Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ya lütfen bana yardım edin 8 kilo vermem lazım 7 temmuzda düğünüm var bogazıma hakim olamıyorum Allah rızası için ne yapmalıyım bu işde basaraıya ulaşmış arkadaslar yardım edin
fenodo kuzum dur meraklanma 7 temmuza kdar 8 kg değil 50 kg verirsin
sende önceki sayfalarda bulunan örnek listemize bak ve uygulamaya geçir
Allahın izniyle düğüne kadr kuğu gb olursun:123:
yeter ki inan gerisi mühim değil

sporu yaptımda geldimmm aman allahım 3 gündür sigarayı bıraktım şimdi eşim yanımda içiyor nasıl kötü oldum ya bogazım yandı kokudan resmen

bende 40 dk yürüdüm. 40 dk da bisiklet+ağırlık+stepper yaptım. haftada 3 gün spor yapma imkanım olduğu için biraz yüklendim sanırım. bugün 92,4 kilo geldim. cumaya haberleşiriz:)

kızlar kilo çizelgesi olmayıpta olmasını isteyenler
çizelgesiz olmaz yapalım mı

ben cizelgemi mümkünse regl olup bittikten sonra yapmak istiyorum cünkü regl dönemim zamaninda vücüdüm su topluyor ondan gercek kilomu simdi yazamam

bende 15 dk evde bisiklet sürdüm öglende yarim saat yürüdüm

canım ben çizelge yapmak için uğraştım ama ne yazıkki desteklemiyormuymuş o tarz bir hata verdi. zahmet olmazsa bende istiyorum çizelge nasıl yapabilirim ?

canım boyunu
kilonu
hedef kilonu yaz bana.
kk her tickeri desteklemiyor yada linkin yanlış yerini yapıştırıyordursun..

sporu yaptımda geldimmm aman allahım 3 gündür sigarayı bıraktım şimdi eşim yanımda içiyor nasıl kötü oldum ya bogazım yandı kokudan resmen
ohhh ne güzel tebrikler canım benm hem spor hem sigara için
bide güzel haberlerle gelmişsin canım inşallah bebişin sağlıkcakla gelir.
bende 40 dk yürüdüm. 40 dk da bisiklet+ağırlık+stepper yaptım. haftada 3 gün spor yapma imkanım olduğu için biraz yüklendim sanırım. bugün 92,4 kilo geldim. cumaya haberleşiriz:)
wowwww maşallah ben bugün hiç spor yapamadım..
aaa ama baya yürüdüm
incecik olcazz ohhh

merhabalar bende geldim bugün çok yoğundum o yüzden giremedim.sabah kalkınca bol su içtim iki kare dilim peynirli börek ve bir bardak süt içtim ara öğünde bir elma öğlen bir kase tarhana çorbası bir kase yoğurt akşam brokoli haşladım yoğurtlu olarak bir ufak tabak et sote iki kaşık bulgur pilavı yedim.ben karbonhidratı tamamen kesemiyorum malum insülin kullanıyorum .az önce 10 tane fındık yedim.su ile problemim yok bazen 3 lt.yi geçebiliyorum.bakalım başladık hayırlısıyla.yalnız ben yeşil çay içemiyorum acayip bulantı yapıyo onun yerine ne içebilirim.haa bu arada boyum 168cm.kilom 90.

Son düzenleme:
wuuu ellerine kollarına sağlık çok teşekkür ederim benimde artık çizelgem varrrrrrrrrr peki ben kilo verdikçe ( Allah nasip kısmet ederse ) bu çizelge nasıl ilerlicek

canım cumadan cumaya kilo bildirimi yapıcaz....
ozaman yine ticker factory sitesinden yeni kiloyu girerek çizelgeyi yenilemek gerekiyo...
orda weight loss kısmından çizelge yapıyoruz..

ama ben herkese yardımcı olabilirim isterseniz cuadan cumaya değiştiririm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…