Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkeğe nasıl bir hediye alınır helede 3 senedir berabersen ve herşeyi zaten almışsan:
saat,kemer,kol düğmesi,traş losyonu ve takımı,traş makinası,ayakkabı, paran bolsa telefon beğendiğin bi yüzük yada bileklik (altın yada gümüş olabilir) parfüm deodorant,gömlek.... aklıma gelenler bunlar daha da gelirse eklerim bol şans :)
sevgilinin arabalara ilgisi varsa örneğin benim sevgilim bmw hastası ve en büyük hayali istediği modeli almak ben o modeli internette canvas tablo yapan sitelerin birinden tablo yaptırıp hediye edicem eminim çok mutlu olucak :) sen de bu tarz bişey düşünebilirsin
sevgilinin arabalara ilgisi varsa örneğin benim sevgilim bmw hastası ve en büyük hayali istediği modeli almak ben o modeli internette canvas tablo yapan sitelerin birinden tablo yaptırıp hediye edicem eminim çok mutlu olucak :) sen de bu tarz bişey düşünebilirsin
evet ben de kişiye özel hediyeler oluyor ya, o tarz birşey düşünmüştüm. buarada nasıl bir hediye uygun olur onu belirle? madem 3 yıl oldu, herşeyi aldım diyorsun, ihtiyacı olan birşey mi, romantik birşey mi, espirili birşey mi? ona karar ver, ona göre öneride bulunalım bu arada şimdiden mutlu yıllar
eger aranızda bı cocuk muhabettı varsa ve cocugunuz oldugunda adını su koyarız dedıgınız bı ısım varsa kı genelde sevgılıler bıle bu muhabbetı yapar o ısımden ıkınızede ortak bısı yaptırmanız ne bılım ıste atıyorum bıleklık yada o ısımden herhangı bır aksesuar bence cok duygusal olur
kişiye özel hediyelerın oldugu sıteler var ısımlı sıırlı fotolar tablolar saatler bornoz oyuncak yaptırabılırsın..yada ona guzel bı dogumgunu pastası yapabılırsın :)