Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bugünkü menümm
sabah 1 bardak su
kahvalti 1 simit ve yumurta kaynatmasi 1 tane
ara 1 bardak m.suyu
ögle yemedim
ara 1 bardak elmali tarcinli kür
aksam 1 dilim ince pizza
bol bol su ve elmali tarcinli kür ictim:26:

ben de takıma girmek istiyorum hiç bir takımdan ses çıkmadı :KK43: nasıl zayıfladın buarada erginsena ve ne kadar sürede verdin.. bravo inş. istedğn kiloya geleceksin..
teşekkür ederim canım aramıza hoşgeldin:KK3: 1.sayfada nasıl kilo verdiqimi anlattım cnm oku istersen :KK34:
birileri benim dedikodumu yapmış :KK23: parmak kaldırsın kızmıcam :KK47:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
bugünkü menümü yazacağım sena abla yorumla kesin atlamışsın beni...

kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içtim ...
kahvaltı=2dilim ekmek,biraz peynir,3zeytin,bitki çayı
arada 4 tane kayısı yedim ...
akşam ise menemen ve cacık...

not=10 bardak su içtim
menün çok az canım ve eksiklerin var..yatmadan 1 bardak süt iç en azından...
bugun ilk menum:
kahwaltı.

2 y.k menemen
2 dılım çawdar ekmeği
1 küçük ve ınce dılım peynır
4 tane mınnacık portakal reçeli tanesı

ara: 3 tane gunkurusu kayısı

öğlen:
1 orta boy haslanmıs patates az peynır

ara:4 tane küçük galeta
aksam:
yumurtgalı ıspanak
3 kasık yoğurt
2 dılım çawdar ek.
2 yk bulgur pılawı

bugun çok iş yaptım sanırım bıraz kaçırdımmm
:KK20:
son dererce kaçamaklı bir menü olmuş:KK19::KK19:kahvaltıda yediqin 4 minnak reçel kesinlikle yasak...çok çok canın isterse en fazla 1 tane yiyebilirsin oda her sabah deqil:KK20: öqlende karbonu tavan yapan patets tüketmişsin bizim listemizin dışında patates:KK20: arada galeta yemişsin yine karbonhidrat:KK20: akşamda hem pilav hem ekmek yemişsin kesinlikle olmamış cnm...sen ayysunayın ve kılavızın menülerini yakın takibe almalısın..örnek menüler onların menüleri..
sena hanm geldiğinzde bana cvp verirmsnz ben de bi takımda olmak isterim..
canım buyur gel katılabilirsin aramıza :KK16:
slm kızlar bu günkü menüm

sbh: iki bardk su dometes salatalık peynir 2 tane zeytin 3 çatal sucuklu yumurt 2 dilim ekmek

ara yok

öglen:iki tabak corba, salata, 1 dilim börek

ara :2 tne bisküvi

akşam : sadece salata

2.5 litre, su yeşil içmeyi düşünüyorum bu saatten sonra(sena abla yorumlarsan sevinirim dünde yorumlmadın)
2 tabak çorba 2 dilim ekmeqe eşittir birde yanında börek yemişsin:KK20: hemde sabah ekmek hakkını kullandıqın halde börek yemişsin..birinden birini yemiceksin yoksa dengeleyemezsin menünü...arada bisküi yemişsin bizim listemzide aralarda yiyebileceqimiz şeyler arasında varmı bisküi? :KK20::KK20:
benide alın aranıza 97 kiloyum:KK43:
hoşgeldin cnm :KK3:
hoşbulduk ablam :KK16: duydum dedikodum yapılmış hemen geldim hesap sormaya :KK51:
ben hala kış modundayım keyifisiz mutsuz bol çikolatalı aburcuburlu :KK25: tüm moral motivasyon uçtu gitti yiyorum içiyorum yatıyorum :KK52:
yeşimimm canım benimm seni hergün burda görmek istiroum..bizim sana seninde bize ihtiyacın var canikom :KK23::KK23:
10 kilo verebileceğime inanmıyorum ben daha 1 kilo bile veremiyorum ya 20 kilo falan veren insanlar var tebrikler valla hayranım sizeEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Menümü yazayım
Sabah
Tost
Domates
2 şekerli çay
Ara:yok
Öğlen:1 but (haşlanmış)
2 yk pilav :KK50::KK50:
Salata
Ara:
3 badem
1 elma
Akşam:
1 tabak fasulye
bol yoğurt
salata
Yarım dilim ekmek:KK56:
Spor: aslında antrenmanım vardı bugün ama ayağım sakat fazla zorlayamadıms adece atışlara falan katıldım maalesef:KK50:
canım şekerli çay yasak:KK20: 2 şeker 12 karbon eder ki bu çok fazla...öqlen tutup pilav yemişsin...ve akşam yarım dilim ekmek eklemişisn menüne...sana göre bunlar küçük kaçamaklar olsada kilo vermemizi ciddi şekilde engelliyor...sende aysunayy ve kılavız menülerini diakkate al ve iyi takip et cnm..
tebrik ederim ve ömür boyu kilonuzu korumanızı temenni ederim :KK34:
farmasi çok teşekkür ederim cnm :KK16::KK16:
ben aylardır o moddayım :KK25: bir türlü toparlayamadım :KK25: feci aburcubur yiyorum çikolata bisküvi.bende bi sorun var ama ne bilmiyorum.belli dönemler feci tatlı şeyler yemek istiyorum o dönem başladımı gerisi geliyor gözümü kaparken yiyor açarken yine yemeye devam ediyorum.ama yemek falan değil esas eksikliğimde bu :KK43: normal insanlar gibi yemek yesem sorun olmayacak ama yiyemiyorum :KK43::KK43:
sendeki sorun benim canım :KK23::KK23::KK23: bensizlik yaramıyor sana :KK24::KK24::KK24:
bende bursalıyım bursalı çok galiba... burası çok soğuk ama kar havası yok... moon inşallah sevinçli haberlerle gelirsin canım..ALLAH gönlüne göre versin..bebek isteyenlere mevlam tez vakitte versin inşallah..

akşam menüm:
şehriye çorbası
yoğurt
çocuklardan atıştırdığım fırında tavuklu patatesden 2 dilimcik patates
şimdi yeşil çay içiyorum

bu arada senacım birşey soracağım:yağlı gevreğe kızmışın akşam misafirim gelirken getirdi ben diyete başladığımdan beri eve bu tür şeyler almıyorum
karbonhidratı hakkında bilgin varmı günde 50 yi geçmiyorum da
paket olarak geldiyse karbon miktarı arkasında yazar cnm...en azından sabahki ekmeqi yemseydin yine dengelerdin..hem o hem diqeri olmaz birinden vazgeçicez...
selam arkadaslar
bu sok diyetler hakkinda ne dusunuonuz...

canım sen beni öbür topiktende tanıyorsun..biliyorsunki ben şok diyetlere şiddetle karşıyım..

kızlar maşallah ne çene var sizde oku oku bitiremedimm :KK9::KK9: ben yokken az yazın quuuuu yetişemiyorumm:KK51::KK51:

çok uykum var çıtırlarım hemen cupp yataqaa uyku gözümden akıyor...hepinize iyigecler diliyorum rüyanızda bnei görün anacımm:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar maşallah ne çene var sizde oku oku bitiremedimm :KK9::KK9: ben yokken az yazın quuuuu yetişemiyorumm:KK51::KK51:

çok uykum var çıtırlarım hemen cupp yataqaa uyku gözümden akıyor...hepinize iyigecler diliyorum rüyanızda bnei görün anacımm:KK16::KK16::KK16::KK16:

iyi geceler canım ALLAH rahatlık versin yemekler rüyama girmeye başladı...rüyalarım karmakarışık oldu...akşam çayla birşeyler atıştırmaya alışmışım ya ne zor geliyor yaaa ......ama senin fırçaların aklıma gelincee cısss deyip elime vuruyorumm:KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
iyi geceler .herkes uykuda ben hala ayaktayım :KK17:

bugünkü menümü yazayım (cumartesi)

sabah kalkınca 1 bardak su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
2 dilim çavdar ekmeğinin içine birer ince dilim salam ve kaşar peyniri
salatalık,roka,maydanoz
1 ceviz,şekersiz çay

ara
1 portakal

öğle
6 yk ıspanak yemeği
3 yk yarım yağlı yoğurt

ara
5 adet badem

akşam
1 tabak tarhana çorbası
6 yk ıspanak yemeği
3 yk yarım yağlı yoğurt
salatalık,roka

ara
1 elma

gün içinde 1 fincan yeşilçayi1 fincan böğürtlen çayı.su ne kadar içtim bilmiyorum ama biraz daha çoğaltmam lazım

spor
15 dk eliptik bisiklet,15 dk yer hareketleri

Merhabalaaar :)
Aysun dan haber yok galiba henuz, yarin sabah ins guzel haberlerle gelir :KK76::KK76:

Bu da benim cumartesi menum
Sabah 10:00
Bir bardak su
Haslanmis yumurta
Sucuk ve kasarli kepekli ekmekle tost
Domates, salatalik, biraz peynir
Yesil cay

14:00-15:00 gibi
2 kayisi
(Bi yere davetliydim her sey ciss di eve gelince yiyebildim)

18:00
Karalahana corbasi (fasulyesli ve misirli)
Yogurt

ara
Yogurt, yarim domates, salatalik, azcik peynir
15 beyaz leblebi

2.5 lt su (daha fazla bile olmus olabilir, surekli lavaboya tasiniyorum :KK1::KK1:)

Bugun de guzel olmadi menum, ama esim dun alisverise gitmisti, yarin guzel guzel mamalar yapicam ins, hem haftaici yerim hem saglikli beslenmis olurum ins :KK31:

Senacım...
Barkınım kılavuz green4 ve diğerleri...
Kızlar yarından sonra ayın 14 ünde
sabah 8 ameliyata giriyorum
Dualarınızı eksik etmeyin
Daha giremem belki...

Son düzenleme:
canlarım merhaba nasılsınız:KK3:

merakta kalmayın diye gireyim dedim vaktim çook kısıtlı

maaleseff sonuç negatiff kocaman tek çizgi :KK43:

hayırlısı olsun Rabbim bizede nasip eder inşAllah amin :KK5:

neden öyle oldum onu arastırmak lazımm :KK31:

sizleri cok seviyorum aksam görusmek üzere mutlu kalın :KK16:

Benim menüm haftalık ;

sabah : 2 bardak sıcak su , 2 adet yulaflı bisküvi,

Öğlen : 1 tane activia yoğurt (içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu atacam)

Akşam: Bol yeşillikli salata , haşlanmış tavuk

BAKALIM BU HAFTA KAÇ KİLO GİDECEK :)

lütfen sıkıntı yapma canım inşallah olacaktır. Aylar torbaya girmedi ki :) benim de 1 haftaya belli olacak :)

Son düzenleme:
yeni oldğn için tam çözemedim forumu da alıntıyı başka arkadaşa yaptım. :KK43: neyse düzeltebildim :)))

Son düzenleme:
7 günde 5 kilo vardimmmmmm :))) artık şok diyeti bırakıp düzgün dyet zamanı geldi :) menümü üstte paylaştmmm..

herkese günaydınnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:
ablacım bugün tartıldım sonuç çok kötüüü:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
tam 1.300gr almışımmm offfffff:KK43::KK43::KK43::KK43:

iyi geceler canım ALLAH rahatlık versin yemekler rüyama girmeye başladı...rüyalarım karmakarışık oldu...akşam çayla birşeyler atıştırmaya alışmışım ya ne zor geliyor yaaa ......ama senin fırçaların aklıma gelincee cısss deyip elime vuruyorumm:KK43::KK43::KK43:
canım alışıcaksın merak etme..hatta yediqin zaman miden rahatsız olucak...bu sabah 1 tane börek fazldan yedim mideme kramplar girdi :KK5:
Senacım...
Barkınım kılavuz green4 ve diğerleri...
Kızlar yarından sonra ayın 14 ünde
sabah 8 ameliyata giriyorum
Dualarınızı eksik etmeyin
Daha giremem belki...
canımmmmmmmmm aklımdasın tatlım unuturmuyum hiç...önceki gün deryayla bile konuştuk pazartesi teyze oluyoruz diye:KK34: heyecanla senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz...pazartesi öqleden sonra arıcam canım seni iyi ol ve tele sen cevao ver olurmu bitanem:KK16:
canlarım merhaba nasılsınız:KK3:

merakta kalmayın diye gireyim dedim vaktim çook kısıtlı

maaleseff sonuç negatiff kocaman tek çizgi :KK43:

hayırlısı olsun Rabbim bizede nasip eder inşAllah amin :KK5:

neden öyle oldum onu arastırmak lazımm :KK31:

sizleri cok seviyorum aksam görusmek üzere mutlu kalın :KK16:
aysuncum gerçekten üzüldüm tatlım içimde umut vardı...hayırlısı diyelim..inşallah en kısa zamanda bebişin sana süpriz yapar ve anne ben burdayın der her beraber seviniriz cnm :KK34:
Benim menüm haftalık ;

sabah : 2 bardak sıcak su , 2 adet yulaflı bisküvi,

Öğlen : 1 tane activia yoğurt (içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu atacam)

Akşam: Bol yeşillikli salata , haşlanmış tavuk

BAKALIM BU HAFTA KAÇ KİLO GİDECEK :)

canım haftalık menü diye bişey olmaz...her gün aynı şeyleri yiyemeyiz...herşeyden yiyerek saqlıklı bir şekilde kilo vermemiz gerekiyor...öqlen seçtiqim ara öqünde yenebilir..kesinlikle ana öqünde tüketilemez...hani bu menüde nerde sebzen meyven ekmeqin yumurtan kahvaltılıkların....çok çok yanlış ve eksiklerle dolu bir menü...metobolizman bu şekilde yersen kısa bir süre sonra iflas edecek ve kilo veemeyeceksin..bu kadarlada kalmayıp safra kesen zarar görecek...lütfen hemen menülerini düzene koy ve bana günlük menülerini yemeden önce deqil YEDİKTE SONRA bildir...

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:
ablacım bugün tartıldım sonuç çok kötüüü:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
tam 1.300gr almışımmm offfffff:KK43::KK43::KK43::KK43:

günaydın canım :KK16::KK16::KK16:
dur bir sakin ol tatlım yaa ne bu telaş...
onlar kilo deqil ödem cnm...cumaya kadar dikkat et hiçbiri kalmıcak:KK34:

Son düzenleme:
X