Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ablacım sorun değil yüz yüze değiliz iyimser anlamda söylemeye calıstı ama yanlıs kelime kullanmıs yoksa iyi niyetli biliyorum benn Allahtan hayırlısı bende öyle düşündüm ama nasip işte

sorun değil canım yanlış anlamadım hayırlısı olsun napalım

saol canım hayırlısı olsun

saol canım iyiki varsınız

senden bir yaş büyügüm bende yaş 38 .bende tesettürlüyüm meslegim finas uzmanlıgı yapıyorum tüm gün bankalarla bankacılarla çalışıyorum .kafayı sıyırcam zaten yakında. tüm gün pc deyim yani .bursada olsa idin bizim şirkete aldırırıdım seni.muhasebeci çok lazım oluyor bize.var birkaç kız yetişmiyor işler .

doğru olabilir tatlım saol canım ama işte ilk kez hayatımda böyle birşey yaşadıgım için çok şaşırdım hayırlısı olsun biz dua edelim Allaha tevekkül olalım

boşver ne yapalım ama dediğim gibi üstüne görme falan bunlar çok nadir olan şeyler heleki bizim gibi isteyenler için umut kapısı bide bu yerleşme kanı falan zaten bir iki damla olur diye biliyorum ben çok yaptım o hataları çok ümitlendim bi keresinde tam bir ay geçti adetimin günü herkes dedi kesin hamilesin bi kan testi yaptır yok çubuklara güven olmaz ama dedim artık akıllandım hiçbir belirti görmeden kan testi falan yaptırmam iyikide yaptırmadım tam 1 ay sonra hastalandım hemde nerde biliyomusun ramazanda hırka-i şerif camıne ziyarete gittik namazımı kıldım hırkayı ziyaret ettim caminin avlusundan çıktım tam o anda hissettim dedim ben hasta oldum hemen bi wc aradım buldum baktım doğruymuş.

kahvaltı da yanı saat 12 de yaptımm gece geç yaqtmıstım:
2 haslanmıs yumurta, peynır, az yağlı menemen çatal ucuyla.
2 dlım çawdae ekmeği.
2 fıncan çay
ara: 1 yesıl elma
aksam da:
1 kahve fıncanı tabağinbana dolacak seklde yaprak sarma we yoğurt yıcemm daha yemedim 6 da anca hazr olur.

aktıvıte:
kahvaltıdan once yarım saat tempolu yuruyus ewde de 320 mekık çektım . yarım mekık ama tam kalkamıyorum 30 ar 30 ar çekıyorum. sabahleyınde ılık suyumu ıcıyorum mutlaka. çok su içemıyorum yaa en fazla 1.5 lt

üzülme tatlım bende yarın sabah kan testi yaptıracaktım ama vazgeçtim hayırlısı olsun.. senin adetler düzenlimidir? her ay adet olur musun :44:

üzülme tatlım bende yarın sabah kan testi yaptıracaktım ama vazgeçtim hayırlısı olsun.. senin adetler düzenlimidir? her ay adet olur musun :44:

ya kızken hep 4 gün ileri giderdi bende ona göre ayarlardım kendimi evlenikten sonrada bi süre böyle gitti ne zamanki ben hamile kalmayı kafama koydum iyice bozuldu şimdi yine düzene girdi ilaç falan kullandım iyi geldi heralde ben evde durdukça kafama takıyorum kendi kendime yok işte şimdi olsaydı ben yanlız kalmazdım yok olursa beşiği nasıl olsun yok yatağı nasıl olsun eşimde sağolsun yanlız bırakmamaya çalışıyo ama sorun kafada benim halbuki daha yaşın kaç demi

anladım canımm bu yasadıgımda benim 14 yasından beri ilk kez yaşadım hayırlısı napalım başka seyler düşünmek lazım...

kahvaltı : 2 yulaf bisküvi şekersiz çay, 1 bardak sıcak su

öğlen : 1 elma

akşam : haşlanmış tavuk ve yeşill salata yedim.. ilerleyen saatlerde meyve yiyeceğim.

bende suyu fazla içemiyordum ama şimdi baya alıştım suya susuz yapamıyorum...menünü beğendim...bakalım sena abla ne diyecek canım önemli olan onun yorumları...

bugün evde olduğum için geç kalktım o yüzden saatler biraz sarktı vede 2 ana öğün oldu genede 2 ana 3 ara yapmaya çalıştım...

sabah kalkınca 2 gün kurusu ve 1 pet şişe ılık su içtim

kahvaltı:öğle:
-karışık omlet( kapya biber,kuru soğan,maydanoz,az sucuk ve yumurta)
-2 zeytin
-2 dl ekmek
-1 dl kaşar
-1 dl peynir
-roka

Ara:
-5 badem

Ara:
-çeyrek portakal

Akşam(16:30)
-yarım kase tarhana
-5 ızgara köfte
-1 bardak ayran
-yağsız bol limon ve sirkeli yeşil salata

Ara:
-1 bardak süt.

toplam:1500 kalori..

ayarlamaya çalıştım öğünleri ama umarım olmuştur...

2 litreyi az geçkin su

Son düzenleme:

çok güzel olmuş :) benm listemi beğenmedi sena abla hergün aynı şeymi yenir dedi ve fırçaladı beni

Kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 ince dilim salam
1 haslanmis yumurta

ara
1 incir kurusu

öglen
cok az corba
2 haslamis kanat
4 kasik yogurt

ara
3 ceviz
1 incir kurusu

aksam
1 kase spezial k

çok güzel olmuş :) benm listemi beğenmedi sena abla hergün aynı şeymi yenir dedi ve fırçaladı beni

sağol canım..

bende sana dün demiştim aynı şeyi...
hep aynı tür beslenmemelisin
tam bi kahvaltı yapmalısın 3
ana 3 ara yapmalısın diye.
zayıflayacağız diye sağlığımzdan olamayız

Son düzenleme:

Canim Allah hayirli omurlu azada noksansiz bir bebek nasip etsin insallah sana ve tum isteyenlere ben yeni okudum durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…