Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım kaçırdıysam özür ama sakıncası yoksa listenden bahsedermisin?

cnm yazmadım listemi yediklerimi paylaşıyım ama benim hipoglisemi hastası oldugumu unutmayın kişiye özeldir herkese farklı gelebilir.mesela benim kuru meyva tüketmem uygun değilmiş ve bazı meyvalarda

canım fiziğin süperrr maşşallahhh:))fıstık gibisinn

tşk ederim cnm :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

Ben yumurta yoğurt hiç yiyemiyorum salatayıda çok zorlamam gerekiyor Yarından itibaren öğlen yemeklerimi evden getireceğim

cnm aslında yağ yakımı için destekliyici besinlerdir ama yiyemiyosan zorlama cnm en güzelini yaparsın evden getirmekle:KK56: :KK56: :KK56:

uyanınca bi bardak su

sabah
2 dilim light ekmek
köfte büyüklüğünde beyaz peynir
domates-biber
5 zeytin
1 kupa yeşil çay

ara
1 mandalina-2 ceviz içi

öğle
haşlama 1 tavuk budu derisi baharatlı
2 dilim lıght ekmek
salata
küçük bi kase yoğurt

bi kupa yeşil çay

ara
cacık düşünüyorum -elma

akşam
salata
çorba-küçük bi kepçe
1 dilim ekmek
yoğurt duruma göre yerim

gece
düşünmedim bakarız artık süt olabilir

su içmeye devam

canım sabah aç karna tartılıyoruz.akşam tartılmak yokkk.fazla çıkarsın en 1 kilo.

canım bi kilo çizelgeni yaparmısın?kaç kilosyun göremiyoruz.yaş kaç?

canım bakarım çizelge işine ama ben sevemedim bi türlü çizelge işini nedense
:26:
yaşım 24 boyum 1.72 kilom 78
hedefim ilk etapta 62 olmak daha sonra 57
:KK51::KK9:

herkese günaydııınnnnn.okuldayım biraz boşluğum var bi slm vereyim diye girdim.akşama görüşürüüüüzzzz inşşş...

:nazar::nazar::nazar:barkin kzumm süperrr süperr diyorum ama bizim böle olmamız içinn uuuuuuu kaç ayımız varr:KK43:

cnm çok teşekkür ederimmm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: herkes kendine göre çıtırdır biz hepimiz çıtırızzzz kızlarrrrrrrr:KK16: :KK16: :KK16:

ahh ahh öle olsa kuzum kendim için sölimm =))))
ben bugün fenasyım sabahtan beri biraz biraz kalktım..endoskopi oldum hala midem kalkıyor..
malesef bişide yiyemiyorum..sadece bi kase çorba içtim ve haşlanmış but yedim..
bu gidişle de daha bişey yiyemem..
:KK43:

ahh ahh öle olsa kuzum kendim için sölimm =))))
ben bugün fenasyım sabahtan beri biraz biraz kalktım..endoskopi oldum hala midem kalkıyor..
malesef bişide yiyemiyorum..sadece bi kase çorba içtim ve haşlanmış but yedim..
bu gidişle de daha bişey yiyemem..
:KK43:

cnm çok geçmiş olsun :KK54: :KK54: :KK54: yaşın benden genç ben 27 yaşındayım boyumuz aynı yaşının avantajını kullan cnm metobolizman daha hızlı çalışıyor boyda bizim için güzel bi avantaj birazcık dikkat ederek istediğimiz kilolara ulaşcaz :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

cnm yazmadım listemi yediklerimi paylaşıyım ama benim hipoglisemi hastası oldugumu unutmayın kişiye özeldir herkese farklı gelebilir.mesela benim kuru meyva tüketmem uygun değilmiş ve bazı meyvalarda

tşk ederim cnm :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

cnm aslında yağ yakımı için destekliyici besinlerdir ama yiyemiyosan zorlama cnm en güzelini yaparsın evden getirmekle:KK56: :KK56: :KK56:

paylaşımın için teşekkürler tatlım

cnm çok geçmiş olsun :KK54: :KK54: :KK54: yaşın benden genç ben 27 yaşındayım boyumuz aynı yaşının avantajını kullan cnm metobolizman daha hızlı çalışıyor boyda bizim için güzel bi avantaj birazcık dikkat ederek istediğimiz kilolara ulaşcaz :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:
çok saol canım benm:KK16:çok şükür hızlı çalışıyor metabolizmamda o yüzden motive oluyorum..
vücudumun dili olsa var ya neler derdi kimbilir ben evvelden yine böle kilo alıp 23 kg vermiştim..
hala nasıl oldu bilmem..uzun sürede gitmişti..yine başabilirim inşallah

paylaşımın için teşekkürler tatlım

rica ederim cnm ufata olsa bi kolaylık sağlar beslenmemize

çok saol canım benm:KK16:çok şükür hızlı çalışıyor metabolizmamda o yüzden motive oluyorum..
vücudumun dili olsa var ya neler derdi kimbilir ben evvelden yine böle kilo alıp 23 kg vermiştim..
hala nasıl oldu bilmem..uzun sürede gitmişti..yine başabilirim inşallah

cnm bak kendin söylüyosun 23 kilo vermişsin demekki o irade güç var sende şimdi biraz motivasyonla tekrar gitcek o kilolarr:KK4: :KK4: :KK4: :KK4:

sene abla bugünkü menüm SABAH:saat 6.30 gibi kızımı emzirmek için kalktığımda 2 light etimek arasına ince bir dilim peynr koyup yedim içim ezilmişti çünkü üzerine de 1.5 bardak su içtim saat 12 gibi kalkınnca 2 bardk su içtm 12.30-1.00 gibi asıl kahvaltım yani 1 adet haşlanmış yumurta, kk peynir,2 adet zeytin,2 yk süzme yoğurt,3 fincan şekersiz çay,2 dilim çok tahllı ekmk ARA:1 elma AKŞAM:haşlanmış brokoli,karnıbahar ve havuç bol yoğurtlu 1.5 lt su içtim 2.5 tamamlarım yatana kadar

herkese merhabaaaa:KK3:

menümü paylaşayım..
7 de kalktım 2 büyük bardak ılık su içtim...
kahvaltı:
-1 haşlanmış yumurta
-2 dl çaydar ekmeği
-5 zeytin
-1 kk peynir
-1 dilim kaşar
-domates
-roka

ara:
-5 badem

öğle:
-5 kaşık tavuklu patates yemeği

ara:
-yarım elma

akşam:
- 2 tane haşlanmış,sulu tavuk butu
içine 1 tanede minik patates attım:KK1:
-3 kaşık yoğurt

2 lt su içicem...

bugün spor yok çünkü okulda nöbetçiydim geç geldim :KK1:

bugün ki yediklerimi yazayim abla :)

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir 1 dilim
1 dilim salam
salatalik

ara 1 mandalin

öglen
1 kase mercimek corbasi
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yogurt

ara 2 kuru incir

aksam
1 kase corba
4 kasik yogurt

selamlar,
bugun detoks diyetimin 2. gunu, fekat ben 3'te kalktigim icin ne olacak bilemiyorum.
3'te kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek
brokoli

18'de 1 kase karisimdan ictim bir de 20'de icerim tamam artik

1,5 saat yuruyus yaptim ama gec kalkmis olsam da:)

slm herkese,

SABAH

2 bardak su
15 dk falan sonra;

iki dilim tahil ekmegi
haslanmis yumurtanin sadece beyazi
bol salata (tuzsuz)
tahil ekmeginin bir dilimine 3 dilim kasar+1 dilim sucukla yagsiz tost yaptim (bu aralar sucuk we tosttan wazgecemiorm :KK70: )
ayriyeten 3 ince dilim kasar daha
sekersiz cay

ara
yarim salatalik (tuzsuz) (normalde cok tuz kullaniyorum azaltmaya karar werdim o yuzden tuzsuz yada cok az tuzlu yemeye calisiyorum)

8-10 adet kuru uzum kuruyemis
gene 1 dilim tahil ekmegi krem peynir

OGLEN

1bardak hazir corba

ara
2mandalina

AKSAM

1 dolma biber yagsiz we kiymasiz pisirilmis+sarmisakli yogurt
yarim kase mercimek corbasi yaninda 1 dilim tahil ekmek
bol salata

acikirsam meywe ile gecistiririm yada yarim kase kadar corba icerim, bugun ekmegi bayagi cok yemisim:KK17:

1,5 lt su ictim yatana kadar 3 lt tamamlarim, we birazdan spora gidicem smdilik bole bakalim gidecek mi kilolar :nazar:

X