Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bide öğlen çorba demişsiniz ya onda hazır çorba ben hiç sewmem ama içme zorunluluğu varmı varsa hazır çorba içebilirmiyiz

bide ben doğum yapalı 7 ay olacak 6ay bitti bi kere sadece 2 gün regl oldum bi daha olmadım oda şişlik yapıyo galiba.

anladım canım öğlenlik ya sebze yada işte salata oluo ama işte akşam eve gittiğimde mercimek çorbası uygunmu sence?
öqlen için tavuklu yada ton balıklı salata yapıp yanında götürebilirsin hem tok tutar seni...aralarıda atlamadan yaparsan akşam çorba içmende hiçbir sakınca yok..ama yanında salata yada yoqurt mutlaka olsun
bide öğlen çorba demişsiniz ya onda hazır çorba ben hiç sewmem ama içme zorunluluğu varmı varsa hazır çorba içebilirmiyiz
hazır çorba bende önermiyorum sonuçta işlem görüyor..kanserojen içeriyor aynı zamanda...akşam çorba içeceksen öqlen yemek dediqim gibi yiyebilirsin cnm
sabahları yenen 2 dilim ekmek normal ekmekmiydi kepekli felanmı

canım kepek ekmeqi kansızlık yapıyor biz kullanmıyoruz...buqday tahıllı yada çavdar tüketiyoruz...

anladım canım yani etli bişi olmalı öğlen diosun yada sebze yemeği tamam
evet hazır çorba ondan içime hiç sinmiyo

günaydın sena abla daha önceki sayfalarda hızlı kilo veriminin saglıklı olmadıgını söylemişssin ama haftada 300-500 gr cok az diilmi bende bir ara diyetisyene gitmiştim oda günlük 200-300 gr verilmesi gerekir demişti şimdi benimde günlük 500 gr gibi gidiyo ama biliyorum bunun hepsi yag diil buda mı dogru diil birebir uygulamalarda ve kçamaksız yaptıgımda böyle hatta daha fazla gidiyo ttaabi sporuda ihmal etmiyorum

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim bide sabahki içtiimiz su ılık sıcak farkedermi?
canım oda sıcaklıqında içiyorum ben...gün içindede kaloriferin üzerine koyuyorum ılık oluyor..
canım bu bünyeden bünyeye deqişir...ben fazla veririm sen az verirsin..belli bir oran veremeyiz..ama doktorlar ayda 2 kilo ideal diyorlar...
Sabah şekersiz çay ve bir kçük kase patates salatası

çok saqlıksız

tamam çok teşekkürler ilginee bende yarındanitibaren günlük menümü yazıcam inş. bide buzlukta bezelyem çok onun yemeğini yapsam oda olur dimi bezelyede hafif tatlımsı ya acaba diorum

Kizilca hosgelmissin aramiza umarin 68 kiloya ineriz beraber bende suan 77900dum gecen cumartesi benim hedefim 55 ama cok yavas veriyorum. ben aylar surecek sanirim oysa ben yaza kadar gider ayda dort kilo versem diyordum insallah gider

Sena abla suyu kalorifer uzerine koyupmu ickeliyiz oda iisisi iyi degilmi yoksa ben ondanmi veremiyoruum

bugubku menumude yazem girmisken
sabah iki bar. su
kahvalti
bir domates
bir sekersiz besibiryerde
bir domates
bir yumurta haslnms yiyorum herseferinde haslanmis yazmiyorum
bir dilim esmer tost ekmegi
bir dilik peynir
ara aclik hissi olmadigindan yapmadim
ogle bir parca dana eti tavad kendi kendine pisirilmis pirasa yemegi yogurt
ara iki kurutulmus murdum erigi 10 badem ici yaninda sekersiz bir kasik sutlu kahve cokmu olur:26:
aksam salata

tamam çok teşekkürler ilginee bende yarındanitibaren günlük menümü yazıcam inş. bide buzlukta bezelyem çok onun yemeğini yapsam oda olur dimi bezelyede hafif tatlımsı ya acaba diorum
canım bütün sebzeleri korkmadan yiyebilirsin okadar inceleme olurmu

yok daha nelerr

akşam salata çok az cnm...

hep merak ettiğim birşey var çorbalara ve pırasa yemeğine veya sulu köfteye pirinç katabiliyormuyuz..

birde müsli aldım faydaları neler, hangi zamanlarda tüketmeliyim, kahvaltı yazıyor ama öğlenleyin yesem olmaz mı??

kızlllarrr been bugun biraz kacırdımmm

Ara yapmadım sinirden işteki bir arkadaşla tartıştım sıfırdan sistem kuruyorum bana gelmiş dıyorkii benimle aynı seviyedee bir mühendisss bu zamana kadar ne yapmısımmm bende kızdım saydım resmenn nasıl karar veriyor yaa ne yaptıgımaaa

Öğlen menum
Yarım kase tarhana çorbası
1 porsiyon tavuk patates yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

ozaman pirasa yogurtmu yiyem hic gevsedigimi hissedemyince iyice azaltam dedim aksam ogununu

akşam tek çeşit yemek yiyebilirsin cnm..yanında salata ve yoqurt tarzı şeyler olabilir

canım ben müsliyi hep akşamları tükeetim wcye rahat çıkıyorsun ve gün içinde yediqin zararlı şeylerin dışarı atılmasını saqlıyor..ve çok vitaminli..bende akşama special-k yicem cnm

umarım tattlımm kaç yasındasın

yasim 31 canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…