Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet canım ordaydım tanıyorum tanımazmıyım maşallah ne kadar kilo vermşsin
lisedeyim ama üniversitede hedefim askeri okul

evet canım ordaydım tanıyorum tanımazmıyım maşallah ne kadar kilo vermşsin
lisedeyim ama üniversitede hedefim askeri okul

bende lisedeyken çok istemiştim ama bizim zamanımızda kızları almıyorlardı ben üniversite 2 deyken kızları almaya başlamışlardı ki ozamanda boydan kaybetmiştim kuşum...inş.girersin ve hayalini gerçekleştirirsin...ayrıca teşekkür ederim sağol darısı senin başına fıstık

kızlar dışarda lapa lapa kar yağıyor şu anda ve yerler nasılda tutmuş....burda yağan ikinci kar ,önceki kar tutmamıştı ama bu çok tutacak galiba çünkü usul usul,çok ve lapa lapa yağıyor

tebrik ederim ve ömür boyu kilonuzu korumanızı temenni ederim

olsun be kuşum...geçen ay bende o moddaydımda allahtan toparladım...onun haricinde keyfin yerindedir umarım,arada kış modunda olmak keyifli oluyor...kilocuklar ne alemde,yazın koruyordun şu an ne alemdesin merak ettim:26:
ben aylardır o moddayım bir türlü toparlayamadım feci aburcubur yiyorum çikolata bisküvi.bende bi sorun var ama ne bilmiyorum.belli dönemler feci tatlı şeyler yemek istiyorum o dönem başladımı gerisi geliyor gözümü kaparken yiyor açarken yine yemeye devam ediyorum.ama yemek falan değil esas eksikliğimde bu normal insanlar gibi yemek yesem sorun olmayacak ama yiyemiyorum

ekmeği sadece sabahleyin yiyoruz canım akşamları ekmek yok...birde akşamları tek çeşit yemek yiyoruz...kaç litre su içtin ...

en fazla 1.5 lıtre su içtim ama aksam delı gbı açıkıyorumm ya..heleki 9dan snra fenaa :) aksam yemeğimizi 5 te yıyoruz bız ondan çok acıkıyorum sanırım.tamam sadece sabahları ekmek yıcem.

en fazla 1.5 lıtre su içtim ama aksam delı gbı açıkıyorumm ya..heleki 9dan snra fenaa :) aksam yemeğimizi 5 te yıyoruz bız ondan çok acıkıyorum sanırım.tamam sadece sabahları ekmek yıcem.

cnım bende aynı sen gibiyim akşamları cok açıkıyorum ama 2 gündür sabrediyorum dişimi sıkıyorum sende sabret verecegin kilolrı düşün yeşil içerek bastırıyorum biraz dene istersen

şekerim özlettiydin bütün yoktun boşver sen markayı şunu bunu o ordaysa zaten her türlü çıkar kaç gün kanaman oldu sonuçta ama ben derimki ümitlenme sana demiştim ya hani benimde bu ay öyle oldu az oldu pulcuksuz oldu diye..hayırlısı

olur kuşumcum...valla negüzel yağıyor bir görsen misssgibi...hep tv de izliyorduk haberlerde güzel oldu yaaa...ama allah dışarda kalanlara yardım etsin...çok zor:26:

nerdesinki sen hangi şehir?

bursaya yarın yagmaz kar.hava güzel bugun yarında güzel olacak ama bulutlu olacak

merhaba tatlım bende özledim bugün annanemi ugurladık çok canım sıkıldı ya alısmısım

yarın sabah yapıcam bakalım..

Tatlım benim hayatımda ilk kez bu ay böyle birseyle karsılastım.. Benim adetim akıntılarla 7-8 gün sürerdi en az 20-22 ped bitiriridim... bu sefer 3 gün toplasan 1 yada 2 pedi dolduracak (normal seviyede) kahverengi siyah akıntı geldi ve kan pulcuksuz..

birşey beklemiyorum da korkuyorumm ya kist filan olustuysa ateşim de yüksek değil ki bakıyorum çogu hamilelerin yüksek başlarda bende tık yok o konuda

nerdesinki sen hangi şehir?

bursaya yarın yagmaz kar.hava güzel bugun yarında güzel olacak ama bulutlu olacak

edirne ipsaladayım canım...gündüz burada güneşli ve güzeldi ...gece saat 19 da başladı ve yerler 4 parmak tuttu bile ve hala devam ediyor,heryer bembeyaz

kızlar ben kaçıyorum....herkese iyigeceler sabah görüşürüz çünkü evdeyim
HER YERDE KAR VARKALBİM SENİN BU GECEEEEEHER YERDE KAR VAAARRR

bende bursalıyım bursalı çok galiba... burası çok soğuk ama kar havası yok... moon inşallah sevinçli haberlerle gelirsin canım..ALLAH gönlüne göre versin..bebek isteyenlere mevlam tez vakitte versin inşallah..

akşam menüm:
şehriye çorbası
yoğurt
çocuklardan atıştırdığım fırında tavuklu patatesden 2 dilimcik patates
şimdi yeşil çay içiyorum

bu arada senacım birşey soracağım:yağlı gevreğe kızmışın akşam misafirim gelirken getirdi ben diyete başladığımdan beri eve bu tür şeyler almıyorum
karbonhidratı hakkında bilgin varmı günde 50 yi geçmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…