- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
tatlım menün güzel .akşam bişey yeme.sadece 1 bardak süt iç.tok tutar ve kilo vermeni sağlar.
tamam canım çok sağol...madem izin yok yemeyeceğim
gitsin yağlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım menün güzel .akşam bişey yeme.sadece 1 bardak süt iç.tok tutar ve kilo vermeni sağlar.
canım ara öğünler sadece seni tok tutup ana öğünlerde az yemeni sağlar.bence ana öğünleri çok yemeyeceksen sorun yok.
tatlım 3 ana öğün yiyin diyenler de var.dedimya dengeleyebiliyorsan az yerim diyosan 3 ana öğün yap.yeterki ben diyet yapamam diye bahanemiz olmasınnn..bide şey diolar ya ara öğünler olunca metobalizma hızlanır die acaba yanlış mı biliyorum az yemeyideniycem ana öğünlerde böylelikle ara öğün yemem ayrıca ne kadar fazla öğün yersem ben öle az şelerle yetinemiyorum yemessem hiç aramam yemek ama yemeye başlayınca duramıyorum
cnm hoşgeldik hayırlı olsunn
canım cuma günü bildirim günümüz aynı zamanda kaçamak günümüz...cuma günü olmak ve yine ölçülü olmak kaydıyla istediqin şeyi yiyebilirsin...ama diqer günler yememelisin...sütlü tatlı yiyebiliyormuyuz kızlar haftada 1 falan merak ettim...
birde yağsız haşlanmış makarna,bulgur,pirinç gibi şeyler azar azar tüketebilirmiyizz.:44:..
6 akşık sebze fazla gibi ama önce kilona bakalım çizelge yaptınmı dikkat etmedim cnm eqer kilon 80in üstündeyse 6 kaşık sebze normal ama altındaysa daha az yemelisin..zaten yanında salata ve yoqurtta yiceksin fazlasıyla doyarsın
teşekkür ederim canım sen bunları hiç kafana takma bitanem burada hepimiz çok rahat kilo vericez...troite gelince aynı dert bendede var ama bak ne çok kilo vermişim deqilmi canım..demekki kendimize bahaneler bulmamız gerekiyor herşey beyinde bitiyorben de su son zamanlarda asiri kilo aliyorum..Her seferinde basliyorum ve basa dönüyorum..benim sismanlama serüvenim dogumdan sonra oldu..tatliya düskünlükle gelisti.genc kizlik döneminde tatli olan hic bir sey yemezdim..O kadar zayiftim ki..benim kilo problemim son bir kac yildir asiri olmaya basladi..boyyum cok kisa oldugu icin beni rahatsiz etmeye basladi..1.47 boy icin 64 kilo fazla..Cocuk icin akdigim ilaclarda hormonlarda kilo yapti..hareketsizlik cabasi..
bende bugün basladim..yazini okuyunca insan isterse her seyi yapiyor demek ki diye düsündüm..aslinda bu yazileri okuyunca hevesleniyor sonra nedense biraakiyorum..birde cok zor kilo veriyorum..troidde varmis.bunuda yeni bulduk..oofff napicam bir kere 7 kilo verdim..Fazla fazla aldim..ama korunma döneminde dikkat edemedim..ondan oldu bununda farkindayim..ama buna bir dur demem gerekiyor..insallah basaririm bu sefer...
seni gercekten tebrik etmem gerekiyor...darisi bizim basimiza canim..
canım seher yorumlamış menünü ve ona aynen katılıyorum bisküi olmamış ve beyaz ekmek hem seni acıktırır hemde kilo aldırır...ben kahvaltımı geç yaptım malesef
saay 11,30 gibi
KAHVALTI
bir bardak su
1 dilim beyaz ekmek içine krem peynir
1 tane zeytin.
iki tane bisküvi ve bisküvinin arasına peynir
ve yine bir bardak su
ara öğün yapmadım
ÖĞLEN
marul salatası yaptım
4 yaprak marul
2 yemek kaşığı liğht yoğurt
1 tane dardanel ton ama yağsının döktüm
1 yemek kaşığı haşlanmış mısır
ve son olarak tat versin diye küçük sarmısak rendeledim ve kırmızı pul biber koydum
AKŞAM ise
çorba içerim ve bol su
canım 8 kaşık bence çok fazla..biraz azaltalım olurmuselam bayanlar..bende bugunku menümü hemen yazayım fırsat bulmuşken..
kahvaltı:1dilim çavdar ekm. 1 haş.yumurta,5zeytin,lor peyniri,bol limonlu tere
ara: bir elma 2ceviz içi
öğlen:8kaşık susuz pırasa yemeği,yogurt
ara:iki kaşık yoğurt yiyebildim
akşam:etli sebze yemeği,salata,yoğurt
4kupa bol limonlu yeşil çay içtim ama sadece 1lt su içebildim şimdiye kadar
yürüyüş yapamadım amakucagımda kızımla 8katı inip çıktım ve markete kadar yürüdük...
gece fırsat bulabılırsem yine uğrarım..geçmişi okuyamıyorum vaktim olmuyor sinir oluyorum..umarım gece okurum...iyi akşamlar herkese...
hoşgeldin canım okudunmu ilk sayfada yazdıklarımı? benim eşimde beni bu konuda çok kırdı ona en güzel cevabı kilo vererek verdim...şimdi sıra sende aynısını sen yapıcaksınselam kızlar benimde dogum sonrası veremedgim kilolarım var ustume yapıstı kaldı. su an 82 kiloyum ve 60 a dusmek istiyorum... ne yapsam olmuyor .. eşim ise cogunuzun ki gibi basa bela... taktı da taktı kilo ver diye... kırıcı sözlerde söylüyor...ama artık bende rahatsız olmaya basladım .. 2yasında bir kızım var ve onun hızına yetişemiyorum.. eğil kalk zor geliyor... kilo vermenin vakti geldi de geciyor bileeeee
ayy ayyyyyy kimler gelmiş benim canım arkadaşlarım yavaş yavak toplanıyorlar çok mutlu oldum canım geldiqine...kıss sen istanbuldamıydın neresindenn?sena abla, hayırlı olsun yeni topiğin.. tecrübe ve bilgilerinden,adilane - çizgisi belli - seviyeli ve yardımsever paylaşım ve desteklerinden kimsenin mahrum kalmaması gerekirdi.. bundan sonra ben de elimden geldiğince burada ve doğum sonrası zayıflama topiğinde olmaya çalışacağım.. tabii oğluştan zamanım kaldıkça..
ben de kendimden bahsedeyim,
öncelikle kilo serüvenim, yıllar yılı 49-52 kg arasındaydım..evlendiğimde 52 kg idim.. ancak hem yemek düzenim hem de hareketliliğimin azalması nedeniyle çok kilo aldım.. 4 yıllık evliyken yanlış hatırlamıyorsam 66-67 kg iken hamile kaldım.. hamilelikte gestasyonel diabet(gebelik şekeri) çıktı,diyetisyen kontrolünde ağzıma tatlı koymadan diyet yaparak beslendim.. doğum çıkışım 8li hanelerdi, doğum sonrası biraz verdim ama bu kez süt olsun diye ve onca ay hiç tatlı vs yemedim diye kendimi bir saldım ve 78-79 kglara çıktım..
sonra biraz sağlıklı beslenme biraz da leslie sansone walk at home cdleri ile kilo verdim 64'e kadar indim..ancak metabolizmam özellikle son dönemde her gün 4-5 mil spor ve sağlıklı beslenmeden şaşmış olsa gerek ki reglim 12 gün gecikince acaba hamile miyim diye kendimi saldım.. sonrası da geldi tabii..bir de 1 haftadır annem bizde diye yine saldım çayıra,mevlam kayıra modumdayım,anne yemekleri ve ben,ateşle barut durumu..sporu da yapmıyorum.. ama bu gidişata bir dur demek lazım..
bunun dışında üni.de 4 yıl insan kaynakları okudum izmirde,ardından memlekette 2 yıl halkla ilişkiler yöneticiliği yaptım özel bir kolejde..sonrasında evlilik nedeniyle ist.a taşınıp 5 yıl ticari bankacılık portföy yönetmenliği yaptım mavisiyle meşhur adı lazım değil bankada.. hamilelik sonrası, akrabalarımdan kimsenin ist.da olmaması ve bakıcılara da güvenememem nedenleriyle ücretli ve ücretsiz izinlerimden sonra ihbar süremi çalışıp istifa ettim.. yani şimdi,oğluşa iyi bir anne olmak için elinden geleni yapan bir ev hanımıyım ve aldığım karardan çok memnunum.. ve oğluşumun her anına tanık olduğum her gün iyi ki de böyle bir karar almışım diyorum..
yazdıklarıma bakınca uzun olmuş,kusura bakmayın..
hep beraber yaza fit bir şekilde gireceğiz inşallah.. :13:
sevgiler..
canım metobolizmanın sürekli çalışması kilo vermemize destek olur...eqer ara öqün yapmazsak hem acıktıqımızda daha fazla yeriz hemde mideye bişey gitmeyince vücut savunmaya geçer ve ne yersen depolar canım...wallahi bende acayip gaza geldim yanlız bişi sorucam ara öğün yapmasak kilo vermemizi azaltmaz yada engellemez dimi
canım eqer az yersen vücut kendi ihtiyacını karşılayamaz ve savunmaya geçer...ne yersen ye direk depolar...acıkmadan yemek çok önemli...ara öqünlerimizi yaparak açlıqımızı bastırıp ana öqünde daha az yemek yemiş oluyoruz..ve bu bize artı puan olarak dönüyor...tşk ederim cnm cvp verdiğin için ama aslında benşey için sormuştum yani 3 ana öğün yapsam hafif bi şekilde çalıştığım için ara öğün yapamıyorum ayrıca bir patronum var düşman başına manyağın teki ara öğün yaptığım zaman genelde elma oluyo sürekli oooooo sen böyle yersen zayıflamazsın daha çok kilo alırsın öyleki sürekli su içiyorum dieyemicen içmicen su içiyon kilo alıon dio gerizekalımal sinirlerimi bozuyo beden çok az bi şekilde yiyip kilo varmeyi amaçlıyorum ama napsam ne etsem acaba
canım beyaz ekmek yemiyelim..yukarda arkadaşada yazdım beyaz ekmek hem seni acıktırır hemde kilo yapar...akşam çayın yanında bişey yemesen daha iyi ama illa canın bişey istiyorsa 3-5 tane fındık vs.. yiyebilirsin..bende bugünkü menümü yazayım...
sabah kalkınca 2 büyük ılık su içtim..
1 incir yedim..
kahvaltı
5 zeytin
2 kk peynir
1 küçük dilim kaşar peyniri
domates
taze soğan
ekmek - beyaz 1.5 dilim
ara 1 muz
akşam
1 kase k.mercimek çorbası
6 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt
toplam 940 kalori
ama ben acıkacağımı hissediyorum kızlar akşam çayın yanında bişey yiyebilir miyim..
yada ne yemeliyim meyve mi
tamamen psikolojil canım...kendini bu şekilde şartlandırma...ara öqünleri ödül olarak gör..fındık ye süt iç vs...görüceksin herşey bu şekilde daha güzel yoluna girecek...bide şey diolar ya ara öğünler olunca metobalizma hızlanır die acaba yanlış mı biliyorum az yemeyideniycem ana öğünlerde böylelikle ara öğün yemem ayrıca ne kadar fazla öğün yersem ben öle az şelerle yetinemiyorum yemessem hiç aramam yemek ama yemeye başlayınca duramıyorum
canım yeni mekanın hayırlı olsun
yazını görünce çok sevindim biliyorum ki hep hayalin di başarı hikayeni yazmak.
seninle burada tanışmamız bir yıl civarı oldu.
sayende bende 15 kilo verdim
tabi bir kısmı geri geldi ama onuda vericem inşallah....
işten ayrıldığınıda burada okudum
nedeni bildiğim konu mu?
neyse hayırlısı canım
canım cuma günü bildirim günümüz aynı zamanda kaçamak günümüz...cuma günü olmak ve yine ölçülü olmak kaydıyla istediqin şeyi yiyebilirsin...ama diqer günler yememelisin...
canım beyaz ekmek yemiyelim..yukarda arkadaşada yazdım beyaz ekmek hem seni acıktırır hemde kilo yapar...akşam çayın yanında bişey yemesen daha iyi ama illa canın bişey istiyorsa 3-5 tane fındık vs.. yiyebilirsin..
...
iyi akşamlar kızlar canımcım sende burdasın bilen arkadaşlardan ricam banada
kilo çizelgesi yaparmısınız
ooo kimleri görüyorum efendimmm hoşgeldiniz hoşgeldiniiiiiiizzzz sefalar getirdinizzzcnm hoşgeldik hayırlı olsunn
hoşgeldin canım hayellerimizi ertelemek kesinlikle yasakktebrik ederim çok güzel azmedip zayıflamıssınız 6 kiloyuda kısa zamanda verirsiniz diyetten sonrada en önemlisi kiloyu korumak malesef bende 15 kilo verdim ama 5ini geri aldım şimdi 8yada 10 kilo vermek istiyorum ama bi türlü baslayamıyorum az önce koca bi yarım ekmek sucuklu kaşarlı yağlı tost yedim 2 bardak çayla çok pişmanlık duyuyorum yedikten sonra ama çok acıkmışım ama kararlı olmak ve ertelememek çok önemli ben şimdi hep erteliyorum boş veriyorum bu gidişle dahada kilo alıcam yarın baslıycam kararlıyım insallah yarında ertelemem
nedeni bildiğim konu mu?
neyse hayırlısı canım
tatlım 3 ana öğün yiyin diyenler de var.dedimya dengeleyebiliyorsan az yerim diyosan 3 ana öğün yap.yeterki ben diyet yapamam diye bahanemiz olmasınnn..
hoşgelddiiiiiinnnnnn
nedeni bildiğim konu mu?
neyse hayırlısı canım
ooo kimleri görüyorum efendimmm hoşgeldiniz hoşgeldiniiiiiiizzzz sefalar getirdinizzz
hoşgeldin canım hayellerimizi ertelemek kesinlikle yasakk
ayy ayyy benimm canım ablammm gelmişşşş ya ablacım çok özledim günlerdir msndede yoksun beni neden sensiz bırakıyorsun evet ablacım aynı konudan dolayı işi bıraktım aradılar gel diye gitmedim..alacaqım küçük bir bakiye var onu almaya gidicem bakalım nasıl geçicek...
canım bana
boyunu
istediğin kiloyu
şimdiki kilonu yaz
ben sana yapayım
kalori hesabı yaparak yiyorum vede 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum cnm bugünü 940 kaloriyle kapadım:119:
tamam canım beyaz ekmeği kesiyorum yarından itibaren tam buğday yada açvdar alırım
bugünü de kapadım akşam bişey yemeyeceğim artık..su ve çay içerim...
canım bana
boyunu
istediğin kiloyu
şimdiki kilonu yaz
ben sana yapayım
boy 1.59
63 kilo
81 kilo
çok teşekkür ederim