yeni ayrildim, cok aci cekiyorum haliyle, sürekli onun kötü yanlarini aklima getiriyorum, bana nasiil zarar vermek istedigini, cirkinliklerini böylelikle sogumaya basliyorsun...

bebeğim bir vakitten sonra zaten unutuyosun ilk başlarda zor olur ama hayatına başkasın girince herşey değişir. şahsen ben üniverstede deli divane gibi seviyodum elimden ne gelirse yapardım çokta iyi anlaşırdık ayrıldık bazı nedenlerden dolayı hiç ayrılamam unutamam derken karşıma lise arkadaşım çıktı ve nişanlıyım şuan 2 aydan düğünüm var :) unutmak diye bir şey yok bana göre her zaman aklının bir köşesinde anıların kalır zaten :) umarım senin içinde hayırlısı olur.

Onu ölmüş kabul etmek!
Yok saymak!
:ssz::ssz:

keşke dediğin gibi yapılabilse o kadar kolay olmuyo tatlım unutmuyosun yaşadığın şeyler o kadar çok ve derinse ve bi çok şeyi göze alıp sineye çektiysen mutlaka bi izi kalıyo yani sadece yokluğuna alışıyosun bendede var öyle bi dengesiz 5 sene geçti görmedik birmirimizi hiç arada sırada yokluğu şu aralar sıklştı ama gene bi an yok olur ortadan

adam düzgün ve sen hata yaptın bu yüzden gittiyse unutulmuyor .

diğer türlü çok kolay yenisi ile değiştiriyorsun , ki türkiye'de o kadar kolayki :D . Çok talepkarlar hadi terbiyeli söyleyeyim :)

Bir erkeği unutmanın bana göre en etkili yolu, bir başka erkektir. Ama dikkat edin kızlar, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sakın... :)

Back
X