Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler cnm...yawru kuşlar hepinize iyi geceler diliyorum
sana da iyi geceler Sehercimherkese iyi gecelerrrr...
cnm ben ilk zamanlar leslie ile başladım ve kısa zamanda kilo veriyordum sonra sıkılmaya başladım başka videolar aramaya başladım o ara ne leslie yaptım ne bulduğum videoları kısaca sporu astık kilo almaya başladımselamlar yine bugünki menüm de son oki gündür ayni olan ondan yazmiyorum. bugün tartildim ve biraz vermisim insallah böyle devam eder.bi kac gündür isten cok gec ciktigim icin spor yapamiyorum ama yarin izinliyim yarin kesin yapacagim..
bi de leslie yapan arkadaslar bi sorum var. hic bi sonuc aldiniz mi ? incelme veya zayiflayan var mi?
ben biraz ihmal etmiş olmama rağmen 2 cm basenden 5 cm kadar belden inceldim 3 ay içinde tabii arada al ver de oldutsk ederim canim cevap yazdigin icin bende bu hafta 2 kere yaptim ve baya terledim yaparken. calistigim icin ve bazen cok gec ciktigim icin her gün yapamiyorum. ben zayiflayana kadar leslie yapiyim diyorum insallah sonradan geri kilo almam birakinca :) peki iceldigini farkediyor musun canim ? ben bacaklarimdan ve karin bölgesinden incilmek istiyorum en cok
teşekkür ederim canım pozitif enerjiyle gitsemde filmin sonu hep tahmin ettiqim gibi oluyor
teşekkür ederim canım
dürüm
boool karbonlu bşr öqün olmul tatlım
teşekkür ederim filizcim..Allah kolaylık versin usta işi çok zor..salladıkça sallıyorlar...umarım en kısa zamanda biter ve çok güzel olur
tebrik ederim canım
fark çok aşikar belli canım büyük fark var çok güzel olmuşsun tebrikler
canım hoşgeldin
canım bugğn senin kaçamak gününmüydü :26:
canım menünde göze batan bişey yok ama çok dengesiz olmuş...öqlen güme gitmiş sebze meyve et hiç yok...
sabah ekmek yerine sigara böreqi yeseydin diqer öqünlerdede ekmek yemeseydin dengelemiş olurdun canım...
ablacım beni beklemeden çıkmışsın neden böyle oldu :26:
akşama yüklenmişsin canım keşke öqlenle akşam yer deqişmiş olsaydı ama menün güzel...
hımmm demek çacukluktan beri bööle.ben de tam tersi ne yesem ishal olurdum.ne zaman kilo aldım kabızlık başladı(canım demleme çayın içine limon atıyorum ancak ööle içiliyo zaten.ben de ballı yeşil çay hiç sevmedim midem bulandı.
geçmiş olsun canım benim.herşeyi kafana takıyosun ondan oluyo bu baş ağrıların.
tatlım kompostoları şekersiz ve tatlandırıcısız yapsana biraz fazla kaynat kayısı zaten şekerli.ben hiç şeker katmam ve çok tatlı olur
amaaaannnn tam bir facia kolay gelsin canım evin içinde inşaat çok zor.inş en kısa zamanda biter.
valla hayran kaldım yaaa.bak motive oldum şimdi.yarın bi oruç tutayım da biraz midem dinlensin.sonra cuma tatil.sonra 3 gün karbon diyeti yapıcam.sonra da senin beslenme tarzını uygulucam.tebrikler canım çok güzel olmuşsun.zaten güzelsin daha da güzelleşmişsin
ayyy ayyynnıııı ben yaaaa.canım bırakmakla olmuyo işte tekrar başlıcaz işte napalım ablacımmmm
seni seviyoruuummmmmm
evet canim ben de oyle yapiorum.havuc,patates,sogan,kirmizi biber,yesil kabak,domates,kirmizi mercimek hepsini tencere dograyip 1 kasik siviyag koyuyorum.biraz tuz ve yeterince su.haslaninca blendirda cekiyorum.limonlu super oluyo.favori corbammmm
iyi akşamlar kızlar dün kardeşim askerdnen geldi evde bir curcuna bir kalabalık giremedim fırsat bulupta, bugünde iş güç ancak girebildim. öncelikle ben niyeti sonlandırdım ve bugün resmen 6 aylık bir hamile göbeğiyle dolaşıyorum cumartesi gecesi nasıl bir şeytana uymaksa yarım tencere bulgur pilavı yedim akşam yemeğinden sonra saat 10 civarında. pazar gecesi ise yine akşam yemeğinden sonra saat 10 civarında 1 bütüm ekmekten 1 dilim az bir ekmek arası patates kızartması falan doldurdum içini yedim. pazartesi tartıldım tabi cuma günü 70.5 kiloymuş birbaktım 70.8. sadece 300 gram almışım. ohhh be dedim demekki az kilo verince çabukta alınmıyormuş artık şok diyetler yapıp hızlı kilo vermicem dedim. pazartesi günü normal yedim ama dün akşam yemeğinin dışında poğaça, börek, kurabiye, tatlı ne varsa hepsini sildim süpürdüm gece yarısına kadar ve hoooppp yatağaa. bugün ise sabah 2 küçük kurabiye ile kahvaltı yaptım. öğle yemeğinde 1 tabak bulgur pilavı ile 1 kase hoşaf içtim. saat 3e doğru acıkınca kebap söledim onu yedim arkdaşlar çiğkötfe söledi üstüne onu yedim. eve geldim akşam yemeğinden yedim şimdide muhallebi yiyorum. beni kim durdurcak bilmiyorum.
keske 3-5 kisiyle paylassaymissin bu yediklerini.hepiniz doyarmissiniz.dur artik durrrrr.bu nasil istahtir boyle.bide utanmadan 300 gr almisim diyo. ben bui kacamak yapsam 2 kilo aliorm haksizlik ama bu fena halde sinir oldummm.yarina da menunu paylas bakicam ona gore
(insallah bu seni durdurur)
ben bu çorbayı oğluma yapıyodum kırmızı biber hariç ben bile yiyemezdim oğlum hiç yemezdi zaten kız nasıl yiyon bunu
aa gercektenmi?bu sekilde yaptigina eminmisin?herbir sebzeden birer tane koyuyorum ben.istersem bazen bir kasik salca da ekliyorum.cook lezzetli oluyo aslinda.benim kizlarim coook yemek secerler ama bu corbaya bayilirlar.bilemedim simdi:26: damak tadi farkli ooluyor demekki herkesin.
evet cnm ben çok sebze ve meyve sevmiyorum o yüzden fazla yiyemiyorum hele salata yeme alışkanlığım hiç yok hiç sevmiyorum eşimde zaten yemiyo salata bende yapmıyorum yaptığım zaman çöpe gidiyo yazık vallahi...sebzeyi sevmediğim için cnm ama ben daha koyu kıvamlı yapıyodum oğluma püre gibi fazla su koymuyodum çok koyuda değil ama