Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba kızlar..

aysun çok üzüldüm tatlım..ama ne olur yıpratma kendini seni çok çok iyi anlıyorum..
inşallah gelicek bebişlerimiz..Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın...
sabırla bekleyeceğiz..gelicekler Allahın izniyle:KK16:

terem hoşgeldin canım..sıkma canını gidicek o kilolar..sen çok azimliydin yine olucaksın..:KK19:

bende aslen çorumluyum ama ankarada doğdum büyüdüm.25 yılım orda geçti....sonra afyona tayinim çıktı 2 yıl orda çalıştım...
2 yıldırda zonguldaktayım evendim eş durumundan geldim:KK16::KK16::KK16:
aysunum ne güzel kilo vermişsin sende maşallah diyorum canım benm Nazar
vericem canım biliyorum tekrar burdayım hep birlikte vericez..

senacım menümü yorumlamamışsın canım

bu arada bende kendimi tanıtayım
bursalıyım 33 yaşındayım iki oğlum var biri 8 diğeri 13 yaşında
14 yıllık evliyim..eşim artvinli ben bursalıyım
muhasebeciyim ama hiç işimi yapma fırsatım olmadı bir iplik fabrikasında laborantlık yaptım....sonra babam beni vermeyince eşimle kaçarak evlendik..ama eşimden ALLAH razı olsun bana bir kere olsun pişmanlık yaşatmadı...eşimde bir otomobil fabrikasında kaliteci olarak çalışıyor...evlendikten sonra eşim çalıştırmadı hayatımı 14 yıldan beri ev hanımı olarak sürdürmekteyim..işte benim kilolarımın sebebi evde homili gırtlak ymekten oldu..ama senacığıma sonsuz teşekkürler.... hayatımın dönüm noktası oldu...şimdilik bu kadar tipik bir boğa burcuyum..bütün özelliklerini taşıyorum en başta yemek yemeyi ve yapmasını çokkkkk seviyorum...
maşallh canım benm hep birlikte bir ömür boyu mutlu olun inşallah..:KK16:
bursanın neresindensin kuzum..

temmuz ayı canım en ideal ay...temmzu ayı en ideal ay cnm çünkü çam oramnları aqırlıkta olduqu için akşamları diqer aylar serin olabiliyor...gitmeni şideetle tavsiye ederim hatta ben ordayken gelirseniz mutlaka evimizede bekleriz cnm :KK16::KK16::KK16:

canım sen diyetisyene gittiqin için yorum yapmadım...
temmuzda gidemeyiz ki ablacım ya eşimin sezonu açılıyor..millet evlenirken biz dolaşamıyoruz ki offf:KK45:
çok teşekkür ablacım inşaalh öle bi fırsat olur sizide ziyaret etmiş oluruz..

hayırlısı olsun ablacım bir yanım var diyordu bir yanım yok İnşAllah iyi olur :KK34: artık birdahaki aya nasipse şimdi araştırmalıyım neden o şekilde lekelenme oldu diye umarım kötü birşey çıkmaz :KK50:
canımmm benim üzülme rabbim ummadığın anda bebişinizi sağlıkla kucağınıza versin:KK49:

aysunum ne güzel kilo vermişsin sende maşallah diyorum canım benm Nazar
vericem canım biliyorum tekrar burdayım hep birlikte vericez..

temmuzda gidemeyiz ki ablacım ya eşimin sezonu açılıyor..millet evlenirken biz dolaşamıyoruz ki offf:KK45:
çok teşekkür ablacım inşaalh öle bi fırsat olur sizide ziyaret etmiş oluruz..

canımmm benim üzülme rabbim ummadığın anda bebişinizi sağlıkla kucağınıza versin:KK49:

amin tatlımmmm Allah razı olsun hepinizden çook iyisinizz :KK34:

öncelikle tebrik ederim azminden dolayı. benim vermek istediğim bi 5 kilom var o bile dert oluyo bazen. insanın özgüvenin olmasında fit olmanın büyük önemi var. ben bu 5 kilo için kendime 2 ay süre verdim. acele etmek istemiyorum çünkü yaza kadar geri almak istemiyorum. ha bu arada bi 3 kilo verdim. bu 5 kilo geriye kalan :) burda yazdıklarınızı okuyarak güç alıyorum. hepinize başarılar kızlar.

davutkadı da oturuyorum canım sende mi bursadansın

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
2 tane sahanda yumurta
marul ve roka
peynir
zeytin
biraz tahin pekmez
1 dilim salam
ara:yeşil çay sade
öğlen
mercimek çorbası
yoğurt
ara:bir tane portakal
akşam:balık
bol yeşillikli limonlu salata

kahvaltı : 2 yulaf bisküvi şekersiz çay, 1 bardak sıcak su

öğlen : 1 elma

akşam : haşlanmış tavuk ve yeşill salata yedim.. ilerleyen saatlerde meyve yiyeceğim.

arkadaşım sen bu kadarcıkla nasıl duruyorsun.anlamıyorum bir türlü

peki ne kadar zamandır böyle besleniyorsun .alıştınmıki? birgün küt gidecen diye ben korkuyorum burda.yenirmiki bu kadarcık şey

Son düzenleme:
Arkadaşalr diyet listelerinz 3 ana 3 ara öğünden oluşuyo benmse şok diyet.. sizler bu diyetlerle haftada kaç kilo veriyorsunz??

arkadaşım sen bu kadarcıkla nasıl duruyorsun.anlamıyorum bir türlü

peki ne kadar zamandır böyle besleniyorsun .alıştınmıki? birgün küt gidecen diye ben korkuyorum burda.yenirmiki bu kadarcık şey

bu listeye bugün başladım canım.
geçen 6günlük listem de aynıydı fakat akşam sadece 2 kase çorba vardı çorba salata yoktu o daha ağırdı.. 5 kilo verdim.. bu listeyi bu hafta yapmayı düşünüyorum ama sena abla kızdı....

bende suyu fazla içemiyordum ama şimdi baya alıştım suya susuz yapamıyorum...menünü beğendim...bakalım sena abla ne diyecek canım önemli olan onun yorumları...

oda beğenır umarım. yaa yazdiğim cewapları bulamıyorum ben tek tek sayfaları dolasmam gerekıyor. mesela senınle yazıstıklarımı tekrardan nasıl kolayca bulabılırım. kısa yolu warsa soylermısınız . çok zaman harcıyorum yazdıklarıma werılen yorumlara bakmak ıcın. tesekkr ederım. ;*

bugünkü menum .

senacım kızabilirsin ama berbat durumdayım

sabah
2yumurta (yumurtalar cok minikti o yüzden 2 tane yedim)
1 kepek ekmek
çok az peynir
4 zeytin
2minik çarli domates

ara :yok

ögle:1 tabak sebze yemegi(tabaklarım ufak boy)
2-3 kaşık ev yogurdu
1 dilim kepek ekmegi

ara :1 dilim portakal -5 adet badem

akşam :fırında balık
salata bol(itiraf ediyorum zeytinyag var limon var)
roka
1 dilim ekmek
2 adet fırın mantar

:KK5:
valla saat sekiz gibi nasıl olduysa yine muz yedim .çocukları yıkadım ortalık topla onlarla ugraş derken meyva koydum millete o arada nasıl yediysem pişmanın bilmeyek unuttum valla diyette oldugumu yedim.

ben yorulunca ellerim titriyor fenalık geciriorum açlıktan yemiyorum karnım tok .ama nasıl ne zaman yedigimin farkına varmıyorum .
bunu bi çözebilsem zaten kilo almam...

Son düzenleme:
sabah:

1 dilim ekmek 40
1 ucgen peynir 21
1 dilim salam 12
1 salatalik 11
menemen 50
2 zeytin 16

ogle:
2 tane yufka pizza: 300
1 peynirli pogaca : 200
havuc salatasi :270
1 dilim pasta :400
yarim kurabiye :100

aksam:
elma dilim patates : 300
mevsim salatasi : 45

1765 kalori :KK4:
yarin toparlarim spor yok :KK17:

bu listeye bugün başladım canım.
geçen 6günlük listem de aynıydı fakat akşam sadece 2 kase çorba vardı çorba salata yoktu o daha ağırdı.. 5 kilo verdim.. bu listeyi bu hafta yapmayı düşünüyorum ama sena abla kızdı....

iyi yapmış kızmış bende kızıcam sana bende ablan sayılırım bak fazla kilon yok acele edip saglıgını bozma saglık gibisi yok.sonra bir felç geçirirsin yada vucudun başka geri dönülmez bir tepki verir.ömür boyu pişmanlık yaşarsın .yapma lütfen ..zaten bizim gibi beslensen yaşın ufak sanki 1 ayda verşrsin beş kilo hemde saglıgın bozulmaz

oda beğenır umarım. yaa yazdiğim cewapları bulamıyorum ben tek tek sayfaları dolasmam gerekıyor. mesela senınle yazıstıklarımı tekrardan nasıl kolayca bulabılırım. kısa yolu warsa soylermısınız . çok zaman harcıyorum yazdıklarıma werılen yorumlara bakmak ıcın. tesekkr ederım. ;*

canım profilinde yazdığım mesajlar bölümüne bak oradan bulursun ...

sabah:

1 dilim ekmek 40
1 ucgen peynir 21
1 dilim salam 12
1 salatalik 11
menemen 50
2 zeytin 16

ogle:
2 tane yufka pizza: 300
1 peynirli pogaca : 200
havuc salatasi :270
1 dilim pasta :400
yarim kurabiye :100

aksam:
elma dilim patates : 300
mevsim salatasi : 45

1765 kalori :KK4:
yarin toparlarim spor yok :KK17:

afiyet bal olsun:KK23:

sena abla kaçak geri geldi,üstelik fazla kilolarıyla birlikte :84:
herkes iyi mi?verdiniz mi kiloları?ya ben niye bir türlü kendime gaz veremiyorum anlamıyorum.. annemler de memlekete dönünce iyice yemeye vurdum kendimiii :KK50:

tamam spor yapayım bu akşam di mi? evet evet en iyisi spor yapayım da biraz kendime geleyim,bu akşam 3 yada 4 mil leslie yapayım biraz kendime gelirim.. :KK25:

Hmm oyle demek geri almiycam demi o yuz grami o bile cok buyuk basari benim icin cunku iki haftanin ardindan gordum ben yetmisyedili rakamlari bu arada masallah diyetisyen gibisin ablacim cok sansliyim seni tanidigim icin gel opucem:KK19:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
canım haftalık menü diye bişey olmaz...her gün aynı şeyleri yiyemeyiz...herşeyden yiyerek saqlıklı bir şekilde kilo vermemiz gerekiyor...öqlen seçtiqim ara öqünde yenebilir..kesinlikle ana öqünde tüketilemez...hani bu menüde nerde sebzen meyven ekmeqin yumurtan kahvaltılıkların....çok çok yanlış ve eksiklerle dolu bir menü...metobolizman bu şekilde yersen kısa bir süre sonra iflas edecek ve kilo veemeyeceksin..bu kadarlada kalmayıp safra kesen zarar görecek...lütfen hemen menülerini düzene koy ve bana günlük menülerini yemeden önce deqil YEDİKTE SONRA bildir... [/QUOTE
hımm tamam o zaman öyle yapayım:KK43: 79,7 ile başladım bu sabah tartıldım 74,5 im 6 günde... bu haftada böyle yapsam 4 kilo gitsee.. sonra dediğinzi yapsam olur mu?
vücudunun zarar gördüqünün farkında deqilsin :KK19::KK19::KK19:
kahvaltı=1 dilim ekmek,2 kaşık menemen,3 zeytin,bir bardak yeşil çay...
öğlen=3,4 kayısı yedim, 8 bardak su içtim...
akşam=cacık ve patates yemeği yiyeceğim ...
hiç olmamış ceren:KK19::KK19: hem araları atlamışsın hemde öqleni geçiştirmişsin:KK19::KK19::KK19:
senden bir yaş büyügüm bende yaş 38 .bende tesettürlüyüm meslegim finas uzmanlıgı yapıyorum tüm gün bankalarla bankacılarla çalışıyorum .kafayı sıyırcam zaten yakında:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:. tüm gün pc deyim yani .bursada olsa idin bizim şirkete aldırırıdım seni.muhasebeci çok lazım oluyor bize.var birkaç kız yetişmiyor işler .
istanbula servisiniz varsa düşünebilirim teklifini canım:KK23::KK23::KK23::KK23:
öncelikle tebrik ederim azminden dolayı. benim vermek istediğim bi 5 kilom var o bile dert oluyo bazen. insanın özgüvenin olmasında fit olmanın büyük önemi var. ben bu 5 kilo için kendime 2 ay süre verdim. acele etmek istemiyorum çünkü yaza kadar geri almak istemiyorum. ha bu arada bi 3 kilo verdim. bu 5 kilo geriye kalan :) burda yazdıklarınızı okuyarak güç alıyorum. hepinize başarılar kızlar.
çok teşekkür ederim cnm:KK16::KK16: sende katılabilirsin istersen aramıza çok memnun oluruz:KK34:
bugünkü menum .

senacım kızabilirsin ama berbat durumdayım

sabah
2yumurta (yumurtalar cok minikti o yüzden 2 tane yedim)
1 kepek ekmek
çok az peynir
4 zeytin
2minik çarli domates

ara :yok

ögle:1 tabak sebze yemegi(tabaklarım ufak boy)
2-3 kaşık ev yogurdu
1 dilim kepek ekmegi

ara :1 dilim portakal -5 adet badem

akşam :fırında balık
salata bol(itiraf ediyorum zeytinyag var limon var)
roka
1 dilim ekmek
2 adet fırın mantar

:KK5:
valla saat sekiz gibi nasıl olduysa yine muz yedim .çocukları yıkadım ortalık topla onlarla ugraş derken meyva koydum millete o arada nasıl yediysem pişmanın bilmeyek unuttum valla diyette oldugumu yedim.

ben yorulunca ellerim titriyor fenalık geciriorum açlıktan yemiyorum karnım tok .ama nasıl ne zaman yedigimin farkına varmıyorum .
bunu bi çözebilsem zaten kilo almam...

öqlen ve akşam öqünlerinde ekmek yemiyoruz canım...onun dışında menün idare eder...

sena abla kaçak geri geldi,üstelik fazla kilolarıyla birlikte :84:
herkes iyi mi?verdiniz mi kiloları?ya ben niye bir türlü kendime gaz veremiyorum anlamıyorum.. annemler de memlekete dönünce iyice yemeye vurdum kendimiii :KK50:

şebnemcim hoşgeldin tatlım özelttin kendinii:KK16::KK16: nerelerdesin sen bakimmdizimin dibinden ayrılırsan alırsın kiloları :KK23::KK23::KK23:ben sana biyere kaybolma demedimmi:KK47::KK47::KK47::KK47:

X