Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Çalışınca diyet yapmak ne kadar zor oluyor sabah kahvaltıyı yaparken herkes alaycı bir bakışla ne o diyetemi başladın diye garip bir tavır içindeydi sanki ....ama vereeceğim yılmayacağım akşamda leslie ablamla takılacağım.Kızla nesfit hakkında ki düşünceleriniz nedir? geçen sene nesfit yerken benı tok tutuyordu faydası olacağına inanıyormusunuz?

Çalışınca diyet yapmak ne kadar zor oluyor sabah kahvaltıyı yaparken herkes alaycı bir bakışla ne o diyetemi başladın diye garip bir tavır içindeydi sanki ....ama vereeceğim yılmayacağım akşamda leslie ablamla takılacağım.Kızla nesfit hakkında ki düşünceleriniz nedir? geçen sene nesfit yerken benı tok tutuyordu faydası olacağına inanıyormusunuz?

canım özellikle akşam yemeqi yerine yersen inanılmaz kilo verdiriyor....bu arada sen kilo verdikten sonra işyerindekiler sana böyle bakıcak :KK53::KK53:

Evet canım şimdi başaramazsın edası var herkeskte aman bi dahamı dünyaya geleceğiz zaten yaşlanınca hiç bir şey yiyemeyeceğiz diye insanın şevkini kırmaya çalışıyorlar ama pes etmek yok Ben akşam yemeğini çok geç yiyorum saat 8 i buluyor benım yemem o yüzden benım için bu bir dezavantaj

merhaba arkadaşlar
sabahki menümü yazmak istiyorum , nekadar doğru destek verin bana lütfen
kalktım 1 bardak su içtim ve yola koyuldum 15 dk tempolu yürüyüş işe geç kalmama adına faydası oluyor dimi bununda , sonra yanıma 3 dilim kepek ekmeği vardı onu aldım (evde olan) 1kk kadar peynir 10 tane kadar zeytin (6 tane yedim)1 de yumurta aldım 2 dilim ekmek 1 fincan şekersiz çayla 9 gibi yedim bunları , yanıma aralarda yemek için ceviz ve fındık aldım ama bu saate kadar yemedim , 12-12,30 gibi yemek saati bakalım nasıl olacak :26:

herkese günaydın :)) bende 15 dk önce kaktım hemen bilg. açtım 2 bardak su içtim kahvaltımıda eşim camiden gelince yapıcaz:)

canım karbon açısından bakarsak hiçbir zararı yok..ama lütfen baqımlı kalma saqlık açısından işlenmiş ürünler pek önerilmiyor :KK34:[/QUOTE]

anladım tatlım yani arada yemek bulamıyorum lokantaya gidemiyorum her zaman öğlen yada akşam evde yemek olmuyo çalışıyorumda hemen 2 dk da iyi oluyo ondan dedim saol şekerim ay çok iyi geldin sen ya bana ayrıca diğer arkadaşlarımada onlar adınada konişiim :) buraya yazıyoruz die utancımdan yiyemem herhalde bişi öyle ki kardeşim akşam 2 torba abur cuburla geldi eve ye ye ye dedi dedim hayır çikolataya ölürüm ama onu bile kokladım kokladım geri verdim kendimede dedim ooohhh mis gibi doydum dedim kendimi kandırdım :KK70: :KK70: :KK70: inşallah senin ve diğer arkadaşların sayesinde kurtulcam bu pissss kilolardan :KK70: eksik olmayın :KK70:

Zaten en büyük sıkıntı biz çalışanlar için öğeln yemeği bende baktım lokantaya hiç bir şey yok en son çorba söyledim ama o çorba ekmeksiz insanı 1 saat ancak tutar ister istemez acıkırsın

aaaa süper olur valla.paylas mutlaka,bekliyorum

paylaşıcam cnm birazdan az sonra ayrılmayın :KK9::KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

herkese günaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün diliyorummm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın tünaydın iyi akşamlar iyi geceler :KK37:

kızlar bazen aşada 7 üye yazıyor ama 6 üye onlıne görünüyor...çok merak ediyorum casus kılıqına giripte bizi gizli gizli takip eden kim acaba :26: neden kendini gizleme gereqi duyuyor :KK4:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

gunaydinnn.:18:vicdan azabindan kivraniyorum.ben gelmiim bugun buraya:KK19:

yaz bakalım neler yedin :44: :44: :44: :44:

cnm boşver onları herkes sağlıklı beslenmek istiyor ama kendinde o gücü bulamayınca laf sölerler:KK16: :KK16: :KK16:

Zaten en büyük sıkıntı biz çalışanlar için öğeln yemeği bende baktım lokantaya hiç bir şey yok en son çorba söyledim ama o çorba ekmeksiz insanı 1 saat ancak tutar ister istemez acıkırsın

cnm stersen bi dilim ekmek ye akşama daha aç olcksın sonra :44: :44:

$kilolu.jpg $Resim 612.jpg $Resim 613.jpg $Resim 359.jpg $PICT0471.jpg $Resim 579.jpg

ilk resim en kilolu oldugum anlar bende böleyim işte kızlarr

valla müthiş hiç 68 kılo durmuyorsun ben 60 kıloyum senden şişman duruyorum.
öğlen çorbasının yanına az pırasa yemeği ekledım

sen şişmansan ben bir dubayım hatta ben neyim yaratıkmıyım acaba :))) bende böyle şişman olsam keşke :))))

cnm tartıdaki rakamla benim görüntüm farklı oluyor vucut ölçülerim orantılı biraz o yüzden tek bi yerde toplanmıyo tşk ederim cnm herkesin ayrı bi fiziki özelliği var:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

X