- 4 Eylül 2007
- 3.612
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öqlen için tavuklu yada ton balıklı salata yapıp yanında götürebilirsin hem tok tutar seni...aralarıda atlamadan yaparsan akşam çorba içmende hiçbir sakınca yok..ama yanında salata yada yoqurt mutlaka olsunanladım canım öğlenlik ya sebze yada işte salata oluo ama işte akşam eve gittiğimde mercimek çorbası uygunmu sence?
hazır çorba bende önermiyorum sonuçta işlem görüyor..kanserojen içeriyor aynı zamanda...akşam çorba içeceksen öqlen yemek dediqim gibi yiyebilirsin cnmbide öğlen çorba demişsiniz ya onda hazır çorba ben hiç sewmem ama içme zorunluluğu varmı varsa hazır çorba içebilirmiyiz
sabahları yenen 2 dilim ekmek normal ekmekmiydi kepekli felanmı
bide ben doğum yapalı 7 ay olacak 6ay bitti bi kere sadece 2 gün regl oldum bi daha olmadım oda şişlik yapıyo galiba.
öqlen için tavuklu yada ton balıklı salata yapıp yanında götürebilirsin hem tok tutar seni...aralarıda atlamadan yaparsan akşam çorba içmende hiçbir sakınca yok..ama yanında salata yada yoqurt mutlaka olsun
hazır çorba bende önermiyorum sonuçta işlem görüyor..kanserojen içeriyor aynı zamanda...akşam çorba içeceksen öqlen yemek dediqim gibi yiyebilirsin cnm
canım kepek ekmeqi kansızlık yapıyor biz kullanmıyoruz...buqday tahıllı yada çavdar tüketiyoruz...
canım oda sıcaklıqında içiyorum ben...gün içindede kaloriferin üzerine koyuyorum ılık oluyor..çok teşekkür ederim bide sabahki içtiimiz su ılık sıcak farkedermi?
canım bu bünyeden bünyeye deqişir...ben fazla veririm sen az verirsin..belli bir oran veremeyiz..ama doktorlar ayda 2 kilo ideal diyorlar...günaydın sena abla daha önceki sayfalarda hızlı kilo veriminin saglıklı olmadıgını söylemişssin ama haftada 300-500 gr cok az diilmi bende bir ara diyetisyene gitmiştim oda günlük 200-300 gr verilmesi gerekir demişti şimdi benimde günlük 500 gr gibi gidiyo ama biliyorum bunun hepsi yag diil buda mı dogru diil birebir uygulamalarda ve kçamaksız yaptıgımda böyle hatta daha fazla gidiyo ttaabi sporuda ihmal etmiyorum
Sabah şekersiz çay ve bir kçük kase patates salatası
canım bütün sebzeleri korkmadan yiyebilirsin okadar inceleme olurmutamam çok teşekkürler ilginee bende yarındanitibaren günlük menümü yazıcam inş. bide buzlukta bezelyem çok onun yemeğini yapsam oda olur dimi bezelyede hafif tatlımsı ya acaba diorum
Kizilca hosgelmissin aramiza umarin 68 kiloya ineriz beraber bende suan 77900dum gecen cumartesi benim hedefim 55 ama cok yavas veriyorum. ben aylar surecek sanirim oysa ben yaza kadar gider ayda dort kilo versem diyordum insallah gider
Sena abla suyu kalorifer uzerine koyupmu ickeliyiz oda iisisi iyi degilmi yoksa ben ondanmi veremiyoruum
bugubku menumude yazem girmisken
sabah iki bar. su
kahvalti
bir domates
bir sekersiz besibiryerde
bir domates
bir yumurta haslnms yiyorum herseferinde haslanmis yazmiyorum
bir dilim esmer tost ekmegi
bir dilik peynir
ara aclik hissi olmadigindan yapmadim
ogle bir parca dana eti tavad kendi kendine pisirilmis pirasa yemegi yogurt
ara iki kurutulmus murdum erigi 10 badem ici yaninda sekersiz bir kasik sutlu kahve cokmu olur:26:
aksam salata
ozaman pirasa yogurtmu yiyem hic gevsedigimi hissedemyince iyice azaltam dedim aksam ogununucanım bütün sebzeleri korkmadan yiyebilirsin okadar inceleme olurmu
yok daha nelerr
akşam salata çok az cnm...
ozaman pirasa yogurtmu yiyem hic gevsedigimi hissedemyince iyice azaltam dedim aksam ogununu
akşam tek çeşit yemek yiyebilirsin cnm..yanında salata ve yoqurt tarzı şeyler olabilirozaman pirasa yogurtmu yiyem hic gevsedigimi hissedemyince iyice azaltam dedim aksam ogununu
hep merak ettiğim birşey var çorbalara ve pırasa yemeğine veya sulu köfteye pirinç katabiliyormuyuz..
yok hayır aktmıyoruz canım
birde müsli aldım faydaları neler, hangi zamanlarda tüketmeliyim, kahvaltı yazıyor ama öğlenleyin yesem olmaz mı??
günaydın canım aramıza hoşgeldinn inanırmısın herbirimizin senin gibi hikayeleri var...bizi kilo almaya iten birçok faktör mevcut...ama sadece kendimize yaptıqımızı çok geç anlıyoruz...önemli olab bunun farkına varıp bişeyler yapmak için adım atmamız canım..buraya gelmen çok büyük bir adım...ve 3lü rakamlardan 2li rakamalra inmende büyük bir başarı ben kendi adıma seni yürekten kutluyorum ve kesinlikle kalan 20 kilonuda vereceqine inanıyorum...benden herkes ümidini kesmişken hatta kendim bile kilo vereceqime heleki 20-30 kilo asla buna inanmazken selintepenin yazıları beni kendime getirdi...ona çok şeyler borçluyum...ama malesef kendisinden 1.5 senedir haber alamıyoruz..hayatından endişe ediyorum...bende şimdi selinin izinden gidiyorum...kilo vermenizde bir nebze faydam olursa aqzınızdan çıkıcak bir kelime duayı hekedebilirsem daha ne isterimki...her zaman bu topikte cevap bulabilirsin yazdıklarına için rahat olsun cnm...bir bu yola baş koyduk gittiqi yere kadar gitmek niyetindeyiz...hatta kilolarımızı verdikten sonrada burada olucaz inşallah....bütün dertlerimizi paylaşıp herzaman birbirimize destek olucaz Allahın izniyle...bu güzel dileklerle tekrar hoşgeldin aramıza
cok tsk ederim canim Allahin izniyle guzel paylasimlarimiz olur umarim.
diger sayfalari okuyup bitirecegim dun o yaziyi resmini gormeden yazmistim
ve resmini gordugumde ise cok daha kararli oldum. Cunku senin basarin benim icin bir isik oldu
vucut tiplerimiz biraz benziyor. o hic gitmeyecek gibi duran gobegim gidecekmi dersin? :)
ben gece cok gec yatan bir insanim 23h30'tan sonra mesela bu yuzden 18h' gibi yedikten sonra
cok fena acikiyorum daha gec yesem olmazmi :26:
umarım tattlımm kaç yasındasın