Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlarrrrrrrrrr....

kızlar 2-3 gündür tartıda gram azalma yok bu da canımı sıkmaya başladı...:2:
vücudum bi direniyo sanki...neden oluyo yanlış mı besleniyorum..
sporda yapıyorum...:KK31:
cuma günü pek iç açıcı olmayacak benim için sanırım

cnm düzenli yediklerin varsa onları yeme onların yerine baska şeyler ye bide öyle dene geçen gün tvde diyetisyen demişti..mesela kahvaltıda peynir yeniyosa onu yememek gibi yada sık tavuk yeniyosa yenmemeli gbi...

Son düzenleme:
Allah hayirlisi neyse onu yapsin insallah canim.eger kismetiniz varsa burda,olur insallah

kilomu kirmak icin karbonhidrat diyetini uygulamayi düsünüyorum bir süreligine.cok uzun zaman yapamam,SIKILIrim kesin.ama dayandigim yere kadar yapayim diyorum

karbonhidrat diyetini düsünüyorum.hatta yarim baslasammi.bakayim.yarin ekmeksiz sirf protein yiycem.

ay ne kadar güzeeeelll,cok hos bisey bu yaaa.Allah bozmasin:KK19:

aminnnnnnnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızçelerrrrrrrrr nerelerdesiniz kimsecikler yok ben lesli yapmaya gidiyorum sonra grsrz kızlar:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Allah hayirlisi neyse onu yapsin insallah canim.eger kismetiniz varsa burda,olur insallah

kilomu kirmak icin karbonhidrat diyetini uygulamayi düsünüyorum bir süreligine.cok uzun zaman yapamam,SIKILIrim kesin.ama dayandigim yere kadar yapayim diyorum

karbonhidrat diyetini düsünüyorum.hatta yarim baslasammi.bakayim.yarin ekmeksiz sirf protein yiycem.

ay ne kadar güzeeeelll,cok hos bisey bu yaaa.Allah bozmasin:KK19:

evet cnm kısmette kaderde ne varsa onu yasıycaz..ama bazende düşünüyorum ailemden şimdiye kadar hiç ayrılmadım evlilik hariç o ayrılığa b,le zor alışmışken gurbet daha zordur hem ailemi hem istanbulu bırakamam bazen diyorum biz istanbulluyuz eşimde hepimiz istanbulluyuz daha zor gelirdir bize gurbet

karbonhidrat diyetini dene bakalım bende bu hafta kilo veremezsem denerim..off kilo almak çok kolay keşke vermekte kolay olsa:KK43:
leslie yaptım 1 ve 2mil olanı 1 mil çok kısa 5 dk 500 adım 2mil 20dk toplam 25dk yapmış oldum aksamada yapıcam fırsatım olursa:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Son düzenleme:
şu lessli yi bende yapayım yaw wideo paylaşmak yasak mı acep buraya koysanızda bende baksam :KK70: :KK70:

Gunaydin kizlaaaaaaar :KK24::KK24:

Su saat oldu daha bisey yemedim cnm fena yumurta istedi:))) yumurtasiz kahwalti yapmak istemiorum esimi de kaldiramiyorum ki gidip alsin :KK43:(
Kendimde disari cikacak dermani bulmuyorm cnm da hic istemiyor, Allahtan patron da ise gelme diye msj atmis:KK23: gerci dune bakarak iyyim cok sukur ama
hafif sancim war..
Aksama dogru menumu yazarim ins, bugun tawuk yapmayi dusunuyorum ama bakalim..
Karbonhidrat diyeti masum gibi gorunsede wucuda oldukca hasar aciyormus maazallah dikkat edin kizlar :KK50:

şu lessli yi bende yapayım yaw wideo paylaşmak yasak mı acep buraya koysanızda bende baksam :KK70: :KK70:

ebiss cnm azeri kizi arkadas wideosunu eklemisti topige, bikac sayfa geri gidersen bulabilirsin:KK34:

kızlar çok sinirliyim hatta ağlıyorum sinirden:KK43:oğlum dvdyi bozmuş kapağı açmış tuhaf sesler ötüyo kapanmıyo şimdi nede biz film izliycez:KK50: 5dk mutfağa gittim portakal suyu sıktım kendimede yeşil çay yaptım o arada halletmiş çok yaramaz yaa çok yoruldum:KK50:bi çok kusuyo tüm gün kusmuk temizliyorum bıktım vallahi üstüne bide yaramazlığı off offff gitti dvd:KK43::KK43::KK43:

kızlar çok sinirliyim hatta ağlıyorum sinirden:KK43:oğlum dvdyi bozmuş kapağı açmış tuhaf sesler ötüyo kapanmıyo şimdi nede biz film izliycez:KK50: 5dk mutfağa gittim portakal suyu sıktım kendimede yeşil çay yaptım o arada halletmiş çok yaramaz yaa çok yoruldum:KK50:bi çok kusuyo tüm gün kusmuk temizliyorum bıktım vallahi üstüne bide yaramazlığı off offff gitti dvd:KK43::KK43::KK43:

ayyyy ben onu yeriiimm yerimmmm yaramazliklarini seweriiiiimmmmm =-)))))))

ayyyy ben onu yeriiimm yerimmmm yaramazliklarini seweriiiiimmmmm =-)))))))[/QUOTE

hep elektronik eşyalarda ne olucak acaba büyünce geçen günde telefonumu bozdu çok meraklı babası gibi elektronik eşyalara insallah babasına çeker yapmayıda becerir eşim gelince yapabilir insallh...o anda çok sinirlendim ama şimdi canı sağolsun ona bişey olmasın:emir_bebek:

Kızlar merhabaa:KK3: nasılsınız

bursada çok kar var 3 saat sonunda işe ulaşabildim :KK47: belediye neden çalışmaz kii tuzlamak için illa 100 cm kar olması mı gerekiyorrr :KK47: başım çok agrıyor umarım hasta olmam sürekli bir hastalık modundayım zaten :KK5:

Öğlen menumu yazmak istiyorum çok mu oldu bilmiyoorumm :KK30:

1 tabak barbunya yemeği
3 kaşık pilav
1 kase etli düğün çorbası :KK56:

:44:

nidah hoşgeldin canımm.belki görmezsin ama yazdıklarımı.inş iyisindir.oğlun nasıl?ben seni mezun oldun diye biliyodum.

slmmmmm kızlar.bu gün çok karmaşık bi gündü.kardan heryer felç oldu.gece 1 e kadar kar tatili bekledik.haber vardı tatil diye ama kesin bi açıklma yoktu.sabahta erkenden kalktım.okul varmış geç bi vakit yola koyuldum .ben merkezde oturuyorum ilçeye gidiyorum 20 dk.yetişeyim diye acele ederken tatil diye tel geldi ve geri döndüm zaten oğlum babasının yanında ağlıyodu.neyse kahvaltı hazırlarken okul var diye haber geldi.ben de gittim sevk aldım.benim okulum taşımalı ve zaten öğrenci de gelmemiş.sonra oğlum annemlerdeydi gttim aldım eve geçtim.yarın dersim yok Allahtan.bööle işte.ve kaçamklarla dolu bi haftasonundan sonra yine tıka basa yediğim bi gün geçirdim.ben kendime glemiyorum yaaaa noliyiiii banaaaaa bıktım bıuuu yemek yemektennnnn.kendimi kastıkça yiyesim geliyooo.neyse herkkess kendini tanıtmış ben de tanıtayım.

hoşbuldum canım oğlan iyi büyüyo şükür.sen nasılsın?
mezun oldum 58 le ama 61e çıktım yine :) dur demek için topic açtık bizde:) sende iyi gidiyosun iyi yeme okaaa:KK1:

ayyyy ben onu yeriiimm yerimmmm yaramazliklarini seweriiiiimmmmm =-)))))))[/QUOTE

hep elektronik eşyalarda ne olucak acaba büyünce geçen günde telefonumu bozdu çok meraklı babası gibi elektronik eşyalara insallah babasına çeker yapmayıda becerir eşim gelince yapabilir insallh...o anda çok sinirlendim ama şimdi canı sağolsun ona bişey olmasın:emir_bebek:

Canım elektronik eşyalarla cok ugrasıyorsa tamir filan etmeye calısıyorsaa kesin mühendis olacak :KK52: bir video izlemiştim çizgi film kadının çocuguu sürekli tv bilgisayarla ugrasıyor tamir ediyor vs derken kadın kucuk cocugu doktora göturuyor doktor sunları söyluyor " korkarım oğlunuz caresiz hastalıga yakalanmıs kurtulusu yok oglunuz mühendis olacak" kadın çığlıklarla " hayııırr olamaazz bu olamazz " diye bagırıyordu çok hosuma gtmişti :KK52::KK52:

canım sabah olmamış canın çeker şimdi senin ama 1 tane yemelisin cnm...ve mümkün oldukça sabah kahvaltısı dışında ekmek yeme..bebeqede faydası yok zaten...kefir hakkında bişey söylemek istiyorum..içinde alkol var canım bilmiyorum bilgin varmıydı..ben duyduqum an bıraktım...bebeqede manevi açıdan etki eder diye düşünüyorum...onun dışında akşam menün çok güzel olmuş :KK34:

ivitttt teyze oluyoruz haydi halayaaaaaa :124::124::124::124::124:

Teşekkür ederim Senacım.Sabah olmadı evet.Bazen gözüm dönüyor kendimi kaybediyorum.Kefire gelince doktorum günde 1 bardak içmemin bagısıklık sistemimiz acısından faydalı olacagını söyledi.Kefirin içindeki alkol yogurtta ve ekmekte de var.Kefirde alkol vardır, ancak bu alkol sütten kefir oluşurken doğal olarak meydana gelmektedir. Fermante olarak üretilen bazı gıdalarda da alkole sıklıkla rastlanır. En ekşi, en sert kefirde alkol onbinde 5´i geçmez. Piyasalarda satılan ve evde yapılanlarda bu oran en fazla onbinde 1 veya 2´dir. Yoğurt ve ayran da az miktarda alkole rastlanır.Bunlar dogal olusan alkol oldugu için hem dinen hem de saglık acısından bir sakıncası yoktur

Bugun evde ekmek yoktu.Dısarı cıkamıyorum.Doktor yatmam gerektiğini söyledi.Bu nedenle krep yaptım kendime. 2 tane yedim.Yetmediii ama durdurdum kendimi.Simdi yine acıktım.Ne yesem diye düşünüyorum:KK39:

aysuncum bakıyorum da iyi eqlenmişsin :KK8: bizim burda hiç kar yok :KK50: canım müdürle konuşamadım yoldan yeni gelmiş :KK19: sözde bugün görüşücez bi aksilik olmazsa :26:

canım menün gayte güzel olmuş :nazar:

canım çok teşekkür ederim :KK16:

pilav :KK19:

canım kaçta kahvaltı yapıyorsun süre uzunsa mutlaka arada bişey yemen lazım...

canım ekmek zaten seni acıktırır...ekmek yemeyip acıkmadıqını anlamana sevincim...ekmek ve diqer karbonhidratlardan uzak kalırsak acıkmayız canım...özellikle et ürünleri ve yumurta bizleri tok tutar ve kilo vermemize yardımcı olur :KK34:

canım çok teşekkür ederim :KK42: rica etsem kilo çizelgeni yaparmısın? kaç kilo olduqunu göreyim...ama menün yine olmamış...ikindide 2 dilim ekmek ve akşam pide yemişisn :KK20::KK20:

günaydın canım :KK16::KK16:
kıss senin patrondan bi haber yokmu arayıp nezaketen telafi etmeye çalışmadımı :26:

cnm 1 hafta izinlisin kabul etmiyorum gitmeni diyor ama benim için bitmiştir o işyeriii

ah cnmm çocuk işte hepimizinki aynııı allahım eksikliklerini göstermesinnn mecbur kızıyoruz ama sende biraz sakin ol :KK16: :KK16: :KK16:

hımmm demek giyim öğretmenisim ben de matematik öğretmeniyim canım.meslektaşız yani.:)))

nidah hoşgeldin canımm.belki görmezsin ama yazdıklarımı.inş iyisindir.oğlun nasıl?ben seni mezun oldun diye biliyodum.

slmmmmm kızlar.bu gün çok karmaşık bi gündü.kardan heryer felç oldu.gece 1 e kadar kar tatili bekledik.haber vardı tatil diye ama kesin bi açıklma yoktu.sabahta erkenden kalktım.okul varmış geç bi vakit yola koyuldum .ben merkezde oturuyorum ilçeye gidiyorum 20 dk.yetişeyim diye acele ederken tatil diye tel geldi ve geri döndüm zaten oğlum babasının yanında ağlıyodu.neyse kahvaltı hazırlarken okul var diye haber geldi.ben de gittim sevk aldım.benim okulum taşımalı ve zaten öğrenci de gelmemiş.sonra oğlum annemlerdeydi gttim aldım eve geçtim.yarın dersim yok Allahtan.bööle işte.ve kaçamklarla dolu bi haftasonundan sonra yine tıka basa yediğim bi gün geçirdim.ben kendime glemiyorum yaaaa noliyiiii banaaaaa bıktım bıuuu yemek yemektennnnn.kendimi kastıkça yiyesim geliyooo.neyse herkkess kendini tanıtmış ben de tanıtayım.

hoşbuldum cnm oğlan iyi şükür büyüyo artık.sen nasılsın,senin mat.çi olduğunu bilmiyodum,bnim herüf de mat. öğrt:)

58le mezun olmuştum takımdan,şimdi 61le sahalardayım:)topik açtık arzuyla..dizginlemek lazım boğazııı.sende iyisin iyi,yeme okaaa çok:KK1:

Kızlar merhabaa:KK3: nasılsınız

bursada çok kar var 3 saat sonunda işe ulaşabildim :KK47: belediye neden çalışmaz kii tuzlamak için illa 100 cm kar olması mı gerekiyorrr :KK47: başım çok agrıyor umarım hasta olmam sürekli bir hastalık modundayım zaten :KK5:

Öğlen menumu yazmak istiyorum çok mu oldu bilmiyoorumm :KK30:

1 tabak barbunya yemeği
3 kaşık pilav
1 kase etli düğün çorbası :KK56:

:44:

merhaba canım bende bursadan evet çok kar var ne tuzlama ne bişi bi valiliğin önünü temizliyolardı sabah o kadar

Canım elektronik eşyalarla cok ugrasıyorsa tamir filan etmeye calısıyorsaa kesin mühendis olacak :KK52: bir video izlemiştim çizgi film kadının çocuguu sürekli tv bilgisayarla ugrasıyor tamir ediyor vs derken kadın kucuk cocugu doktora göturuyor doktor sunları söyluyor " korkarım oğlunuz caresiz hastalıga yakalanmıs kurtulusu yok oglunuz mühendis olacak" kadın çığlıklarla " hayııırr olamaazz bu olamazz " diye bagırıyordu çok hosuma gtmişti :KK52::KK52:

anaaaa ilginçmiş:KK52::KK52::KK52: mühendiste iyi yaa keşke olsun:KK52::KK52::KK52:ay çok güldüm çok enterasan:KK52: anası istemiyo demek mühendis olmasını:KK53::KK52::KK52::KK52:

X