Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bugun benim baskul de oynadi baya bi ama artilara dogru:KK43: bende de motivasyon diye bisey kalmadi artik.:KK50:
karnim agriyo cok.kahvalti yapasim yok.1 kayisili form cayi ictim.azsonra biseyler atistirmaya calisicam.bunyem form caylarina da alistigi icin tepki vermiyo.hatta biraktigim zaman coook kotu oluyorum.sigara gibi yani.acaba cayi biraktigimda normale donduren bir tedavi sekli varmidir?:44:
bu arada gunaydin herkese.derdimden unuttum selam vermeyi.insallah yarina siz bari guzel bildirimler yapabilirsiniz.bende umut yokk..

günaydın canımm..
inanki bende 7-8 yıldır kabızlıkla boğuşuyorum öyleki 2 hafta çıkmadığım bile oluyodu...:KK50:
şimdi 3-4 günde çıkabiliyorum oda kötü ama yinede eskiye göre iyi diyorum...
ama her zaman mı öyle hayır...yine 1 haftayı geçtiği oluyo...ama bu ara iyiyim...
değişiklik ne yaptın dersen....sabahları kahvaltıdan yarım saat kadar sonra wc ihtiyacım olmasa da mutlaka gidiyorum...
bunun etkisi oldu...birde sabahları ballı limonlu su içiyorum bazen..yada sirkeli sıcak su...bunların etkili olduğunu düşünüyorum
benim gibi birine etki etti düşün...ama sürekli içmelisin vede dediğim mutlaka her sabah wc gitmelisin...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
akşamki misafirimiz yatıya kaldı..biraz önce uqurladık..kızlar bugün başım yine çok aqrıyor..bikaç gündür atlatamadım..stresten heralde..

kizlaar aklima bisey geldi yaa.benim arkadasim hani $u tv de satisi yapilan bi zayiflama kapsulu varya tansalp diye ondan almisti.tabi beraberinde cayini da vermisler.hemde 3 paket.ve herbirinin icinde 42 posat cay var.arkadas hic sevmez bu tarz caylari icmeyi.hiic zorlamadi kendini bana verdi.istersen ic istemezsen at diye.bikac ay oluyo ben bunlari kaldirmistim dolaba ve bugun aklima geldi.icerigini yazayim :
çin geveni koku
melisa yaprak
kusburnu meyve
amber cicegi
sabah ve aksam tok karnina gunde 2 defa icilmesi tavsiye edilir yaziyo.
sizce icsem bi farki olurmuki kilomda.gecen hafta 71 dim bugun 72 yim.bu bitkilerin cay halinin ne etkisi var acaba:44:

günaydın arkadaşlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
akşamki misafirimiz yatıya kaldı..biraz önce uqurladık..kızlar bugün başım yine çok aqrıyor..bikaç gündür atlatamadım..stresten heralde..

misafirlerden falandir gecer insallah canim.yoksa sen hala i$ olayinimikafana takiyosun?eger oyleyse hiic takma cunku unutma sonucta onlar seni birakmak istemedi sen onlari biraktin.demekki orada calismaya devam etsen daha cok basin agriyacakti.bence iyi yaptin:KK31:

kizlaar aklima bisey geldi yaa.benim arkadasim hani $u tv de satisi yapilan bi zayiflama kapsulu varya tansalp diye ondan almisti.tabi beraberinde cayini da vermisler.hemde 3 paket.ve herbirinin icinde 42 posat cay var.arkadas hic sevmez bu tarz caylari icmeyi.hiic zorlamadi kendini bana verdi.istersen ic istemezsen at diye.bikac ay oluyo ben bunlari kaldirmistim dolaba ve bugun aklima geldi.icerigini yazayim :
çin geveni koku
melisa yaprak
kusburnu meyve
amber cicegi
sabah ve aksam tok karnina gunde 2 defa icilmesi tavsiye edilir yaziyo.
sizce icsem bi farki olurmuki kilomda.gecen hafta 71 dim bugun 72 yim.bu bitkilerin cay halinin ne etkisi var acaba:44:
filizcim bu çayları internetten önce bir araştır öyle iç canım...birebir faydası olurmu bilemicem..o proqramalrdaki hiçbir ürüne güvenmiyorum...kaş yaparken göz çıkartıyorlar....çok dikkat et canım...
misafirlerden falandir gecer insallah canim.yoksa sen hala i$ olayinimikafana takiyosun?eger oyleyse hiic takma cunku unutma sonucta onlar seni birakmak istemedi sen onlari biraktin.demekki orada calismaya devam etsen daha cok basin agriyacakti.bence iyi yaptin:KK31:

işsizlik sıkıyor canımı..günde kaç yer eiş görüşmesine gidiyorum ne arayan var ne soran..şimdi yine gidicem sonucu şimdiden biliyorum :KK58:

işsizlik sıkıyor canımı..günde kaç yer eiş görüşmesine gidiyorum ne arayan var ne soran..şimdi yine gidicem sonucu şimdiden biliyorum :KK58:

cnm menu yorumun icin tsk ederim:KK66: is gorusmesine gidecekmissin bol sans diliyorum sana hakkinda hayirli olacaksa olur insallah, bide gitmeden bu kadar olumsuz dusunme cnm kendinden emin olarak git negatif enerji yaratma cnm bnim :KK66:

canım neyin var anlatmak istermisin :26:

canım seb hergün pilavmı yiyosun :44:

çok teşekkür ederim seherimm :KK16::KK16::KK16:

gayet güzel...

yaa bu bendede oluyor ne zaman pilini deqişsen beni delirtiyorr :KK6:

canım çok sevindim bak gördünmü kırdın vücudunun direncini...demiştim sana :KK34:

günaydın canım :KK16: yoqurt ye bakalım en az günde 2 defa...büyük ihtimalle baqırsaklarını çalıştırıcaktır...

Ablacım merhaba nasılsın ben sadece dün yedim :KK1: ondan önceki gün makarna yemiştim :KK57:

Ablacım bugün öğlen az yesem akşama ayran + çiğköfte dürüm yesem dengelemiş olurmuyum sence :26:

çiğköfte dürüm 272 kalori artı ayran 70 kalori = akşam yemeği 342 kalori çok mu sence :44:

Kızlar merhaba :KK3:

akşam dışarıda yemek yicez Allah nasipe edrse ben burger yemek istemiyorum çiğköfte dürümüde özlemiştim sizce akşam menusu olarak lavaş ekmekli yeşillikli çiğköfte ve bir bardak ayran nasıl sizce?:26:

KAlorisi:

1 çiğköfte dürüm 272 kalori
1 bardak ayran 70 kal
Toplam: 342 kalori

çok mu?:44:

Ablacım merhaba nasılsın ben sadece dün yedim :KK1: ondan önceki gün makarna yemiştim :KK57:

Ablacım bugün öğlen az yesem akşama ayran + çiğköfte dürüm yesem dengelemiş olurmuyum sence :26:

çiğköfte dürüm 272 kalori artı ayran 70 kalori = akşam yemeği 342 kalori çok mu sence :44:

yavrum dürümünü yeme marulla ye bence :)

Bugün öğlen menümmü yazayım

12.30 ÖĞLE
1 tavuk pirzola+ 2 dilim patates
3 kaşık bulgur pilavı:KK56: biliyorum yememeliydim ama bu üçlü yan yana gelince dayanamıyorumm :KK57:
1 bardak ayran
:KK56:

nasıl çok değil mi :KK50:

tadli cnm okudum teşekkür ederim....ama ben hepsini denedim...günde 3 kez çıkamadım wcye ama 2ye bile razıyım...annem kayısı kompostosu yapardı çok güzel wcye çıkarıyo ama şekerli olduğu için içemem hazrlar zaten hiçbiişe yaramaz ve sevmiyorum kuru kayısı hoşafıda öyle çok seviyorum ama şekerli yapay tatlandırıcı hiç kullanmadım nerden alıcam onu bare bi deneyim hoşaf yapıyım....offf yaaa ne kötü biişey temel bağırsaklar....benim kardesimde zayıf ne yese wye gidiyo zaten az yiyo midesi küçük bide wcyede gidiyo keşke bende öyle olsaydım doktora falanmı gitsem acaba?????

Son düzenleme:
tadli cnm okudum teşekkür ederim....ama ben hepsini denedim...günde 3 kez çıkamadım wcye ama 2ye bile razıyım...annem kayısı kompostosu yapardı çok güzel wcye çıkarıyo ama şekerli olduğu için içemem hazrlar zaten hiçbiişe yaramaz ve sevmiyorum kuru kayısı hoşafıda öyle çok seviyorum ama şekerli yapay tatlandırıcı hiç kullanmadım nerden alıcam onu bare bi deneyim hoşaf yapıyım....offf yaaa ne kötü biişey temel bağırsaklar....benim kardesimde zayıf ne yese wye gidiyo zaten az yiyo midesi küçük bide wcyede gidiyo keşke bende öyle olsaydım doktora falanmı gitsem acaba?????

canım geçmiş olsun bendede kendimi bildim bileli kabızlık var nedenini bulamadı doktor :KK50: geçmiyorda 2-3-4 günde bir lavaboya cıkıyorum artık sancım oluyor o derece :KK5: Allah şifa versin hepimize :2:

filiz ben çıkıyorum canım 11.30da görüşmede olmam lazım gelince görüşürüz :KK55:

hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin.benimde arkadasim geldi.topik acik kalmis,evden ciktik dolastik ben gelinceye kadar pc kapanmis kendiliginden her zamanki gibi.
evde yapilacak o kadar cok is varki
.temizlikten bahsetmiyorum.insaat yapilacak.merdivenleri kirdirdim.yenilenecek.yukardaki banyom yenilendi ama merdivenim olmadigindan henuz kullanmlak nasip olmadi bile.
asagidaki banyom da yenilenecek merdivenlerden sonra.yerlerin parkeleri yenilenecek.siva boya fayans derken ....aksam ustalar geldi.onlar da baska bir is almislar.sizin isinizi hafta sonlari gelip yapabiliriz dediler.haftada 2 gun calismayla nasil bitecek bunca is bilmiyorum.moralim bozuldu.bir an once yapilsa derken aylarca surecek yine ......

kızlar callanetics egzersizlerini deneyen varmı nette gördüm inanılmaz güzel sonuç almışlar gg yazın görselleri arayın ve 17.saatte etkisini gösteriyomuş incelme ve sıkılaşma sağlıyomuş

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun bendede kendimi bildim bileli kabızlık var nedenini bulamadı doktor :KK50: geçmiyorda 2-3-4 günde bir lavaboya cıkıyorum artık sancım oluyor o derece :KK5: Allah şifa versin hepimize :2:

aayy doktordamı bulamadı ilaç filan vermedimi cnm bağırsakları çalıştıran bişeyler

kızlar callanetics egzersizlerini deneyen varmı nette gördüm inanılmaz güzel sonuç almışlar gg yazın görselleri arayın ve 17.saatte etkisini gösteriyomuş incelme ve sıkılaşma sağlıyomuş

hic gormemistim.sen soyleyince baktim simdi.cok yavas yapilan egzersizler var.terleme yapmayacagi kesin.bilmiyorum gercekten ise yariyormu ama resimler etkileyici.deneyeceksen sonuclari bizimlede paylas.foto cekersen daha iyi anlayabilirsin.:KK31:

hic gormemistim.sen soyleyince baktim simdi.cok yavas yapilan egzersizler var.terleme yapmayacagi kesin.bilmiyorum gercekten ise yariyormu ama resimler etkileyici.deneyeceksen sonuclari bizimlede paylas.foto cekersen daha iyi anlayabilirsin.:KK31:

benide o düşündürdü çok yavaş gerçekten etki edermidir hiç terletmiyo ter atmayınca yağda atılmıyo ne bileyim kararsız kaldım

X