Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

az once tartildim 57.4'um. sabaha kadar 56.0'a dusmem icin napmaliyim yaaa(((((
canım sabah aç karna tartılıyoruz.akşam tartılmak yokkk.fazla çıkarsın en 1 kilo.
ne günlerdi.sudem arada uğruyor.msn de n görüşüyoruz. o d a almış kilo belki gelir.
shryvz canim cok sagol yazdiklarin icin ama ben yemin ettim 56.0'a inene kadar hicbi sekilde abur cubur, tatli ve cikolata yemicem diye, artik dayanamiyorum yemek istiyorm o yuzden bi an once 56.0 olmak istiyorum ((((
canım bööle yaparsan stres olursun.sena liste vermiş onu yap ve sonucu gör:)
canım bi kilo çizelgeni yaparmısın?kaç kilosyun göremiyoruz.yaş kaç?

herkese günaydııınnnnn.okuldayım biraz boşluğum var bi slm vereyim diye girdim.akşama görüşürüüüüzzzz inşşş...

Sena Hanim selam. Bana yazdiginiz listeyi gordum, bugun onu uygulayacagim. Cunku bugun 56.3 geldim; dun aksam yemegi yemememe ragmen. Insallah yarin duserim.
canım öqün atlamak kilo aldırır...bir önceki yediklerinizi direk depolar...öqün atlamadan ama dediqim gibi beslenirseniz kilo vermemeniz için hiçbir etken kalmaz

canım ekmeqi sade kahvaltıda yemelisin..sonraki öqünlerde yememelisin...özellikle akşam hem et hem pilav hem patates hemde ekmek yemişsin..pilav en fazla haftada bir ödül olarak öqlen öqününde 2 kaşık olarak yiyoruz...hele akşam kesinlikle yenilmemeli..patatese gelince çok masum gibi görünsede yüksek oranda karbon içerir ve bize kilo aldırır..akşam öqünlerini mümkün olduqu kadar tek çeşit yiyerek geçirelim olurmu tatlım

İnşallah ekmeksiz bir hayata dayanabilirim

canım sabah kahvaltısında 2 dilim (buqday çavdar yada tahıllı) ekmek yiyebilirsin....inan diqer öqünlerde aramıyorsun...ekmek ve hamurişi delisi olarak ben alıştıysam sizler çok daha kolay alışırsınız...inan artık kahvaltı dışında sofraya ekmek bile koymuyorum....

kızlar bazen aşada 7 üye yazıyor ama 6 üye onlıne görünüyor...çok merak ediyorum casus kılıqına giripte bizi gizli gizli takip eden kim acaba :26: neden kendini gizleme gereqi duyuyor

ya bişi sorucam bu hani çabuk çorbalar var ya öğlen yada akşam bir öğünde bunlardan içsem sorun olur mu hani işlenmiş ürün ya kalorisini bilmiorum ama içilebilir mi yani

ya bişi sorucam bu hani çabuk çorbalar var ya öğlen yada akşam bir öğünde bunlardan içsem sorun olur mu hani işlenmiş ürün ya kalorisini bilmiorum ama içilebilir mi yani

canim sena ne der bilemiyorum.o daha iyi bilir tabi ama ben bir zamanlar bi diyet yapmistim ve ogle ogunumde 1 bardak hazir corba+1dilim tam tahilli rejim ekmegi yiyodum.
birbucuk ayda 8 kilo vermistim.tabiki kahvaltimi cok duzenli ve ligth yapiodum ve kacamaktan uzak bir diyetti.:26:
ustelik benim corbam kremali tavuk corbasiydi.baskasini icemiodum

waaayyyy çakallllaaarrrrr amaç ne acaba
belkide benim eski topikten meraklılardır
hemde gece yarisi :26::26::26::26::26::26:
bindebir olur böyel şeyler canım telafi edersin üzülme

canım karbon açısından bakarsak hiçbir zararı yok..ama lütfen baqımlı kalma saqlık açısından işlenmiş ürünler pek önerilmiyor

Günaydın herkese biraz önce kalktım suyumu içtim.Daha kahvaltımı yapmadan açtım bilgisayarı.Herkese hayırlı günler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…