- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
bugun benim baskul de oynadi baya bi ama artilara dogru bende de motivasyon diye bisey kalmadi artik.
karnim agriyo cok.kahvalti yapasim yok.1 kayisili form cayi ictim.azsonra biseyler atistirmaya calisicam.bunyem form caylarina da alistigi icin tepki vermiyo.hatta biraktigim zaman coook kotu oluyorum.sigara gibi yani.acaba cayi biraktigimda normale donduren bir tedavi sekli varmidir?:44:
bu arada gunaydin herkese.derdimden unuttum selam vermeyi.insallah yarina siz bari guzel bildirimler yapabilirsiniz.bende umut yokk..
günaydın canımm..
inanki bende 7-8 yıldır kabızlıkla boğuşuyorum öyleki 2 hafta çıkmadığım bile oluyodu...
şimdi 3-4 günde çıkabiliyorum oda kötü ama yinede eskiye göre iyi diyorum...
ama her zaman mı öyle hayır...yine 1 haftayı geçtiği oluyo...ama bu ara iyiyim...
değişiklik ne yaptın dersen....sabahları kahvaltıdan yarım saat kadar sonra wc ihtiyacım olmasa da mutlaka gidiyorum...
bunun etkisi oldu...birde sabahları ballı limonlu su içiyorum bazen..yada sirkeli sıcak su...bunların etkili olduğunu düşünüyorum
benim gibi birine etki etti düşün...ama sürekli içmelisin vede dediğim mutlaka her sabah wc gitmelisin...
Son düzenleme: