Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

selam arkadaşlar ablalar nasılsınız.

bugünkü menüm

eşim evde olduğu için kahvaltıyı biraz geç yaptım onu öğlen yemeği sayıyorum yani bugün öğün atlamış oldum

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
krem peynir
3 dilim kepek ekmeği
3 bardak çay

ara
1 fincan yşil çay
bir iki tane diyet bisküvi

akşam üzeri
haşlanmış tavuk göğüsü ve kabak
yoğurt

ara
1 elma

bugünkü menüm bu yorumlarınızı bekliyorum

Sabah bir barn su iki kivi tekrar bir bar.su
bir dilim tahilli ekmek ve uzerine surulmus peynir
bir fincan sekersiz besibiryerde
bir domates
ogle bir kase tarhana keske yemeseydim sevmem pek ama esime yaptim o var corba diye yedim midem yandi yine
yarim dilim tahilli ekmek
bir porsiyon mantarli sebzeli sote
bir bar. kadar yogurt
bir havuc :)

Ara bir fincan sekersiz az sutlu nescafe yaninda iki incir kurusu ve 8badem ici yiycem
aksam cikolatali special k yesem corba yapmasam bugun usengecligim ustumde cok uykusuzum ondan galib
gun boyu ikibucuk lt su bitirmeliyim gece iki fincan bitki cayi
i

canım ya senin böyle üzgün olduğunu bilmek inan benide çok üzüyo sen demekki benim yerimde olsan üzüntüden mahvolurdun.ben aşılama yaptırdım tutmadı yattım ağladım ağladım kalktım eşim sağolsun en büyük destekçim o çok düzeltti moralimi ve ertesi gün biliyosun sena ablanın yazısını okudum tam bana uygun seviyeli insanlar gördüm ve buraya yazmaya başladım amaç değiştirdim yaşımız kaç bizim sen 24 ben 23 millet daha bu yaşta evlenmeyi bile erken görüyo dert etme bu kadar zaten bana doktorum ne zamanki kafaya takmaya başlarsın o zaman işin daha zor vücudun bütün hormon dengesi stresle bozulur dedi olmazsa imkanın varsa bi izninde istanbula gel burda büyük doktorlara görün ama daha yolun başında kendini ümitsiz hissetme yıpratma
bu arada sana özelden bişey sorucam inşallah becerebilirsem

Son düzenleme:

canım bence diyet biskuvi olmamıs nede olsa karbonhıdrat onun yerine fındık kayısı ye derim

bu arada basım acayip agrıyor çatlıcak sanki düşüne düşüne kafayı bozdum mmmm

canım kafama en çok neden adet olamadım onu takıorum Allah korusun kist olmasında... tatlım Allah yardımcımız olsun ister istemez kafaya takıyorsun keşke vurdum duymaz olsaammm

Allah büyük Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereee

Son düzenleme:
ekmegin bir dilimi fazlami olmus ne
birde ben aksam sonrasi ara yapmiyorum hatta bugun sabah sonrasida yapmadim

canım bence diyet biskuvi olmamıs nede olsa karbonhıdrat onun yerine fındık kayısı ye derim

canım bence öğün atlamamalıyız metabolizmamızn hızlanması için azar azar ve sık yememiz şart

Aksamdan sonrada bi ara yapmakmi lazim ben sadece sabah ogle aradi ve ogle aksam arasi iki kez ara ogun var saniyorum hepde oyle yapiyorum
bu arada uzme kendini canin daha yirmidort yasindaymissin otuz yasinda evlenenler var s'en daha cok cok gencsin emin ol Allahin ol dedigi an olur gersey zamani geldiginde

ya ben 2 yada 3 günde bi paket bitiriyorum o ufak paketler varya onlardan ama fındıkda yiyebilirim onu daha çok seviyorum bu arada benim tartım yoktu halamda tartıyodum bugün inşallah geliyo ve special k alıcam akşamları yiyen arkadaşları gördüm hangi öğünde iyi olur acaba

canım bence diyet biskuvi olmamıs nede olsa karbonhıdrat onun yerine fındık kayısı ye derim bu arada basım acayip agrıyor çatlıcak sanki düşüne düşüne kafayı bozdum mmmm
ya ben 2 yada 3 günde bi paket bitiriyorum o ufak paketler varya onlardan ama fındıkda yiyebilirim onu daha çok seviyorum bu arada benim tartım yoktu halamda tartıyodum bugün inşallah geliyo ve special k alıcam akşamları yiyen arkadaşları gördüm hangi öğünde iyi olur acaba

haklısın cnm ama dün dükkandaydım pideli köfteci dükkanı var babamın orda çalıştım mecburen onları yemek zorunda kaldım

saol bitaneeemmm inşAllah iyi olur

canım
sabah
ara
öğle
ara
akşam yapıyoruz

fakat çok gec olmazsa akşamdan sonrada ara koysak mı kii ben cok halsizleşiyorumm kendımı cok skarsam

ekmegin bir dilimi fazlami olmus ne
birde ben aksam sonrasi ara yapmiyorum hatta bugun sabah sonrasida yapmadim

canım sabah öğün atladığım için hem sabah hem öğlen yemeğiydi ondan yedim normalde sadece günde 2 tane yiyorum zaten sonuydu ekmeğin
bitsin diye yedim yarından sonra tam buğday ekmeği yiyicem o son arayıda akşam yemeğini erken yiyorum 4 5 gibi 6 7 gibi bi meyve yiyorum yoksa uyuyamıyorum açlıktan dolayı ondan yaptım inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Sabah:
1 dilim kepekli ekmek 40
1 tane ucgen light peynir 21

ogle:
yaprak sarma: 300
light yogurt 70

aksam:
ezogelin corbasi 70
yaprak sarma 300
salata 100
yarim biskuvi 20

toplam kalori: 921 kalori

birazdan da spor

kahvaltı=önce bir bardak suyumu içtim... sonra 3 zeytin,biraz üçgen peynir,bitki çayı
arada=4 tane kayısı
öğle okuldaydım o yüzden birşey yiyemedim...
akşam=2 yemek kaşığı makarna ,1 kase yoğurt...
şuana kadar 8 bardak su içtim
sena abla yorumlar senin ...

canım bu nasıl bir menü çok fena tatlım öğünleri atlama ve doyurucu geçir sebze meyve et nerede :44: sen bu şekilde cok hızlı su verirsin tatlımm

aaaaaaaaaaa bende bursaliyim ama rizede yasiyorum..
insallah donucez bursaya..
neyse ayy ben bu ara cok acikiyorum yaaaa..

şebnemcim bende dün hem haberlerde hem kkda hemde facede gördüm gamzeyi..Allah acil şifalalr versim çok zor çok üzüldüm...Allah hepimize saqlık sıhhat versin gerisi gerçekten boş..
3 dilim ekmek ve diyet bisküi hiç olmamış..hatta yumurta yediqimiz günler ekmeqi 1 dilim yesek çok daha güzel olur...
öqlen ekmek yemiyoruz cnm onun dışında güzel..

aysuncum lütfen tatlım relax ol...kendi kendini yok yere hasta ediceksin cnm lütfen
akşam öqününde yersen çok güzel kilo verirsin canım..gün içinde yediklerini dışarı atmana yardımcı oluyor
saol bitaneeemmm inşAllah iyi olur

canım
sabah
ara
öğle
ara
akşam yapıyoruz

fakat çok gec olmazsa akşamdan sonrada ara koysak mı kii ben cok halsizleşiyorumm kendımı cok skarsam
akşamda ara yapabilirsiniz aysuncum..ama çok dikkatli olmak kaydıyla
afiyet bal şeker olsun canım biz 1 tane sarmayı yemden 50 kere düşünüyoruz sen 2 öqün sarma yemişsin birde tutup bisküi yemişsin çok saqlıksız...sen bu hafta cumadan beri kaç defa kaçamak yaptın cnm..
kahvaltıda neden ekmek yok ceren? akşamdan yada sabahleyin okulda yemek için bişeyler hazırlayıp yanında götürmelisin öqün atlamak yok akşamda makarna karbonhidrat olduqundan tercih etmiyoruz cnm..artık öqrenmiş olman lazım
öğle yemegi bir portakal ve bir elma ile geçti

menüm kızlar
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
1 dilim pastırma
peynir çeşitleri
1 çay kaşıqı şifa niyetine bal
kuşburnu çayı

ara
1 elma

öqlen
2 kaşık etli patates yemeqi
2 kaşık salata

ara
1 bardak süt
1 kare bitter
5 fındık

akşam
1 kase şehriye çorbası
2 çiğköfte

3 litre su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…