- 21 Mart 2011
- 888
- 0
peki canım Allah kabul etsin:)
gamzecim inşallah Allah gönlüne göre verir bizlerde seviniriz...
bende geçtiqimiz yaz okadar işe girmek istedim başvurmadıqım yer kalmadı ama olmadı...3 hafta önce eşimle biir yere yemeqe gittik ve kendimi ertesi gün orda çalışırken buldum kasaya 4 kişi birden bakıyordu..patron oqlu kızı ve ben...girdiqimin 2. haftası kasada açık çıktı...pcden kaynaklandıqını gördük..ama bnm hesabımdan kesmeye kalktılar..bende ayrılmak istedim..patronum bana biz senden şüphelensek biz seni işten çıkarırız sana güveniyoruz ve işe devam etmeni istiyoruz dedi...neyse devam ettim..ben sanıyorum kestikleri parayı verecekler...önceki akşam patrona sordum geri vermiceklerini söyledi neden dedim..geri öderlerse kasaya dikkat etmezmişim...(ön muhasebe yapıyrum)..bende eşyalarımı alıp çıktım...okadar hevesle girdiqim işimden oldum..gel diye aradılar gitmedim..bugün son 5 günlük paramı almaya gidicem canım çok sıkkın..
daha fazla sikma artik canini.hayirlisi olsun hakkinda.daha iyi biyerde calismaya baslarsin yakin zamanda insallah.takma kafani okkonuya da.huzursuz olmaktan daha iyidir isten ayrilmak.yenisini bulursun.