Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

slm kızlaaaaaaaaaaaar.:KK16: veeee sena ablaaaaaaa.
beni bilenler bilir bilmeyenler 70 79 topiğinde geçen sene nisan ayında 75.5 kilodan 58 li kilolara gelmiştim..sena abla ve diğer bi kaç kişi sayesinde ..70 79 u bi açtım neler olmuş neler ..hiç sıcak gelmedi orası bende hemen bu topiğe kaçtım.:KK55::KK55::KK55:.sena abla gerçek bi kaptandır,abladır,arkadaştır:21::21::21:o kadar bence fazla söze gerek yok:KK45::KK45::KK45:

Ne güzellll... Allah'ım darısı en yakın zamanda, hayırlısıyla, kolaylıkla ve sağlıkla başıma... 38 beden olsam da iyidir. Ben de bayağıdır uğraşıyorum ama sanırım şimdi duraklama dönemindeyim, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bana da dua edin n'olur güzel sonuç alayım. Size de yeni kilonuz, görünümünüz hayırlı ve daim olsun...:)

beni bilenler bilir bilmeyenler 70 79 topiğinde geçen sene nisan ayında 75.5 kilodan 58 li kilolara gelmiştim..sena abla ve diğer bi kaç kişi sayesinde ..70 79 u bi açtım neler olmuş neler ..hiç sıcak gelmedi orası bende hemen bu topiğe kaçtım.:KK55::KK55::KK55:.sena abla gerçek bi kaptandır,abladır,arkadaştır:21::21::21:o kadar bence fazla söze gerek yok:KK45::KK45::KK45:

merhaba cnm hoşgeldin...,

tebrik ederim ne kadar güzel kilo vermişsinnn azmine hayran kaldımm.:nazar:..
darısı hepimizeee:KK8:

eline sağlık canım benim umarım ordaki ugur böcüğü bana ugur getirir bebişim gelir :)

inanırmısın bebiş istediğin için uğur böceğini koydum senin için uğur getirsin diye...:KK16:
sana bana hepimize bebişlerimizi getirsin inşallah:emir_bebek:...
bende bu ay bebek fikrinden biraz uzaklaşmak için kiloya odakladım...
biraz yıprandım açıkçası..
gitsin kilolar gelsin bebişler:21::21:

sena abla bende yarın başlıyorum o zamn menümü yazarım akşam yaptığım yanlışları söylersin bi zahmet olur mu

inanırmısın bebiş istediğin için uğur böceğini koydum senin için uğur getirsin diye...:KK16:

ayyy canım çok saolll :emir_bebek:

bende bugün hep öyle dedim olumsuz olursa bırakacam bikaç ay rabbim hakkımızda hayırlısını versin

canım cumadan cumaya kilo bildirimi yapıcaz....
ozaman yine ticker factory sitesinden yeni kiloyu girerek çizelgeyi yenilemek gerekiyo...
orda weight loss kısmından çizelge yapıyoruz..

ama ben herkese yardımcı olabilirim isterseniz cuadan cumaya değiştiririm...:KK34:

teşekkür ederim canım yardımın için cumaya kadar şöle kayda değer bir kilo vereyimde motivasyonum bozulmasın :KK1:

Erginsenacım ;

Konunu içeriği nedeniyle diyet günlükleri bölümüne taşıyorum.

Umarım en kısa zamanda hedeflerine ulaşır, dilediğin görünüme ulaşırsın tatlım:)

O zaman Erginsena'nın Başarı Öyküsü adında konu açarız bu bölümde...

Keyifli paylaşımlar dilerim:):KK56:

kızlar yarın ben 5 günde 5 kilo diyetinemi baslasam acaba böyle olmıycak ama hepsini tekrar geri alırmıyımdır acaba bu forumda okumustum konuyu açan arkadas 70 kilodan 43 kiloya düşmüş bu diyetle zayıflamış

:nazar: inşallah biz de hedefimize 1 kilo kalan günleri de görürüz :KK31:
Amiiiiiiinnn yarabbiiiiiiiiii amin insallah
kızlar iyi akşamlar şöle bi göz attım yazdıklarınızaa bu ne hız valla maşallahh işten çıkıp eve gidip doğru yataga gircem bugun migren ataklarım var delircem sanırım ağrıdan kendinize iyi bakın çıtırlar gece görüşürzzzz
oooww gecmis olsun canim.bende de migren var.bilirim o agriyi
anaaammmmmmm ölüyoommmm ya laaaa :KK70: 3000 kere ip atladım yaw ama şöle iki bacağımı birden kaldırmadan yani sağ bastım sol bastım acep yararlı olur mu bi yerde okumuştum 1 saat ip atlamak 600 kalori yakıyormuş 3000 adet 1 saat filan etti inşallah tek bacak atlamamdabi sorun yoktur :KK43:
Masallah.cok güzel yapmissin.ip atlamayi bir ben beceremiyorum yaaa
hayırlı akşamlar herkesee :KK3:
geçmişe bakamıyorum kızlar,güzel bir gün olmuştur inşallah..

sena abla ben tam bir çerez-kuruyemiş canavarıyım,durmaksızın fındık-fıstık-ceviz-badem-leblebi vs yiyebilirim..
karatayda öğünlerde sınırsız işlenmemiş fındık-fıstık yeme hakkı var..
sen ne diyorsun bu konuda çok ikilemde kaldım da.. bazıları bir-iki tane atıştırır sonra canı istemez,benim yedikçe yiyesim geliyor :KK39::KK25:
bende kuruyemis cok seviyorum.ayni senin gibi yedikce yiyesim gelir.bu yüzden diyette eve hic almam.
herkese iyi akşamlar fıstıklarrr....sormayın başıma neler geldi.cumartesi günü evimme hırsız girmiş.ve biz bu sabah fark ettik.bi kaç altınım ve çocukların test parası vardı .onlar gitmiş kılzar.hiç dağınıklık yok sabah altın bilekliğimi takmak istedim ve yoktuuuuu.sonra fark ettik.akşam eve gelince polisleri aradık.şimdiye kadar onlarla uğraştık.canım bişey istemedi.yeni çayla bişeyler atıştırdım.çok kötüyüm kızlar beni biraz mazur görün.senacımmm 2 gün menüleri sen yorumlarmısın boş kalmasın.kafamı biraz toplayım.
cok cok gecmis olsun canim.Allah bir daha yasatmasin
Allah'im sanada,bebek isteyen herkese de bebek nasip etsin insallah
kızlar yarın ben 5 günde 5 kilo diyetinemi baslasam acaba böyle olmıycak ama hepsini tekrar geri alırmıyımdır acaba bu forumda okumustum konuyu açan arkadas 70 kilodan 43 kiloya düşmüş bu diyetle zayıflamış

o diyeti hic tavsiye etmiyorum canim.ben bir kere yapayim demistim,mahvolmustum.gözlerim kararmisti,bas dönmesi,bacaklarim titriyordu.Lanet olsun deyip birakmistim.ama bir hafta kendime gelememistim

ya lütfen bana yardım edin 8 kilo vermem lazım 7 temmuzda düğünüm var bogazıma hakim olamıyorum Allah rızası için ne yapmalıyım bu işde basaraıya ulaşmış arkadaslar yardım edin
canım yardımcı olmak için burdayız tatlım...nasıl beslenmemiz gerektiqini bir sonraki mesajımda güncellicem...hergün menülerini paylaş bizimle..yanlışları görelimki seni uyarabilelim...o liste çok önemli bir liste...çıktısını alman çok daha iyi olur...takıldıqın yerleri sorarsın yine :KK34:
ben mecbur yerim çünkü ben peynir fln sevmem..zeytinide:KK19:
koç sensin seni dinlerimm:KK16:

hayırını görmesinler inşallah ne denir ki başka..
rabbi beteinden korusun canım
est.canım bu gemiyi hep berbaer götürücez :KK16:

canım aramıza katıl düzenli kilo bildirimi yap ve listemize gir...kendini şartlandır buraya gelmek için...sonrası geliyor cnm :KK34:

cok tesekkur ederim canim davet icin yapabilirmiyim acaba neler yapiyorsunuz benim boyum kisa boyuma gore kilom fazla 155 cm boyum 60 kiloyum ,ideal kilomun 47 olmasi lazim ama nerde o gunler...
vermen gereken sadece 13 kilon var..ben 90 kiloyken 62ye düştüm..olmıcak hiçbirşey yok cnm...ama kararlı olman gerekiyor..sonrası inanki çok kolay geliyor...burda olmak arkadaşlarımızla paylaşımlarda ve fikir alışverişinde bulunmak çok önemli...aşada beslenme listemizi yayınlıcam..onu biyere kopyala..çok lazım olucak sana...ve hergün menülerini paylaş canım...yorumlayalım yanlışları görelim..neyi nekadar yediqimiz kadar neyi ne zaman yediqmizide çok önemli..bunları menülerde görüp düzeltebiliyoruz...biz sana elimizden gelen yardımı yaparız canım yeterki sen burdan ayrılma...
merhabalar bende geldim bugün çok yoğundum o yüzden giremedim.sabah kalkınca bol su içtim iki kare dilim peynirli börek ve bir bardak süt içtim ara öğünde bir elma öğlen bir kase tarhana çorbası bir kase yoğurt akşam brokoli haşladım yoğurtlu olarak bir ufak tabak et sote iki kaşık bulgur pilavı yedim.ben karbonhidratı tamamen kesemiyorum malum insülin kullanıyorum .az önce 10 tane fındık yedim.su ile problemim yok bazen 3 lt.yi geçebiliyorum.bakalım başladık hayırlısıyla.yalnız ben yeşil çay içemiyorum acayip bulantı yapıyo onun yerine ne içebilirim.haa bu arada boyum 168cm.kilom 90.
ilk yanlışını söylüyorum...börek yiyeceksek sadece 1 börek hakkımız var...ve akşam menün çok fazla olmuş...mümkün olduqu kadar tek çeşit yemek gerekiyor cnm...hastalıqını bir kenara bırak bunun arkasına sıqınma...ben insülin hastasıyım yemeden duramıyorum diye sürekli beynine sinyal gönderirsen bu gerçek olur...heleki pilav :KK20: pilav makarna vs..bu tür şeyleri haftada bir gün 2 kaşık yemeliyiz..yoksa kilo veremeyiz...herşey düzene oturduktan sonra zaten bunları aramıyorsun canım..heleki kilo verdiqini gördükçe gözün bile görmüyor bu ürünleri...
asiyeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16: canım kardeşim benimmmm:KK16::KK16::KK16::KK16: hoşgeldin bebeqimmmm.....ayy çok mutlu oldum yaa ayalardır göremediqim arkadaşlarım gelmiş hemde beni yeni topiqimdede bulmuşlar çok mutlu oldum çok duygulandım canım...bugün asl35 te geldi oda sen gibi aylardır yoktu...çok mutlu oldum inanki...kıss telde falanda görüşemez olduk nerelerdesin sen...artık ara vermek yok düzenli kilo bildirimi istiyorum tatammı gülüm :KK34: ayrıca benim için yazdıqın o çok güzel sözler için gerçekten çok teşekkür ederim utandırdın beni :KK17:
Ne güzellll... Allah'ım darısı en yakın zamanda, hayırlısıyla, kolaylıkla ve sağlıkla başıma... 38 beden olsam da iyidir. Ben de bayağıdır uğraşıyorum ama sanırım şimdi duraklama dönemindeyim, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bana da dua edin n'olur güzel sonuç alayım. Size de yeni kilonuz, görünümünüz hayırlı ve daim olsun...:)
haoşgeldin canım tabiki dua ederiz...çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...:KK16:
kızlar harıkasınız valla..gıtsın kılolar yallahh:)
teşeşkürler canım:KK16:
sena abla bende yarın başlıyorum o zamn menümü yazarım akşam yaptığım yanlışları söylersin bi zahmet olur mu
tabiki olur tatlım:KK34:
Erginsenacım ;

Konunu içeriği nedeniyle diyet günlükleri bölümüne taşıyorum.

Umarım en kısa zamanda hedeflerine ulaşır, dilediğin görünüme ulaşırsın tatlım:)

O zaman Erginsena'nın Başarı Öyküsü adında konu açarız bu bölümde...

Keyifli paylaşımlar dilerim:):KK56:
teşekkür ederim canım :KK16:
şok diyetler vücudumuza büyük hasarlar bırakır..baskülde rakam düşer ama tamiri mümkün olmayan hasarlar bırakır vücudumuzda..en güzeli dengeli beslenerek saqlıklı bir şekilde kilo vermek..ben şahsen önermiyorum cnm...sen menülerini yaz bi bakalım nerde yanlış yapıyorsun...
benim cizelge neden cikmio aceba :s

canım aysunayy gelince ilgilenir merak etme...kıss bayılıyorum avatarınaaa ne şeker şey o öylee..ayy bide aqzında sigara var....:KK9:

X