Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

slm kızlar bugün çok yoruldum giremedim burayada alışverişe gittik bi kaç yere ordan yemeğe eve geç geldik dışarda olduğum içinde suyumu tamamlayamadım... bugünde olmadı ama kaç saat ayaktaydım iyi kalori yakmısımdır insallah yarında temizlik yapıcam yediklerimi yazayım hemen;
sabah:aç karnına 2 bardak ılık su,kkpeynir,2 fincan çay,2dilim kepek ekmeği,3 çay k.bal,2 yeşil zeytin,2siyah zeytin
öğle:nescafe(3ü1arada) 4,5tane petibör bisküvü ve 2 bardak su
aksam:1 kase mercimek çorbası,mevsim salatası,ızgara levrek,2dilim kepek ekmeği,1 bardak su
saat 10da çay yaptım eve 9:30da geldik:2 fincan çay birazda bisküvi yedim gofret filan:KK17:
az öncede 1 portakal,1mandalina yedim, 3 bardak su:KK17:.off ya ne çok şey yemişim bugün yarın toparlıycam insallah:KK50:

canim o profildeki sensen zaten süper gözüküyorsun.kilo vermene hic gerek yok valla.

oyyyy Allah kavustursuuuuun.

ay canim yaa,kiloylami ilgili kirdi seni

canim sporu arttir mutlaka ama kendini bu kadarda sartlama,ille yarin 56 olucam diye.

tşk ederim cnm evet benim bi ara resimlerimi paylaşırım hep söylüyorum bu fizik bana torpil geçiyor:KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

herkese günaydınn karanlık ve soğuk bir sabahtan umarım hepimizin günü güzel geçer görüşmek üzere kızlar kahvaltımı yapıp çıkıyorum :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55:

azeri kızı, nöbetçi biz kalıyoruz bu saatlerde :nazar:

ayyy canim yaaa pardon.kusura bakma,dün gece mesaji yazar yazmaz cikmistim,senin mesajini görmemisim.daha simdi gördüm.

aynen tatlim,herkes uyuyor galiba o saatlerde,bir biz kaliyoruz.ben normalde bu kadar gec yatmazdim ama son zamanlar uyku düzenim asiri bozuldu.uyuyamiyorum nedense

dün yediklerimi yazmayi unutmusum.bugünlerde pek istahim yok.kendimi zorlayarak yiyorum bunlarida.1000 kalori cok az.günlerdir 1000 kaloriyi gecemedim.vücut bu kadar az yemeye alsirsa kötü oluyor sonra.diyeti biraktiktan sonra kalorin ister istemez artiyor,e vücut bu kadar az kalori almaya alistigi icinde bu sefer bütün yediklerin sana kilo olarak geri dönüyor diyet bitince.zaten takildim kaldim.bir türlü 56 ya inemedim.

[1] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 100 gr 61
[2] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[3] Sebzeli Tavuk Güveci 1 PORSİYON 130
[4] Dia Müsli Meyveli 100 GRAM 345
[5] Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130
[6] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[7] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[8] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1064 kal.

dün yediklerimi yazmayi unutmusum.bugünlerde pek istahim yok.kendimi zorlayarak yiyorum bunlarida.1000 kalori cok az.günlerdir 1000 kaloriyi gecemedim.vücut bu kadar az yemeye alsirsa kötü oluyor sonra.diyeti biraktiktan sonra kalorin ister istemez artiyor,e vücut bu kadar az kalori almaya alistigi icinde bu sefer bütün yediklerin sana kilo olarak geri dönüyor diyet bitince.zaten takildim kaldim.bir türlü 56 ya inemedim.

azeri kızı günaydın canım yazdıklarınızı 69 sayfadır okuyorum br türlü yazma fırsatım olmadı ...ahh be.... canım nerdeyse 20 kilo fazlam var bir türlü istikrar yok moralim sıfır bir başlıyorum iki gün sonra gümm.... 3 ayda sadece 4 kilo verdimm...sadece sporu düzenli yapıyorum ...89 kilodan 85 e düştüm bende aranıza katılmak istiyorumda istikrar yok tek çekincem ondan... kaç günden beri senanın yazdıklarını okuyorum..ama bu sefer tutcam galiba kahrolası boğazımı kaç kalori almam gerekiyor birde yediklerinin kalorisini nerden hesaplıyorsun linki bana gönderirsen çok sevinirim...

azeri kızı günaydın canım yazdıklarınızı 69 sayfadır okuyorum br türlü yazma fırsatım olmadı ...ahh be.... canım nerdeyse 20 kilo fazlam var bir türlü istikrar yok moralim sıfır bir başlıyorum iki gün sonra gümm.... 3 ayda sadece 4 kilo verdimm...sadece sporu düzenli yapıyorum ...89 kilodan 85 e düştüm bende aranıza katılmak istiyorumda istikrar yok tek çekincem ondan... kaç günden beri senanın yazdıklarını okuyorum..ama bu sefer tutcam galiba kahrolası boğazımı kaç kalori almam gerekiyor birde yediklerinin kalorisini nerden hesaplıyorsun linki bana gönderirsen çok sevinirim...

canim hosgeldin.artik dur demenin zamani gelmis.20 kilo vermek kolay degil cünkü.sabir istiyor.bir kac ay sürecek bir olay bu.bu yüzden mutlaka artik son kararini ver.kendi kendine söz ver canim.insallah basarirsin.linki atiyorum canim özeline.

cnm geçmiş olsunnn su bastıgını bilmiyodum koş yatmaya dinlen biraz ayaklarını uzat iyi gecelerr :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: :KK4:
teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim :KK34:
ben öğlenci olarak çalışıyorum sabah 10,30 gibi kahvaltı yapıyorum akşam 17dide evde oluyorum. rica etsem bana liste hazırlar mısınnnnnn lütfennnn. cumaya inmiş olmak istiyorum artıkkk.çarşamba-perşembe-cuma uygulayayım...
canım bizim zaten beslenme listemiz var aşaya kopyalıyorum senin için:KK16:
hayırlı akşamlar arkadaşlar.. 3 mil yaptım az önce..
bugün genel olarak pek keyfim yoktu nedense..:KK25:

canım hoşgeldin..

sena abla,geçmiş olsun,nasıl oldun?iş görüşmen nasıl geçti?inş herşey yolundadır..
tatlım teşekkür ederim bugün daha iyiyim ama tam olarak geçmedi..iş görüşmesindende hiç ümidim yok...benim aklaıma yatmayan şeylerde var..hayırlısı olsun....
slm kızlar bugün çok yoruldum giremedim burayada alışverişe gittik bi kaç yere ordan yemeğe eve geç geldik dışarda olduğum içinde suyumu tamamlayamadım... bugünde olmadı ama kaç saat ayaktaydım iyi kalori yakmısımdır insallah yarında temizlik yapıcam yediklerimi yazayım hemen;
sabah:aç karnına 2 bardak ılık su,kkpeynir,2 fincan çay,2dilim kepek ekmeği,3 çay k.bal,2 yeşil zeytin,2siyah zeytin
öğle:nescafe(3ü1arada) 4,5tane petibör bisküvü ve 2 bardak su
aksam:1 kase mercimek çorbası,mevsim salatası,ızgara levrek,2dilim kepek ekmeği,1 bardak su
saat 10da çay yaptım eve 9:30da geldik:2 fincan çay birazda bisküvi yedim gofret filan:KK17:
az öncede 1 portakal,1mandalina yedim, 3 bardak su:KK17:.off ya ne çok şey yemişim bugün yarın toparlıycam insallah:KK50:
canım üzgünüm ama bu menü hiç olmamış...bu menülerle kesinlikle kilo veremezsin...arkadaşların menülerine dikkat et lütfen..ne şekeri kesmişsin(3ü 1 arada) nede ekmeqi..bisküi bile yemişsin...gofret falanda yemişsin :KK20: işte bunun için hergün tartılın diyorum..bir önceki gün yediklerinizin sizlere nasıl bir zarar verdiqini ve nekadar kilo aldırdıqını görün diye..lütfen toparlan..yoksa cuma günü bildirimde üzülürsün canım..
herkese günaydınn karanlık ve soğuk bir sabahtan umarım hepimizin günü güzel geçer görüşmek üzere kızlar kahvaltımı yapıp çıkıyorum :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55:
günaydın canım...bizde sana güzel bir çalışma günü diliyoruz :KK16:

canım menülerini
kahvaltı
ara
öqlen
ara
akşam
şeklinde yazsan daha saqlıklı olur..hangi vakit ne yediqini anlamış oluruz :KK34:

hoşgeldin canım aramıza:KK3:

BESLENME LİSTEMİZ

1- Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...(pilav makarna vs.. ürünler haftada bir defa öqlen öqününde 2 kaşık olmak kaydıyla yenebilir)
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-BörekVE tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

kaptan SENAA:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
ablacim moralim cok bozuk yaaa.demin tartildim ve cok korkunc bir görüntüyle karsilastim.ben artik ve nihayet 56 olurum diyordum ama cildirdim.dün 56,3 düm ama dün az yememe ragmen 56,8 geldim.nasil oluyor bu yaaa.anlamadim ben.offff acaba uyku düzenim cok bozuldu bundanmi oldu.günlerdir 3-4-5 saat uyuyorum.bugünde öyle oldu.acaba sebep bumu.aglamak istiyorum

Kızlar benide aranıza alırmsınız? bende dünden beri dyetteyim ama motivasyona ve arkadaşlara ihtiyacım var şu an 60 kiloyum ve 1:64 boyum var göbek bölgem ve yanlar çok kötü 55 kılo olmak hedefim .

ablacim moralim cok bozuk yaaa.demin tartildim ve cok korkunc bir görüntüyle karsilastim.ben artik ve nihayet 56 olurum diyordum ama cildirdim.dün 56,3 düm ama dün az yememe ragmen 56,8 geldim.nasil oluyor bu yaaa.anlamadim ben.offff acaba uyku düzenim cok bozuldu bundanmi oldu.günlerdir 3-4-5 saat uyuyorum.bugünde öyle oldu.acaba sebep bumu.aglamak istiyorum
canım dünkü listeni bana tekrar yazabilirmisin?
Kızlar benide aranıza alırmsınız? bende dünden beri dyetteyim ama motivasyona ve arkadaşlara ihtiyacım var şu an 60 kiloyum ve 1:64 boyum var göbek bölgem ve yanlar çok kötü 55 kılo olmak hedefim .

tabiki alırız cnm aramıza hoşgeldin :KK16: bak biarz önce beslenme listemizi yayınladım oku istersen :KK34:

Son düzenleme:
Sena Hanim selam. Bana yazdiginiz listeyi gordum, bugun onu uygulayacagim. Cunku bugun 56.3 geldim; dun aksam yemegi yemememe ragmen. Insallah yarin duserim.

bu nasil bi his ben de bilirim canim ya sena hanim 2 sayfa geride bi menu yazmisti bana onu uygulayalim bugun beraber

Beslenme listesini de okudum çok güzel ben sadece az su içiyorum onuda dengelemem gerek
Dün başladım diyete yediklerim şöyle
sabah:2 dilim buğday ekmeği az peynir 3 tana zeytin 3 dal maydonoz 1 fincan şekersiz çay
öğlen:3 kaşık yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek
arada yarım armut yediM
akşam:1 parça tavuk haşlama 3 kaşık pilav 3 dilim patates 2 dilim ekmek ve salata yedim
arada 2 dilim armut 1 fincan şekerli neskafe

X