Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konyada kalabalıkla dikkat edemedim inşallah dediğin gibi ödemdir ablacımm yaaaaa
selam arkadaslar
bu sok diyetler hakkinda ne dusunuonuz...
üzülme tatlım daha çok genciz hayat bize neler getirecek ama sen böyle olmadık şeylerde ümit ararsan daha çok üzülürsün belki içtiğin bi ağrı kesici bile azaltmış olabilir mesela ben reglken ilaç içinçe hemen azalıyo hatta sonrada kesiliyo belki bu kadar beklmenin sonunda rabbim hayırlısını verecek..sana bişey anlatıcam.hz.musa a.s zamanında bir çift gelip hz musa ya senden birşey isteyeceğiz ya musa bizim yıllardır çocuğumuz olmuyor şüphesiz sen rabbinle sürekli irtibat halindesin ona bize bi evlat ,zürriyet verecekmi diye sorarmısın der hz musa rabbine sorar oda hayır onlar evlat sahibi olamayacak der.aradan seneer geçer ve çift yanlarında bi bebekle hz musaya gelir bak musa sen bize evladınız olmayacak dedin ama oldu der bunun üzerin hz musa ya rabbim sen bana olmaz dedin ama verdin ben yalancı durumuna düştüm der allah ü teala ona olmaz dedim fakat onlar ümidi kesmsyip duayı bırakmadılar bende yaptıkları duaları kabul ettim çünkü kaderi birtek dua değiştirir der. yanlışım varsa allah affetsin duyduğumu yazdım onun için sen duayı bırakma bende seni hep dualarıma katıyorum.canlarım merhaba nasılsınızmerakta kalmayın diye gireyim dedim vaktim çook kısıtlımaaleseff sonuç negatiff kocaman tek çizgi hayırlısı olsun Rabbim bizede nasip eder inşAllah amin neden öyle oldum onu arastırmak lazımm sizleri cok seviyorum aksam görusmek üzere mutlu kalın
üzülme tatlım daha çok genciz hayat bize neler getirecek ama sen böyle olmadık şeylerde ümit ararsan daha çok üzülürsün belki içtiğin bi ağrı kesici bile azaltmış olabilir mesela ben reglken ilaç içinçe hemen azalıyo hatta sonrada kesiliyo belki bu kadar beklmenin sonunda rabbim hayırlısını verecek..sana bişey anlatıcam.hz.musa a.s zamanında bir çift gelip hz musa ya senden birşey isteyeceğiz ya musa bizim yıllardır çocuğumuz olmuyor şüphesiz sen rabbinle sürekli irtibat halindesin ona bize bi evlat ,zürriyet verecekmi diye sorarmısın der hz musa rabbine sorar oda hayır onlar evlat sahibi olamayacak der.aradan seneer geçer ve çift yanlarında bi bebekle hz musaya gelir bak musa sen bize evladınız olmayacak dedin ama oldu der bunun üzerin hz musa ya rabbim sen bana olmaz dedin ama verdin ben yalancı durumuna düştüm der allah ü teala ona olmaz dedim fakat onlar ümidi kesmsyip duayı bırakmadılar bende yaptıkları duaları kabul ettim çünkü kaderi birtek dua değiştirir der. yanlışım varsa allah affetsin duyduğumu yazdım onun için sen duayı bırakma bende seni hep dualarıma katıyorum.
derule
lütfen kırıcı olmayalım....aysunun reqli geçikti ve olduqundan çok daha az geldiqini ifade etti...bu tür durumlarda halk arasında ''üstüne görme'' diye tabir edilen hamilelik durumu söz konusudur...arkadaşımız bebek istediqi için heyecanlandı ve ümitlendi...bende olsam ümitlenirdim.. senin yukarda kullandıqın ifadeyi çok yanlış buluyorum arkadaşımız hassas bir dönem geçiriyor destek olmamız gerekirken lütfen kırıcı sözlerle köstek olmayalım..
canım sen beni öbür topiktende tanıyorsun..biliyorsunki ben şok diyetlere şiddetle karşıyım..
derule
lütfen kırıcı olmayalım....aysunun reqli geçikti ve olduqundan çok daha az geldiqini ifade etti...bu tür durumlarda halk arasında ''üstüne görme'' diye tabir edilen hamilelik durumu söz konusudur...arkadaşımız bebek istediqi için heyecanlandı ve ümitlendi...bende olsam ümitlenirdim.. senin yukarda kullandıqın ifadeyi çok yanlış buluyorum arkadaşımız hassas bir dönem geçiriyor destek olmamız gerekirken lütfen kırıcı sözlerle köstek olmayalım..
derule
ablacım sen yanlış anlamışsın beni ama tabi haklısın hani yüzyüze konuşssan belki yanlış anlaşıymıycak bi cümle ama böyle yazarken yanlış anlama olabiliyo umarım oda yanlış anlamaz.ama bence üstüne görme yerleşme kanı falan gibi boş ümitler verip sonrada ümitlerinin kırılıması daha üzücü bi durum bende bebek istiyorum biz aysun ile hemen hemen aynı durumdayız onun için onu çok iyi anlıyorum çünkü bu gibi şeyler yani üstüne görme gibi şeyler nadir olan şeyler fakat adette görülen düzensizlik çok sık olan bişey böyle şeylerde ümit araması onu çok yıpratır ben aynı hatalara çok düştüm ve yıprandım anlatabiliyomuyum eğer aysunda böyle yanlış anladıysa şimdiden ondan özür diliyorum.. :26:
gördüm canım ama yazdıqın o söz bana bile dokundu...insanlar birşeyi çok istediklerinde küçücükte olsa o umuda tutunurlar...yorumunun o cümlesi gerçekten incitici...konuyla ilgim alakam olmadıqı halde beni biel incitti..daha güzel kelimelerle izah edebilirdin diye düşünüyorum..bu arada valla sena abla o kadar destekleyici söz yazdım onları görmemişsin bi yanlış telaffuz edilmiş sözü görmüşssün ve köstek olma demişssin bende sana kırıldım..
evet cnm ordaydım...en başında vücut şoklanıyor ve birçok organımız gereksiz yere deforme oluyor...safra kesemiz zarar görüyor...tek yönlü beslenildiqi içinde vücut vitaminsiz kalıyor...zaten bırakıncada alıyorsun cnm...canimcim ya ben bilmiodum sok diyete karsi oldugunu peki ne gibi yan etkisi olabilir..
bu duraklayan kilo vermeyi tekrar aktif hale getiriyomus..
birde sen 70-79 topigindeydin dimi....
ama senacim bebek bekleme doneminde bu tur adet gecikmelerinden umitlenmek dahada yikici oluyo ayni sikintiyi bende yasiyorum benimde cocugum olmuyo
ben yaklasik bir yildir artik test yapmiyorum..
tam 3,5 yil boyunca her adette test yaptim ben ne kadarda olsa durduamiyodum kendimi
ama artik biliyorum ki olmuyo..
ve tedavisizde zor..mevlam ol diyecek..
belki hic de olmayabilir ben artik bunu boyle dusunmek istiyorum...
senacim sozum meclisten disari...
once bunu belirteyim..
bebek bekleme doneminde bazen boyle gecikmler olur herhalde psikolojik..
neyse bekleyen kisiye hayirlisi demekten baska bisey yok..
cunku insan karsisindakinden gelecek kendisi icin istedigi cevabi bekler'..
yani umitlenmek ister boyle durumlrda sadece test gunune kadar o beklentiye girmemk..
rabbim isteyene versin bekletmesin amannn cok zor...
beklemek cook zorr..
olaninkini gormek izlemek cokk zor..
hic bir zaman olmayacagini kabullenmeye calismak iste en beteri bu...
selam herkese
dün maalesef giremedim sporum da yalan oldu kardeşlerim sağ olsunlar... gece 11:30da kapandı tabii ben o saatte leyla gibiydim cok uykum vardı demin de eksiklerimi okudum henüz kendi topiğime bile girmeden buraya geldim
hatta giriş yaptığım halde sayfayı ilerletince çıkış yaptm gibi olmuş yani gizli okuyucuydum 5dkdır
Senacım, ben de cuma günü kek yaptım evdekilere, o gun öğlen yedim kaçamağımı ve bi daha yemicem dedim şimdi hala dolu evde, hem kek hem pasta ama yemiyorum dediğin giibi bi zaman sonra öyle bi hale geliyorusn ki mide artık kabul etmiyor
Kılavuzcum, cnm yanlışlıklar olmuş geri dönüşlerde fark ettim nolur kusuruma bakmayın inanın pcnin donmasından dikkatim dağılmıştır da hata yapmışımdır, inşallah Senacım da gerekli yönlendirmeler yaparak daha güzel hale getircez listemizi
bu arada kortizonla kilo aldığından bahsetmişsin sanırım sendin, hızlı hızlı okurken yanılmamışımdır inşallah, ben hala kullanıyorum kortizon, kilolarım yavaş gidiyor ama gidiyor bi şekilde dr da kilo vermeye başladığımı söyleyince dozu azalttı sağ olsun ama bnmki ömür boyu... az da olsa hep içeceğim
birkaç ufak değişiklik bile fark ediyor mesela ben günde 2dl tam buğday ekmeğinden başka ekmek yemiyorum senanın listesine tam uyamasam da bugune kadar okuduklarımı sentezleyip ben de kendi çapımda bir beslenme planı uydurdum kendime
hamur işi yok, patates mümkün oldugunca az o da yemeklere koyuyor annem o yuzden
havuç da keza aynı...
yani bu listeye uyan gerçekten kilo verir
bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler, takılın senaya, olun çıtır yaza diyorum
canım ben kazene mesaj attım nedne böyle oldu diye...şuan offlıne gelince yazar..çizelgeleri yenilemedim ama istersen sen bir deneherkese iyi pazarlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyup geldim..aysun çok üzüldüm tatlım ....bazen nice şerler içinde hayır nice hayırlar içinde şer saklar...
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
2 tane sahanda yumurta
marul ve roka
peynir
zeytin
biraz tahin pekmez
1 dilim salam
ara:yeşil çay sade
öğlen
tarhana çorbası
yoğurt
aaa kilo çizelgemiz gitmiş şimdi gördüm senacım biraz bekleyeyimmi yoksa hemen yapıp kopyalayım mı?
selam hatunlarrrrrr
kaçamağın dibine vurmuş bi teremmm var karşınızdaaa
ama ama kendimi cezalandırıyorum şu dk itibariyle cumaya kadr en az 3kg vermem lazım benm motive olmam için
ee hatunlar hadi sohbet edlim bakalım güzel şeylerden..
aslen nerelisiniz hatunlar..
kendimden başlayayım..ben ist.doğumluyum ama Boşnağım..Tr de doğan ilk kuşağım baba tarafından..