Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba ikinci konu açışım kimse yazmamış yalnız değilim demek ki bilmeyenKimse bilmiyor demek ki
??Neden kimse yazm
Galiba ikinci konu açışım kimse yazmamış yalnız değilim demek ki bilmeyen
Oraya mi konu açayım+18 daha mı iyi olurdu acaba
Yani buradan öyle böyle taktikler gelmez benden demesi
Tesekkur ederim en azından bir bilgi aldımGenelde insanlar forumun bu bölümünde takılmaz o yüzden belki kimse yazmamıştır. Bir derdim var daha hareketli
Şöyle bir düşünüyorum cilve benim için sırnaşma demek. Mesela usul usul erkek şahsının koltuğunun altına sokulup boynundan öpmek ya da ne bileyim evim koridorunda elini bel altı bir bölgelere değdirip ay pardon yanlışlıkla oldu demek gibi bir şey bizimki uzak mesafe, görüntülü konuşurken ben genelde kırıta kırıta konuşurum. Sesimi inceltir, gerdan büker, göz süzerim ahahaha böyle diyince çok komik oldu hemen bakışları değişiyor ama keratanın.
Karşıdaki kişi ile ilişkinizin boyutuna göre değişir aslında bu. El çenede, gözlerini dikip gülümseyerek gözlerinin içine bakmak da bir cilvedir. Ya da işte daha yataksal boyutta kucağına oturup kulağını öpüp nefes vermek de.Tesekkur ederim en azından bir bilgi aldım
Ben çok yanlış anlamışım demek ki cilveyi çok teşekkürlerKarşıdaki kişi ile ilişkinizin boyutuna göre değişir aslında bu. El çenede, gözlerini dikip gülümseyerek gözlerinin içine bakmak da bir cilvedir. Ya da işte daha yataksal boyutta kucağına oturup kulağını öpüp nefes vermek de.
Taşındı+18 e taşınsin o zaman rahat rahat yazalım
Ay kocanızmış ben de onu atlamışım tecrübelilere konuyu devrediyorumBen çok yanlış anlamışım demek ki cilveyi çok teşekkürler
Ay kocanızmış ben de onu atlamışım tecrübelilere konuyu devrediyorum
Cilve +18 mış onu bile bilmiyorum
Vaay bu super diBen mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç