Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bi nevi çorba diyeti diyebiliriz yaptığım diyete. sabah uyanır uyanmaz bir bardak suyumu içip şekersiz çay bir dilim kepek ekmek ilk haftalarda zeytin hiç tüketmedim peynir reçel yeşillik (maydanoz roka dere marol ne olursa ) haftanın iki günü haşlanmış yumurta ve her öğün yoğurdu hiç eksiltmedim soframdan kahvaltıda dahil. yoğurt çok tüketilicne bende mide bulantısı yaptığndan içine maydanoz roka yada dere otu katıp yemeyi tercih ediyordum. ilk ara öğünüm genelde elma oluyordu. öğlen yemeklerinde ise bi kase çorba koca bi tabak salata be bi kase yoğurt tükettiğm. ikinci ara öğünde yarım paket eti form tükettim. limonlu çikolatalı farketmez ama her zaman yarım paket. bazı günler hiç yemedim. ,ikinci ara öğünü yoğurt yada bir meyveyle geçiştirdim. (kuru kayısı üzüm incir hiç tüketmedim çünkü günlük almam gereken şeker oranının üzerinde şeker tüketmeme sebep oluyorlardı. şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. çayı kahveyi şekersiz içer oldum) . akşam yemeklerinde ise ilk hafta çorba salata yoğurt tükettim. ama ikinci haftada haftanın iki günü makarna yedim diğer günler buharda haşlanmış sebze tükettim. ve 2 ay gibi bi sürede 65 kiloya düştüm. aynı zamanda vakit buldukça evde ip atladım. her akşam 1000 adım yürüdüm evde. günde 2 bardak yeşil çay içtim. ve gerçekten kiloverceğime bu sefer inandm salatadan sadece yeşil salatayı anlamayın. yağsız patlıcan salatası yaptm kereviz salatası kabak salatası tükettim. herşeyi yedim. şimdi ise son 3 kilo kaldı 62 olunca diyeti bırakıp formumu korumaya başlayacağım.

tebrik ederim canımm hedefe ulaşmak çok güzel olmalı...
resimlerini de gördüm çok güzel olmuşsun tebrik ederimmm.:nazar::KK9:.
darısı başımıza

tadli cnm okudum teşekkür ederim....ama ben hepsini denedim...günde 3 kez çıkamadım wcye ama 2ye bile razıyım...annem kayısı kompostosu yapardı çok güzel wcye çıkarıyo ama şekerli olduğu için içemem hazrlar zaten hiçbiişe yaramaz ve sevmiyorum kuru kayısı hoşafıda öyle çok seviyorum ama şekerli yapay tatlandırıcı hiç kullanmadım nerden alıcam onu bare bi deneyim hoşaf yapıyım....offf yaaa ne kötü biişey temel bağırsaklar....benim kardesimde zayıf ne yese wye gidiyo zaten az yiyo midesi küçük bide wcyede gidiyo keşke bende öyle olsaydım doktora falanmı gitsem acaba?????

Canim gunde 2-3 kez buyuk wc ye cikilacak diye bir kaide yokmus okudugum kadariyla biraz bunye ile alakaliymis, gonul isterki gunde 2-3 kere cikalim ama
her zamn mumkun olmuyor o yuzden bu kadar sorun etme:KK55:
Madem kayisi hosafini sewiyosun yapay tatlandirici katmak yerine sirf su we kayisi kurusuyla dene, ben boleyken bile sewerek yiyorum:KK55:

Eki Görüntüle 328871 Eki Görüntüle 328870

mavili olan ramazan ayındaki halim ve ben o aydan sonra yine kilo almaya devam ettim.

diğeri ise geçen haftaki halim yüzden ne kadar farkedilir bilmem ama...

Canim wallahi azminden iradenden oturu seni tebrik ediyorum, inan kendim kilo wermis kadar mutlu oldum:KK9::KK9:
Farkedilmez mi hemde nasil guzellesmissin bebek gibi olmussun maasallah insallh bi an once 2-3 kilo fazlanida werir
werdigin kiloyu korursun:KK9:
canim merak ettim en son kacta yedin, kabizlik sorunu yasadin mi, arada kilo wermenin durdugu zamanlar oldu mu olduysa
ne yaptin ne denedin, birde wucudunda sarkma falan oldu mu:44:

evet ben de cok merak ettim.varsa boydan resimlerinide koyarsan seviniriz canim.bize de motivasyon olur da gaza geliriz belki:KK1:

Canim gunde 2-3 kez buyuk wc ye cikilacak diye bir kaide yokmus okudugum kadariyla biraz bunye ile alakaliymis, gonul isterki gunde 2-3 kere cikalim ama
her zamn mumkun olmuyor o yuzden bu kadar sorun etme:KK55:
Madem kayisi hosafini sewiyosun yapay tatlandirici katmak yerine sirf su we kayisi kurusuyla dene, ben boleyken bile sewerek yiyorum:KK55:

Canim wallahi azminden iradenden oturu seni tebrik ediyorum, inan kendim kilo wermis kadar mutlu oldum:KK9::KK9:
Farkedilmez mi hemde nasil guzellesmissin bebek gibi olmussun maasallah insallh bi an once 2-3 kilo fazlanida werir
werdigin kiloyu korursun:KK9:
canim merak ettim en son kacta yedin, kabizlik sorunu yasadin mi, arada kilo wermenin durdugu zamanlar oldu mu olduysa
ne yaptin ne denedin, birde wucudunda sarkma falan oldu mu:44:

ben çalıştığım için sekizde dokuzda yediğim bile oldu ama geç saatlerde yiyeceğim zaman akşam bi dilim kepek ekmek hakkım varken geç yediğim için ekmek yemedim. hafta sonu kaçamaklarm oldu burgerda yedim lahmacunda yedm ama onları eydikten sonra sonraki üç gün boyunca çorba içtm hem öğlen hem akşam. tuvalet sorunu hiç yaşamadm tam tersine sıks ık salata yeşillik tükettiğimden daha düzene girdi. kilo vermem bi hafta durdu hiç gram bile veremedim ama dikkate devam ettim bi sonraki hafta tekrar kilo vermem dvm etti. vücudumda sarkma yok şuan için :))

benim bugünkü menüm:KK42:
SABAH:küçük bir lahmacun,1haşlanmış yumurta,3kaşık pulbiberli yoğurt,3 fincan şekersiz çay
ARA:portakal,küçük bir parça çilolata
AKŞAM:Mantar yemeği,irmikli bulgurlu köfte
2,5-3litre suuuu:KK9::KK9::KK9:

$imagesCAQY0O6E.jpg
$callaneticsoncesonra[2].jpg
$callanetics_hour3-6-15[1].jpg
iste birkac resim buldum callaneticsle ilgili.az once paylastigim metindeki resimler gorunmemeis.ben de kopyalamaya calmistim ama malesef olmuyor.ben de baskalarinin resimlerini buldum sizinle paylasmak istedim kizlar.google a callanetics egzersileri yazdim ve 1saatlik bir video indirdim.sanirim 21 saat yapmak gerekiyormus.yani 3 haftada etkisi gozle goruluyormus.ama videoyu izledim birazcik, icim sIkILDI RESMEN.kaplubaga misali yavas yavas nasil dayanicam bilmiyorum.baslasam devam edebilecekmiyim hele onu hiic bilmiyorum.

Eki Görüntüle 328990
Eki Görüntüle 328991
Eki Görüntüle 328992
iste birkac resim buldum callaneticsle ilgili.az once paylastigim metindeki resimler gorunmemeis.ben de kopyalamaya calmistim ama malesef olmuyor.ben de baskalarinin resimlerini buldum sizinle paylasmak istedim kizlar.google a callanetics egzersileri yazdim ve 1saatlik bir video indirdim.sanirim 21 saat yapmak gerekiyormus.yani 3 haftada etkisi gozle goruluyormus.ama videoyu izledim birazcik, icim sIkILDI RESMEN.kaplubaga misali yavas yavas nasil dayanicam bilmiyorum.baslasam devam edebilecekmiyim hele onu hiic bilmiyorum.

canım bende inceledimde biraz..
hem çok yavaş hemde zor:26:.
bilmem ne kadar dayanır insan..
ama görünüşe göre gerçektende etkili.
videoyu nerden indirdin..

ben çalıştığım için sekizde dokuzda yediğim bile oldu ama geç saatlerde yiyeceğim zaman akşam bi dilim kepek ekmek hakkım varken geç yediğim için ekmek yemedim. hafta sonu kaçamaklarm oldu burgerda yedim lahmacunda yedm ama onları eydikten sonra sonraki üç gün boyunca çorba içtm hem öğlen hem akşam. tuvalet sorunu hiç yaşamadm tam tersine sıks ık salata yeşillik tükettiğimden daha düzene girdi. kilo vermem bi hafta durdu hiç gram bile veremedim ama dikkate devam ettim bi sonraki hafta tekrar kilo vermem dvm etti. vücudumda sarkma yok şuan için :))

Herseyi dengelemissin cnm ins hedefe bende ulasirim ama bu kilo degismelerini gormeyince canim sikiliyor, gecen hafta basladim ilk hafta 1.100
suan regldim werdigim kiloda deisiklik yok bazen baslangic kiloma geri bile donuorm pes etmek bile geciyor aklimdan:KK31:

Herseyi dengelemissin cnm ins hedefe bende ulasirim ama bu kilo degismelerini gormeyince canim sikiliyor, gecen hafta basladim ilk hafta 1.100
suan regldim werdigim kiloda deisiklik yok bazen baslangic kiloma geri bile donuorm pes etmek bile geciyor aklimdan:KK31:

zayıf kız fotolarıyla donat dört bir yanını :))

aslında benim kilo vermeme sebep benimle dalga geçen kuzenlerimde bu yüzden kilo verdim yoksa hiç umrumda değildi göbeğim basenim :)

Eki Görüntüle 328990
Eki Görüntüle 328991
Eki Görüntüle 328992

evet cnm çok sıkıcı ama etkisi büyük galiba çok yavaş yapılıyo yaaa evet kadında çok soğuk:KK37:

kızlar bugün yediklerim;
sabah değil öğle yedim gece oğlum uyutmadı beraber uyumuşuk 11de kalktık 1 saatte onu besledim sonra kendim yedim
2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,1 ince dilim kaşar,2 yumurta(yumurtalar çok küçüktü ceviz kadar oyüzden 2 tane haşladım bide bikaçgündür yememiştim cnm çok çekti)4zeytin,2 tatlı k.tahin pekmez,1 fincan şekersiz çay
ara:nescafe,bi kaç tane kuruyemiş attım ağzıma
ara:yeşil çay
aksam:1 tabak special-k içine tarçında koydum yarım yağlı sütle ıslattım
3lt suyumu yatana kadar devam içmeye bide 2fincan daha yeşil çay içicem
sabah biraz fazla kaçtı biliyorum ama çok acıkmıştım midem kazınıyodu:KK53:
bugün wcye çıkmadım:KK43:(((( günde 1 kere bile çıksam razyım:KK43:(((

Son düzenleme:
canım bende inceledimde biraz..
hem çok yavaş hemde zor:26:.
bilmem ne kadar dayanır insan..
ama görünüşe göre gerçektende etkili.
videoyu nerden indirdin..

ayyy titriyorum $u anda.1 saatlik calle.yi tamamladim ama ellerim bacaklarim dizlerim titriyo.evet kadin baya soguk.bide arkadan gelen muzik sesi cok itici.3 hafta sabredicez artik.belki bir faydasini goruruz.bende esneme sorunu var bide.insallah birazcik esneyebilirim bu hareketler sonucunda.nerden indirdim ben de bilmiyorum.dedigim gibi ggla yazdim callanetics egzersizi diye.gordugum butun linklere tikladim.cogu zaten inmedi.yada acilmadi.2 tanesi inmis.1 tanesinde turkce dublaj yapmislar.digeri orjinal hali.bi bakin bulmaniz fazla uzun zaman almaz.ayyy ayranmi icsem napsam bilemedim yaaa gecmiyo titreme.cok hamlamisim coktan beri hareket yapmamistim.

X