- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
bi nevi çorba diyeti diyebiliriz yaptığım diyete. sabah uyanır uyanmaz bir bardak suyumu içip şekersiz çay bir dilim kepek ekmek ilk haftalarda zeytin hiç tüketmedim peynir reçel yeşillik (maydanoz roka dere marol ne olursa ) haftanın iki günü haşlanmış yumurta ve her öğün yoğurdu hiç eksiltmedim soframdan kahvaltıda dahil. yoğurt çok tüketilicne bende mide bulantısı yaptığndan içine maydanoz roka yada dere otu katıp yemeyi tercih ediyordum. ilk ara öğünüm genelde elma oluyordu. öğlen yemeklerinde ise bi kase çorba koca bi tabak salata be bi kase yoğurt tükettiğm. ikinci ara öğünde yarım paket eti form tükettim. limonlu çikolatalı farketmez ama her zaman yarım paket. bazı günler hiç yemedim. ,ikinci ara öğünü yoğurt yada bir meyveyle geçiştirdim. (kuru kayısı üzüm incir hiç tüketmedim çünkü günlük almam gereken şeker oranının üzerinde şeker tüketmeme sebep oluyorlardı. şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. çayı kahveyi şekersiz içer oldum) . akşam yemeklerinde ise ilk hafta çorba salata yoğurt tükettim. ama ikinci haftada haftanın iki günü makarna yedim diğer günler buharda haşlanmış sebze tükettim. ve 2 ay gibi bi sürede 65 kiloya düştüm. aynı zamanda vakit buldukça evde ip atladım. her akşam 1000 adım yürüdüm evde. günde 2 bardak yeşil çay içtim. ve gerçekten kiloverceğime bu sefer inandm salatadan sadece yeşil salatayı anlamayın. yağsız patlıcan salatası yaptm kereviz salatası kabak salatası tükettim. herşeyi yedim. şimdi ise son 3 kilo kaldı 62 olunca diyeti bırakıp formumu korumaya başlayacağım.
tebrik ederim canımm hedefe ulaşmak çok güzel olmalı...
resimlerini de gördüm çok güzel olmuşsun tebrik ederimmm..
darısı başımıza