Birini unutmanın en etkili ve basit yolunun başkasını bulmak olduğunu söylerler.
Ben bunun sadece erkekler için geçerli olduğunu düşünüyorum, nitekim o gittikten sonra onun yerine bi başkasını koymaya kalkışmak çok komik geliyordu bana. zor günlerdi, ama "bilirim güçlüdür zaman, bu acıtan" demiş feridun düzağaç. zamanla üstü kapanır gibi oluyor işte, tek başına yürümeyi mecburen öğreniyorsun, hafif hafif bi başkası yüzünü güldürebiliyor, içini kıpırdatabiliyor sanki.. hepsi bi yalancı serap gibi şuan bende, ama biliyorum bigün her şey düzelecek ! :)
onu hatırlatacak hiç bir şeyi ortadan kaldırmadım ben, buna imkanım yoktu. şimdi ders çalışırken ikinci sınıftaki bi defterimden bi şeye bakmam gerekti, ve onun adının yazılı olduğunu gördüm sayfalarda, hadi bakalım ! :) insanın kendi kokusu bile "o"nu hatırlatınca unutma eylemi de bayağı zor oluyor.. ama büyüyor insan, istemese de..
ben başka bi erkeği değil eşimi istiyorum
Bencebir müddet sakinlesmesini bekle ve olumlu seyler duşun 8 aylik evlilik var nere gidiyor kolyemi bir insanın hayatını karartmak ...ben ne yapardım gider bulunduğu yeri başardım öle deli bir huyum var..sevgilim olsa sallamadım bile anca gider.llama es olunca farklı oluyor olay bende sen simdi kendine ceki düzen ver ve bir plan yap rn sınır oldugun durumlar bile 3 gün icinde gecer.l.git konus olaylardan hiç konuşma olmamış gibi davran tavla sonra üstünden olaylar geçsin bir ara bunu neden yaptın diye sor..merak etmeyende hiç sorma...
izmire gitmiş ama nasıl gidiyim ben yalovadayım
bir şekilde iletişimde olman gerek ama nasıl yapıcaksın?takıldığı yerlere takılabilirsin kendini hatırlatmak için ,msn ye girse orda konuşur senle belki görünce bilmiyorum ki .arayamam diyorsan beklemekten başka çaren yok .
yaaa 8 aylık evlısınız ve bır kıskanclık kavgasından polislik oluyorsunuz ve eşin gıdıyor...
gorunen o kı gerı donecek ama sızde boyle ağlayıp durucaksınız üstüne gıtmeyın bence tıpış tıpış gelicek nasıl olsa
ama cok zor bırıymıs we bana hiç olgun gelmedı kac yasında merak ettım.
birde siz kac yasndasınız
Ne isi varmis ki izmirde? Kimi varmis ki? Tanidik falan mi var? Kiskanclik konusu nedir birde o mu sizi kiskaniyor siz mi onu? bu ne ya erkekler kafayi yemis bu devirde!!!!
evvar izmirde ama evin anahtarı yerinde duruyo eve nasıl giricek hemde onuncu kat. bu sefer benim kıskançlığımdan kavga çıktı o beni hemşireden bile kıskandı babasını hastaneye kaldırmışlardı oda da hemşireye bişeyler sordu tam konuşma bitti o odaya girmiş ne yapıyosun orda dedi kızdı bide biriyle konuşsam bişey yapam en ince ayrıntısına kadar sorar ben soruncada kızar tanıdıklarımda erkek kıskanır erkek sorar ama kadının o hakkı yok diyolar
Gercekten garip bir durum, ne varsa izmirde.. ya ne sinir erkekler ya, hepsi dengesiz. Bekle bi iki gun baktin tik yok ara sen..
ölmekistiyorum ben ya ablamla bile aramıbozu kötülemişim ben onu birsürübişeyler söylemiş kendi bırakıp gittiğiyetmiyo başkalarıylada aramı bozuyo
üzülme ve arama da ailenın yanında kal bı sure abartmıs ıyıce sen ustune gıttıkce daha cok kasıyor kendını sensız yasayamam laflarını da cıkar lugatından egosu iyice şişmiş baksana senı dusunmuyor telefonu kapatıyor ohooo valla sen çek kendını bıraz.erkekler acız kadınları deil güçlü kadınlara saygı duyar.zaten hep şiddet varsa evınızde ayrılın bıle derım istisnai bir durumsada zamanla duzelır ama ustune gıtmeyın
Evet kizlar!!!
Bir erkek en kolay nasil unutulur? Hoslandiginiz ya da sevdiginiz bir erkegi unutmaya calistiniz mi hic? Ve bunda basarili oldunuz mu? Yontemleriniz nelerdir?
Fikirlerinizi bekliyorum.
onunla ilgili hiçbir şeyi düşünmemeye çalıştım. kendimi başka şeylerle oyaladım.ama bura kastettiğim yeni bir ilişki filan değil
kendimi işime, derslerime verdim. her aklıma geldiğinde odağımı başka alanlara verdim. zamanla daha az düşünür oldum. en sonunda da kurtuldum o illetten...
yani sigarayı bırakmakla aynı:) ilk başlarda her yemekten sonra canın çeker, haftalarca baş ağrısı çekersin, sonra zamanla daha az aklına gelir:)
bende nisanlimdan ayrildim gectigimiz yazin dügnümüze 1 ay kala ne yazikki.. aileler arasinda problemler oldu ve oda benle ailesinin arasini bulamadigi icin hersey bitti... bundan aylar önce gene konustuk ben onu unutamamistim onunda duygularini anlayamiyorum seviyormu sevmiyormu! ailesinden hic kimse istemiyor benle evlenmesini oyüzden gene bana dügün yapmayacagini dedi bana kac diyip duruyor ve bende istemiyorum cünkü her genc kiz gibi bende beyazlar icinde babamin evinden cikmak istiyorum..ama sonunda bir nokta koymak istedim cünkü üzülen bendim herseferinde dügün olmayacak diyodu nekdar sevsemde bunu kabul edemem ..beni birdha aramamasini ve bende onu aramicami yazmicami söyledim, ben yokmusum hic olmamisim gibi yasamasini istedim icimden gelmesede bunlari demek zorundaydim cünkü o bana bir msj yazsa ben 10 msj geri atarim okadar seviyorum cünkü.. hep nasip dglmis demekki diyip kendimi avutuyorum..hergün yüzlerce defa telefonuma bakiyorum msj yazmismi diye ama bsy yok.. sonra diyorum demekki oda beni sevmiyormus.. ama aklimdan rüyalarimdan cikmiyo . nasil unutucam kötü seylerini düsünüorum bu ondan nefret etmeme veya unutmama yarar olmuyo. insallah onu unutturucak birisi karsima cikar..INSALLAH
AminGercekten cok kotu yasadiklarin, uzulme karsina daha iyileri cikar elbet, her genc kiz gibi sende gelinlikle cikmalisin evinden oteki turlu hem gelecegini hem aileni mahvedersin.. Kacarak gocerek evlilik olmaz bunu sana teklif etmesi bile sacma.. Bosver desemde bir ise yaramicak biliyorum ama bosvermeye calis.. Ah nasil unutcaz biz bunlari ya!!!! Her dakika telefonuma bakmaktan sikildim ama tik yok..
Seninle ayni durumda degiliz tabiki ama seni anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?