Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

selam canım benn aslen sivaslıyım ama doğma büyüme istanbul'luyum babamlar geleli 40 sene olmuş 2.5 yıllık evliyim 2.5 yldırda bebek istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

safranbolu mu merak ettiğim yerlerden biridir..bizde eşimle karadeniz turu yapmak istiyoruz..bunun için önerebileceğin mevsim var mı ablacım..
en güzel bu mevsim olur diyeceğin?
kilo konusuna gelince motive olmamam açısından bana yararı oluyor ondan

selam canım benn aslen sivaslıyım ama doğma büyüme istanbul'luyum babamlar geleli 40 sene olmuş 2.5 yıllık evliyim 2.5 yldırda bebek istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
küçük türkiye haritası gb topiciğimiz ne güzel..ist da çok sivaslı var zaten dimi..
Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benm
bende 1.5 yıllık evliyim ama bebiş düşünmüyorum ben daha 2 sene

merhaba kızlar..

aysun çok üzüldüm tatlım..ama ne olur yıpratma kendini seni çok çok iyi anlıyorum..
inşallah gelicek bebişlerimiz..Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın...
sabırla bekleyeceğiz..gelicekler Allahın izniyle

terem hoşgeldin canım..sıkma canını gidicek o kilolar..sen çok azimliydin yine olucaksın..

bende aslen çorumluyum ama ankarada doğdum büyüdüm.25 yılım orda geçti....sonra afyona tayinim çıktı 2 yıl orda çalıştım...
2 yıldırda zonguldaktayım evendim eş durumundan geldim

senacım menümü yorumlamamışsın canım

bu arada bende kendimi tanıtayım
bursalıyım 33 yaşındayım iki oğlum var biri 8 diğeri 13 yaşında
14 yıllık evliyim..eşim artvinli ben bursalıyım
muhasebeciyim ama hiç işimi yapma fırsatım olmadı bir iplik fabrikasında laborantlık yaptım....sonra babam beni vermeyince eşimle kaçarak evlendik..ama eşimden ALLAH razı olsun bana bir kere olsun pişmanlık yaşatmadı...eşimde bir otomobil fabrikasında kaliteci olarak çalışıyor...evlendikten sonra eşim çalıştırmadı hayatımı 14 yıldan beri ev hanımı olarak sürdürmekteyim..işte benim kilolarımın sebebi evde homili gırtlak ymekten oldu..ama senacığıma sonsuz teşekkürler.... hayatımın dönüm noktası oldu...şimdilik bu kadar tipik bir boğa burcuyum..bütün özelliklerini taşıyorum en başta yemek yemeyi ve yapmasını çokkkkk seviyorum...

Son düzenleme:
Sena abla fircana hazir olaraktan d'un aksami yaziyorum aksam corbami icemeden dogumgunue gittik cunku gec kalmist ogleden sonra hepdisardaydimd:2:
dun aksam iki parca ispanakli borek ve uc catal pasta yedik sonra cok huzursuz oldum tabi birde bir aya yakindir tatli namina pek birsey yemeyince yedigim uc lokma pastanin aslinda nasilda sekerli oldugunu anladim
sabah dedim kesin kilo almisimdir bi tartildim yuzgram eksilmisim ne is anlamadim tekrar ciktim evet eksigim demekki iki haftadan sonra tekrar vermeye basliyorum
bugunumu yziyorum
sabah birbar.su iki kivi tekrar birbar.su
kahvalti
1yumurta
1fincan sekersizcay
birdomates
birparca peynir
iki dilim tahilli ekmek
ara birbardak sutlu nescafe sekersiz tabiki
ogle bir kase sebze corbasi
cok az haslanmis tavuk parcacikpari dunden kalmistim
yogurt salata
ara iki mandalin
aksam bir kasesebze corbasi veya bir kase special k dusunuyorum
ikibucuk lt su
spor yok
kacamak hic yok insallah
bu cuma bende eksileri gormek istiyorum

temmuz ayı canım en ideal ay...temmzu ayı en ideal ay cnm çünkü çam oramnları aqırlıkta olduqu için akşamları diqer aylar serin olabiliyor...gitmeni şideetle tavsiye ederim hatta ben ordayken gelirseniz mutlaka evimizede bekleriz cnm
sena ama herkesin menüsüne yorum yapmışsın benimkine yapmamışsın aşkolsun

canım sen diyetisyene gittiqin için yorum yapmadım...

evet çok var sivaslı istanbulda hatta bizim akraba olarak sivasta bi amcamız var hepsi burdalar sanki ne varsa burda sivasta yaşamayı isterdim istanbulda değil.

aa ablacım bende 5 sene yaptım kumaş boyama fabrikasında laborantlık 3 yıl laboranttım 2 yılda şef laborant ..biliyosun sn bizim işi yani

aa ablacım bende 5 sene yaptım kumaş boyama fabrikasında laborantlık 3 yıl laboranttım 2 yılda şef laborant ..biliyosun sn bizim işi yani

evet canım biliyorum sayılır ama unutmuşumdur... şimdi aynı işte amcamın kızı çalışıyor ...ama öyle değişmiş ki herşey, bana anlatıyor şaşıp kalıyorum..ama işini seversen çok zevkli oluyor...

ben şu an diyetisyene gitmiyorum.daha önce gittiğimi söylemiştim sadece ve diyetisyenin verdiği listeyle devam ediyorum demiştim.ama neyse sorun değil.

melekcim tam gün menünü yazmadıqın için yorum yapamdım..sabah öqlen ve akşam şeklinde yazarsanız daha rahat deqenlendirebiliriz..birde yemeden yazmayalım çünkü deqişebiliyor canım

bugünkü menün güzel cnm...dünü kaçamak sayalım arada olur böyle şeyler...sabah 100 qr eksik çıkmanın nedeni büyük ihtimalle karbonsuz bir hafta geçirmenden kaynaklanıyor.. çünkü çok sıkı diyetlerden vücut savunmaya geçer ve depolamaya başlar..dışardan karbon alındıqında ise birden eritmeye başlar..sen bunu yaşamışsın cnm...sadece et aqırlıklı beslenemeyiz vücudumuzun kilo vermek için karbonhidratlara ihtiyacı vardır...onun için ekmeqi kesmiyoruz cnm...

Son düzenleme:
ben şu an diyetisyene gitmiyorum.daha önce gittiğimi söylemiştim sadece ve diyetisyenin verdiği listeyle devam ediyorum demiştim.ama neyse sorun değil.

canım aynı şey..diyetisyenin listesiyle devam ettiqin için bişey yazmak istemedim..çünkü senin uyguladıqın belli bir liste var ve bu listeyle daha önce kilo vermişsin..şimdi ben sana ne desem listenle ters düşecek..zaten sen az çok iki liste arasındaki farkları biliyosun...1 hafta kendi listenle devam et derim canım bakalım kilo vermen devam ediyormu...eqer bir sorun olursa listeni ozaman düzenleriz

Hmm oyle demek geri almiycam demi o yuz grami o bile cok buyuk basari benim icin cunku iki haftanin ardindan gordum ben yetmisyedili rakamlari bu arada masallah diyetisyen gibisin ablacim cok sansliyim seni tanidigim icin gel opucem

üzülme hayırlısı olsun.

bizde seni seviyoruz.

Senacım...
Barkınım kılavuz green4 ve diğerleri...
Kızlar yarından sonra ayın 14 ünde
sabah 8 ameliyata giriyorum
Dualarınızı eksik etmeyin
Daha giremem belki...

canım çok geçmiş olsum dualarım seninle .rabbim yanına olsun ona emanet ol .en iyi koruyan odur.canım benim tez zamanda gel inş.

yeni oldğn için tam çözemedim forumu da alıntıyı başka arkadaşa yaptım. neyse düzeltebildim :)))

alıntıyı nasıl yapıyorsun biliyormusun ..
hani mesaj yazarken sol altta konuya mesaj var butonu varya onun karşısında sag altta alıntı ile cevapla var ona tıklarsan alıntı yapıp altına mesaj yazabilirsin

Son düzenleme:
canım haftalık menü diye bişey olmaz...her gün aynı şeyleri yiyemeyiz...herşeyden yiyerek saqlıklı bir şekilde kilo vermemiz gerekiyor...öqlen seçtiqim ara öqünde yenebilir..kesinlikle ana öqünde tüketilemez...hani bu menüde nerde sebzen meyven ekmeqin yumurtan kahvaltılıkların....çok çok yanlış ve eksiklerle dolu bir menü...metobolizman bu şekilde yersen kısa bir süre sonra iflas edecek ve kilo veemeyeceksin..bu kadarlada kalmayıp safra kesen zarar görecek...lütfen hemen menülerini düzene koy ve bana günlük menülerini yemeden önce deqil YEDİKTE SONRA bildir... [/QUOTE
hımm tamam o zaman öyle yapayım 79,7 ile başladım bu sabah tartıldım 74,5 im 6 günde... bu haftada böyle yapsam 4 kilo gitsee.. sonra dediğinzi yapsam olur mu?

hayırlısı olsun ablacım bir yanım var diyordu bir yanım yok İnşAllah iyi olur artık birdahaki aya nasipse şimdi araştırmalıyım neden o şekilde lekelenme oldu diye umarım kötü birşey çıkmaz

doğru olabilir tatlım saol canım ama işte ilk kez hayatımda böyle birşey yaşadıgım için çok şaşırdım hayırlısı olsun biz dua edelim Allaha tevekkül olalım

kahvaltı=1 dilim ekmek,2 kaşık menemen,3 zeytin,bir bardak yeşil çay...
öğlen=3,4 kayısı yedim, 8 bardak su içtim...
akşam=cacık ve patates yemeği yiyeceğim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…