Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim cnm pırasa olmuş cnm salata yada yoğurtta yeme fırsatın varsa ye cnm yada evinden bi kaba yoğurt koy ye cnm
canım kaçırdıysam özür ama sakıncası yoksa listenden bahsedermisin?
canım fiziğin süperrr maşşallahhh:))fıstık gibisinn
Ben yumurta yoğurt hiç yiyemiyorum salatayıda çok zorlamam gerekiyor Yarından itibaren öğlen yemeklerimi evden getireceğim
canım sabah aç karna tartılıyoruz.akşam tartılmak yokkk.fazla çıkarsın en 1 kilo.
canım bi kilo çizelgeni yaparmısın?kaç kilosyun göremiyoruz.yaş kaç?
canım bakarım çizelge işine ama ben sevemedim bi türlü çizelge işini nedense:26:
yaşım 24 boyum 1.72 kilom 78
hedefim ilk etapta 62 olmak daha sonra 57
herkese günaydııınnnnn.okuldayım biraz boşluğum var bi slm vereyim diye girdim.akşama görüşürüüüüzzzz inşşş...
Eki Görüntüle 324521 Eki Görüntüle 324523 Eki Görüntüle 324524 Eki Görüntüle 324525 Eki Görüntüle 324522 Eki Görüntüle 324520
ilk resim en kilolu oldugum anlar bende böleyim işte kızlarr
barkin kzumm süperrr süperr diyorum ama bizim böle olmamız içinn uuuuuuu kaç ayımız varr
cnm çok teşekkür ederimmm herkes kendine göre çıtırdır biz hepimiz çıtırızzzz kızlarrrrrrrr
ahh ahh öle olsa kuzum kendim için sölimm =))))
ben bugün fenasyım sabahtan beri biraz biraz kalktım..endoskopi oldum hala midem kalkıyor..
malesef bişide yiyemiyorum..sadece bi kase çorba içtim ve haşlanmış but yedim..
bu gidişle de daha bişey yiyemem..
cnm yazmadım listemi yediklerimi paylaşıyım ama benim hipoglisemi hastası oldugumu unutmayın kişiye özeldir herkese farklı gelebilir.mesela benim kuru meyva tüketmem uygun değilmiş ve bazı meyvalarda
tşk ederim cnm
cnm aslında yağ yakımı için destekliyici besinlerdir ama yiyemiyosan zorlama cnm en güzelini yaparsın evden getirmekle
cnm çok geçmiş olsun yaşın benden genç ben 27 yaşındayım boyumuz aynı yaşının avantajını kullan cnm metobolizman daha hızlı çalışıyor boyda bizim için güzel bi avantaj birazcık dikkat ederek istediğimiz kilolara ulaşcaz
paylaşımın için teşekkürler tatlım
çok saol canım benmçok şükür hızlı çalışıyor metabolizmamda o yüzden motive oluyorum..
vücudumun dili olsa var ya neler derdi kimbilir ben evvelden yine böle kilo alıp 23 kg vermiştim..
hala nasıl oldu bilmem..uzun sürede gitmişti..yine başabilirim inşallah
boyun kaç cnm senin
hııımmm anladım canım maaşallah :)