- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
Çalışınca diyet yapmak ne kadar zor oluyor sabah kahvaltıyı yaparken herkes alaycı bir bakışla ne o diyetemi başladın diye garip bir tavır içindeydi sanki ....ama vereeceğim yılmayacağım akşamda leslie ablamla takılacağım.Kızla nesfit hakkında ki düşünceleriniz nedir? geçen sene nesfit yerken benı tok tutuyordu faydası olacağına inanıyormusunuz?
aaaa süper olur valla.paylas mutlaka,bekliyorum
herkese günaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün diliyorummm
kızlar bazen aşada 7 üye yazıyor ama 6 üye onlıne görünüyor...çok merak ediyorum casus kılıqına giripte bizi gizli gizli takip eden kim acaba :26: neden kendini gizleme gereqi duyuyor
gunaydinnn.:18:vicdan azabindan kivraniyorum.ben gelmiim bugun buraya
Çalışınca diyet yapmak ne kadar zor oluyor sabah kahvaltıyı yaparken herkes alaycı bir bakışla ne o diyetemi başladın diye garip bir tavır içindeydi sanki ....ama vereeceğim yılmayacağım akşamda leslie ablamla takılacağım.Kızla nesfit hakkında ki düşünceleriniz nedir? geçen sene nesfit yerken benı tok tutuyordu faydası olacağına inanıyormusunuz?
Zaten en büyük sıkıntı biz çalışanlar için öğeln yemeği bende baktım lokantaya hiç bir şey yok en son çorba söyledim ama o çorba ekmeksiz insanı 1 saat ancak tutar ister istemez acıkırsın
Eki Görüntüle 324521 Eki Görüntüle 324523 Eki Görüntüle 324524 Eki Görüntüle 324525 Eki Görüntüle 324522 Eki Görüntüle 324520
ilk resim en kilolu oldugum anlar bende böleyim işte kızlarr
başlangıç kilon kaçtı arkadaşım
Eki Görüntüle 324521 Eki Görüntüle 324523 Eki Görüntüle 324524 Eki Görüntüle 324525 Eki Görüntüle 324522 Eki Görüntüle 324520
valla müthiş hiç 68 kılo durmuyorsun ben 60 kıloyum senden şişman duruyorum.
öğlen çorbasının yanına az pırasa yemeği ekledım
sen şişmansan ben bir dubayım hatta ben neyim yaratıkmıyım acaba :))) bende böyle şişman olsam keşke :))))
Tutututu massallaahhboy pos endam guzellik on numara