- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim 3 gün geçti sadece geçen hafta hafif lekelenme oldu o kadar
şebnemcim hoşgeldin tatlım özelttin kendinii nerelerdesin sen bakimmdizimin dibinden ayrılırsan alırsın kiloları ben sana biyere kaybolma demedimmi
sabah menüm için bişeyler yazmıştım ama tam menüm busabah yarım porsiyondan az sucuklu yumurtadomatesbiraz kaşar peyniri2 dilim kızarmış ekmeköğlen1tabak tavuk suylu şehriye çorbası 1 tabak kuru fasulye biraz turşuarabir fincan yeşil çaybiraz diyet bisküviakşam üzeribir portakalakşam bişey yemedim ama bi nescafe fincanı sahlep içtim saat 19.30 da içtim ve 3 litre su
iyi yapmış kızmış bende kızıcam sana bende ablan sayılırım bak fazla kilon yok acele edip saglıgını bozma saglık gibisi yok.sonra bir felç geçirirsin yada vucudun başka geri dönülmez bir tepki verir.ömür boyu pişmanlık yaşarsın .yapma lütfen ..zaten bizim gibi beslensen yaşın ufak sanki 1 ayda verşrsin beş kilo hemde saglıgın bozulmaz
şebnemcim çok güzel bir yöntem..ve her zaman sonuç verirhoşbulduk sena ablacım, ne desen haklısın.. kızlar aklınızda olsun buradan uzaklaşınca kilolar geri geliyor.. ne sihirdir ne keramet
inşallah aşıcam bu motivasyon eksikliğimi ablacım..
şimdii kendime bi çizelge yaptım, 21 gün, 6 günde 1 gün ara, her günün tarihini not ettim,başlangıç kilomu ve ölçülerimi yazdım,en alta da kilo kilo ödüllerimi yazdım.. misal,.. kg röfle tazeleme,.. kg masaj koltuğu zımbırtısı,.. kg pedikür için masaj zımbırtısı,tepeden tırnağa kıyafet alımı gibi.. buzdolabına astım,her spor yaptığım günü kocaman çarpıyla çizicem keçeli kalemle.. 21 gün sonunda yine bir gün ara verip yeni bir çizelge yapıcam.. ipin ucunu kaçırmamam lazım.. ayşeciğim nerelerdesin, senin motivasyonların da süper oluyor, anlatsana canım sen de..
herkese günaydınlar kimsecikler yok bugün pek sessiz buralar kahvaltımı yaptım sporuma geçeceğim birazdan..
şebnemcim çok güzel bir yöntem..ve her zaman sonuç verir
günaydın cnm
site deqişti ya çok kişi nerden gireceqini bilemiyor...ben profilden yazdıqım cevaplardan girebildim...herzaman siteyi deqiştirmeye kalktıklarında bu tür sorunlar oluyor...
canım sadece beslenme listemizi uyguluyorum...hatta hafta sonu çok dikkat edemedim...suyu ihmal etmeyin ana ve ara öqünleri dediqim gibi yapın çok rahat kilo verirsiniz...aysunayın ve kılavuzun menüleri her zaman 4/4lük oluyor onların menülerinden örnek alabilirsin cnm...istersen hergünki menünü kaydet cuma günü bi bakalım 1 haftalık menüne...hatan nerde görelim..içtiqin çay ve su miktarınıda eklersen daha saqlıklı olur cnm...senacım benim sık kullanılanlarda ekli onun için sorun olmadı...o kadar dikkat ettiğim halde neden kilo vermem durdu gram oynamıyor yaa sinir olmaya başladım
maşallah senacım yorumunu şimdi okudum bir haftada nasıl 5 kilo vercen yaa bizede versene bu formülü.takıldım kaldım sanki 50 kiloya inmişimde gram oynamıyor gibi
geçmiş olsun canım baş ağrısı çok zor ben hemen ağrı kesici içerdim biberiye yi bilmiyordum..teşekkürler
herkese günaydın bacılar :)
12.02.2012 pazar
sabah: 09:30 ballı elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 10:00 2 dilim kepekli ekmek salça 2 light üçgen peynir ile yapılmış tost,yarım salatalık,ballı yeşil çay.
ara: 11:00 2 gün kurusu,6 badem,ballı yeşil çay.
öğle: 14:00 12 adet pideli köftenin köfteleri,az yoğurt.
16:30 ballı yeşil çay.
ara: 17:00 30 leblebi.
akşam: 19:00 12 adet pideli köftenin köfteleri,az yoğurt.
3 lt su,spor yok
talinin resimlerine bakıyorum resmen anne kız gibi duruyorlar şaşırdım kaldım.bu arada ne zamandır beri soracağım kılavuzda bayağı kilo vermiş hiç resimleri varmı ....
herkese GÜNAYDINNNNNNN HAYIRLI sabahlar