ya lütfen bana yardım edin 8 kilo vermem lazım 7 temmuzda düğünüm var bogazıma hakim olamıyorum Allah rızası için ne yapmalıyım bu işde basaraıya ulaşmış arkadaslar yardım edin
evet ya ben istiyorumkızlar kilo çizelgesi olmayıpta olmasını isteyenler
çizelgesiz olmaz yapalım mı
kızlar kilo çizelgesi olmayıpta olmasını isteyenler
evet ya ben istiyorum
canım ben çizelge yapmak için uğraştım ama ne yazıkki desteklemiyormuymuş o tarz bir hata verdi. zahmet olmazsa bende istiyorum çizelge nasıl yapabilirim ?
sporu yaptımda geldimmmaman allahım 3 gündür sigarayı bıraktım şimdi eşim yanımda içiyor nasıl kötü oldum ya bogazım yandı kokudan resmen
bende 40 dk yürüdüm. 40 dk da bisiklet+ağırlık+stepper yaptım. haftada 3 gün spor yapma imkanım olduğu için biraz yüklendim sanırım. bugün 92,4 kilo geldim. cumaya haberleşiriz:)
canım boyunu
kilonu
hedef kilonu yaz bana.
kk her tickeri desteklemiyor yada linkin yanlış yerini yapıştırıyordursun..
kızlar kilo çizelgesi olmayıpta olmasını isteyenler
canım benim boyum 170 kilom 71.8 kg. hedefim 60 kg. büyük bir ihtimalle söylediğin gibi yanlış yapıştırdımğım için olmadı.
ohhh ne güzel tebrikler canım benm hem spor hem sigara için
ayyy alımışım ya sigaraya ilk gün zorlandım şimdi çok iyiyim bebek için bıraktım inşallah onada kavuşurum bu ay
ya bende istiorumda tickerstan sora nereye kopyalama yapacz
canım boyunu da azarmısınya bende istiorumda tickerstan sora nereye kopyalama yapacz
canım boyunu da azarmısın
wuuu ellerine kollarına sağlık çok teşekkür ederimbenimde artık çizelgem varrrrrrrrrr peki ben kilo verdikçe ( Allah nasip kısmet ederse ) bu çizelge nasıl ilerlicek