erkeğe nasıl bir hediye alınır helede 3 senedir berabersen ve herşeyi zaten almışsan:

tugce0107

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
786
110
kızlarrrr yardım lütfen nişanlıma ne alcamı bulamadım hala 10 günden az kaldı:KK43:

kızlarrrr yardım lütfen nişanlıma ne alcamı bulamadım hala 10 günden az kaldı:KK43:

saat,kemer,kol düğmesi,traş losyonu ve takımı,traş makinası,ayakkabı, paran bolsa telefon beğendiğin bi yüzük yada bileklik (altın yada gümüş olabilir) parfüm deodorant,gömlek.... aklıma gelenler bunlar daha da gelirse eklerim bol şans :)

sevgilinin arabalara ilgisi varsa örneğin benim sevgilim bmw hastası ve en büyük hayali istediği modeli almak ben o modeli internette canvas tablo yapan sitelerin birinden tablo yaptırıp hediye edicem eminim çok mutlu olucak :) sen de bu tarz bişey düşünebilirsin

sevgilinin arabalara ilgisi varsa örneğin benim sevgilim bmw hastası ve en büyük hayali istediği modeli almak ben o modeli internette canvas tablo yapan sitelerin birinden tablo yaptırıp hediye edicem eminim çok mutlu olucak :) sen de bu tarz bişey düşünebilirsin

evet ben de kişiye özel hediyeler oluyor ya, o tarz birşey düşünmüştüm.
buarada nasıl bir hediye uygun olur onu belirle?
madem 3 yıl oldu, herşeyi aldım diyorsun, ihtiyacı olan birşey mi, romantik birşey mi, espirili birşey mi? ona karar ver, ona göre öneride bulunalım
bu arada şimdiden mutlu yıllar :KK9:

eger aranızda bı cocuk muhabettı varsa ve cocugunuz oldugunda adını su koyarız dedıgınız bı ısım varsa kı genelde sevgılıler bıle bu muhabbetı yapar o ısımden ıkınızede ortak bısı yaptırmanız ne bılım ıste atıyorum bıleklık yada o ısımden herhangı bır aksesuar bence cok duygusal olur

kişiye özel hediyelerın oldugu sıteler var ısımlı sıırlı fotolar tablolar saatler bornoz oyuncak yaptırabılırsın..yada ona guzel bı dogumgunu pastası yapabılırsın :)

X