- 20 Eylül 2010
- 5.004
- 64
slm kızlar bugün çok yoruldum giremedim burayada alışverişe gittik bi kaç yere ordan yemeğe eve geç geldik dışarda olduğum içinde suyumu tamamlayamadım... bugünde olmadı ama kaç saat ayaktaydım iyi kalori yakmısımdır insallah yarında temizlik yapıcam yediklerimi yazayım hemen;
sabah:aç karnına 2 bardak ılık su,kkpeynir,2 fincan çay,2dilim kepek ekmeği,3 çay k.bal,2 yeşil zeytin,2siyah zeytin
öğle:nescafe(3ü1arada) 4,5tane petibör bisküvü ve 2 bardak su
aksam:1 kase mercimek çorbası,mevsim salatası,ızgara levrek,2dilim kepek ekmeği,1 bardak su
saat 10da çay yaptım eve 9:30da geldik:2 fincan çay birazda bisküvi yedim gofret filan
az öncede 1 portakal,1mandalina yedim, 3 bardak su.off ya ne çok şey yemişim bugün yarın toparlıycam insallah
sabah:aç karnına 2 bardak ılık su,kkpeynir,2 fincan çay,2dilim kepek ekmeği,3 çay k.bal,2 yeşil zeytin,2siyah zeytin
öğle:nescafe(3ü1arada) 4,5tane petibör bisküvü ve 2 bardak su
aksam:1 kase mercimek çorbası,mevsim salatası,ızgara levrek,2dilim kepek ekmeği,1 bardak su
saat 10da çay yaptım eve 9:30da geldik:2 fincan çay birazda bisküvi yedim gofret filan
az öncede 1 portakal,1mandalina yedim, 3 bardak su.off ya ne çok şey yemişim bugün yarın toparlıycam insallah