kızlar merhaba nasılsınız
şu adet konusu iyice canımı sıktı.. Başım acayip agrıyor.. Her yanım yanıyorr halim yok oy oymoralim de alt üst hayırlsı
sena ablacım kendimi tam toparlayamadım kusuruma bakma akşama menumu yazarım ama pek iç açıcı değil
selam arkadaşlar ablalar nasılsınız.
bugünkü menüm
eşim evde olduğu için kahvaltıyı biraz geç yaptım onu öğlen yemeği sayıyorum yani bugün öğün atlamış oldum
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
krem peynir
3 dilim kepek ekmeği
3 bardak çay
ara
1 fincan yşil çay
bir iki tane diyet bisküvi
akşam üzeri
haşlanmış tavuk göğüsü ve kabak
yoğurt
ara
1 elma
bugünkü menüm buyorumlarınızı bekliyorum
canım ya senin böyle üzgün olduğunu bilmek inan benide çok üzüyo sen demekki benim yerimde olsan üzüntüden mahvolurdun.ben aşılama yaptırdım tutmadı yattım ağladım ağladım kalktım eşim sağolsun en büyük destekçim o çok düzeltti moralimi ve ertesi gün biliyosun sena ablanın yazısını okudum tam bana uygun seviyeli insanlar gördüm ve buraya yazmaya başladım amaç değiştirdim yaşımız kaç bizim sen 24 ben 23 millet daha bu yaşta evlenmeyi bile erken görüyo dert etme bu kadar zaten bana doktorum ne zamanki kafaya takmaya başlarsın o zaman işin daha zor vücudun bütün hormon dengesi stresle bozulur dedi olmazsa imkanın varsa bi izninde istanbula gel burda büyük doktorlara görün ama daha yolun başında kendini ümitsiz hissetme yıpratma
bu arada sana özelden bişey sorucam inşallah becerebilirsem
ekmegin bir dilimi fazlami olmus neselam arkadaşlar ablalar nasılsınız.
bugünkü menüm
eşim evde olduğu için kahvaltıyı biraz geç yaptım onu öğlen yemeği sayıyorum yani bugün öğün atlamış oldum
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
krem peynir
3 dilim kepek ekmeği
3 bardak çay
ara
1 fincan yşil çay
akşam üzeri
yoğurt
ara
1 elma
ekmegin bir dilimi fazlami olmus ne
birde ben aksam sonrasi ara yapmiyorum hatta bugun sabah sonrasida yapmadim
selam arkadaşlar ablalar nasılsınız.
bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
krem peynir
3 dilim kepek ekmeği
3 bardak çay
ara
1 fincan yşil çay
akşam üzeri
yoğurt
ara
1 elma
canım bence diyet biskuvi olmamıs nede olsa karbonhıdratonun yerine fındık kayısı ye derim
bu arada basım acayip agrıyor çatlıcak sanki düşüne düşüne kafayı bozdum mmmm
canım bence öğün atlamamalıyız metabolizmamızn hızlanması için azar azar ve sık yememiz şart
canım bence diyet biskuvi olmamıs nede olsa karbonhıdratonun yerine fındık kayısı ye derim
ya ben 2 yada 3 günde bi paket bitiriyorum o ufak paketler varya onlardan ama fındıkda yiyebilirim onu daha çok seviyorum bu arada benim tartım yoktu halamda tartıyodum bugün inşallah geliyo ve special k alıcam akşamları yiyen arkadaşları gördüm hangi öğünde iyi olur acabacanım bence diyet biskuvi olmamıs nede olsa karbonhıdratonun yerine fındık kayısı ye derim bu arada basım acayip agrıyor çatlıcak sanki düşüne düşüne kafayı bozdum mmmm
canım sadece beslenme listemizi uyguluyorum...hatta hafta sonu çok dikkat edemedim...suyu ihmal etmeyin ana ve ara öqünleri dediqim gibi yapın çok rahat kilo verirsiniz...aysunayın ve kılavuzun menüleri her zaman 4/4lük oluyor onların menülerinden örnek alabilirsin cnm...istersen hergünki menünü kaydet cuma günü bi bakalım 1 haftalık menüne...hatan nerde görelim..içtiqin çay ve su miktarınıda eklersen daha saqlıklı olur cnm...
canım sürekli her öqünde et yersen böbreklerin yorulur ve safra kesen zarar görür..bir tanesinde mutlaka sebze yemeqin olsun...
Aksamdan sonrada bi ara yapmakmi lazim ben sadece sabah ogle aradi ve ogle aksam arasi iki kez ara ogun var saniyorum hepde oyle yapiyorum
bu arada uzme kendini canin daha yirmidort yasindaymissin otuz yasinda evlenenler var s'en daha cok cok gencsin emin ol Allahin ol dedigi an olur gersey zamani geldiginde
ekmegin bir dilimi fazlami olmus ne
birde ben aksam sonrasi ara yapmiyorum hatta bugun sabah sonrasida yapmadim
kahvaltı=önce bir bardak suyumu içtim... sonra 3 zeytin,biraz üçgen peynir,bitki çayı
arada=4 tane kayısı
öğle okuldaydım o yüzden birşey yiyemedim...
akşam=2 yemek kaşığı makarna ,1 kase yoğurt...
şuana kadar 8 bardak su içtim
sena abla yorumlar senin ...
senacım menümü yorumlamamışsın canım
bu arada bende kendimi tanıtayım
bursalıyım 33 yaşındayım iki oğlum var biri 8 diğeri 13 yaşında
14 yıllık evliyim..eşim artvinli ben bursalıyım
muhasebeciyim ama hiç işimi yapma fırsatım olmadı bir iplik fabrikasında laborantlık yaptım....sonra babam beni vermeyince eşimle kaçarak evlendik..ama eşimden ALLAH razı olsun bana bir kere olsun pişmanlık yaşatmadı...eşimde bir otomobil fabrikasında kaliteci olarak çalışıyor...evlendikten sonra eşim çalıştırmadı hayatımı 14 yıldan beri ev hanımı olarak sürdürmekteyim..işte benim kilolarımın sebebi evde homili gırtlak ymekten oldu..ama senacığıma sonsuz teşekkürler.... hayatımın dönüm noktası oldu...şimdilik bu kadar tipik bir boğa burcuyum..bütün özelliklerini taşıyorum en başta yemek yemeyi ve yapmasını çokkkkk seviyorum...
şebnemcim bende dün hem haberlerde hem kkda hemde facede gördüm gamzeyi..Allah acil şifalalr versim çok zor çok üzüldüm...Allah hepimize saqlık sıhhat versin gerisi gerçekten boş..herkese merhababugün böyle biraz ağlamaklıyım kadınlar kulübü facebookta da yayınlanmıştı ya şimdi bütün haberlerde gösteriyor ilik nakli bekleyen gamze anneyi, Allah yardımcısı olsun, bir de yüzünü ilk defa gören yüz nakli yapılan hastayı görünce.. Allahım şükürler olsun ki sağlığımız yerinde,tek derdimiz kilo olsun..sağlık en önemli nimet,gerisi boş..
bebek sahibi olmak isteyen herkese Allah en tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah, 2 arkadaşım tedavi oluyordu son 1 senedir ikisinin de yüzü güldü,birinin kızı doğdu bile, diğeri ikizlere hamile.. hep dua edin,bol bol meryem suresi okuyun..Allah hayırlısıysa versin inşallah her isteyene..
dün gece 3 mil yaptım bu hafta inşallah günde 3-4 mil yaparak biraz da yediklerime dikkat ederek başlangıcı yapmak istiyorum Allah yardımcımız olsun.. yeni gelenler sizi tanımıyorum çok geçmişe de bakamadım, adım şebnem..bu da buradaki ilk mjımmış yayınliim
3 dilim ekmek ve diyet bisküi hiç olmamış..hatta yumurta yediqimiz günler ekmeqi 1 dilim yesek çok daha güzel olur...selam arkadaşlar ablalar nasılsınız.
bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
krem peynir
3 dilim kepek ekmeği
3 bardak çay
ara
1 fincan yşil çay
akşam üzeri
yoğurt
ara
1 elma
öqlen ekmek yemiyoruz cnm onun dışında güzel..Sabah bir barn su iki kivi tekrar bir bar.su
bir dilim tahilli ekmek ve uzerine surulmus peynir
bir fincan sekersiz besibiryerde
bir domates
ogle bir kase tarhana keske yemeseydim sevmem pek ama esime yaptim o var corba diye yedim midem yandi yine
yarim dilim tahilli ekmek
bir porsiyon mantarli sebzeli sote
bir bar. kadar yogurt
bir havuc :)
Ara bir fincan sekersiz az sutlu nescafe yaninda iki incir kurusu ve 8badem ici yiycem
aksam cikolatali special k yesem corba yapmasam bugun usengecligim ustumde cok uykusuzum ondan galib
gun boyu ikibucuk lt su bitirmeliyim gece iki fincan bitki cayi
i
aysuncum lütfen tatlım relax ol...kendi kendini yok yere hasta ediceksin cnm lütfencanım bence diyet biskuvi olmamıs nede olsa karbonhıdratonun yerine fındık kayısı ye derim
akşam öqününde yersen çok güzel kilo verirsin canım..gün içinde yediklerini dışarı atmana yardımcı oluyorya ben 2 yada 3 günde bi paket bitiriyorum o ufak paketler varya onlardan ama fındıkda yiyebilirim onu daha çok seviyorum bu arada benim tartım yoktu halamda tartıyodum bugün inşallah geliyo ve special k alıcam akşamları yiyen arkadaşları gördüm hangi öğünde iyi olur acaba
akşamda ara yapabilirsiniz aysuncum..ama çok dikkatli olmak kaydıylasaol bitaneeemmm inşAllah iyi olur
canım
sabah
ara
öğle
ara
akşam yapıyoruz
fakat çok gec olmazsa akşamdan sonrada ara koysak mı kii ben cok halsizleşiyorumm kendımı cok skarsam
afiyet bal şeker olsun canımSabah:
1 dilim kepekli ekmek 40
1 tane ucgen light peynir 21
ogle:
yaprak sarma: 300
light yogurt 70
aksam:
ezogelin corbasi 70
yaprak sarma 300
salata 100
yarim biskuvi 20
toplam kalori: 921 kalori
birazdan da spor
kahvaltıda neden ekmek yok ceren? akşamdan yada sabahleyin okulda yemek için bişeyler hazırlayıp yanında götürmelisin öqün atlamak yokkahvaltı=önce bir bardak suyumu içtim... sonra 3 zeytin,biraz üçgen peynir,bitki çayı
arada=4 tane kayısı
öğle okuldaydım o yüzden birşey yiyemedim...
akşam=2 yemek kaşığı makarna ,1 kase yoğurt...
şuana kadar 8 bardak su içtim
sena abla yorumlar senin ...
öğle yemegi bir portakal ve bir elma ile geçti