Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yokk telefondan girmiyorum alıntı yapmayı bilmiyorum :) bana nasıl yapıldğnı söyler misin...
ben vanda yaşıyorum yaşadğmz depremden sonra evm hasar gördüğü için evime gidip tartımı almak 4 ayı buldu ancak girebldim halen korkuyorz:KK43: bu 4 ayda stresten 72 den 79.7 ye çıkmışm :KK43: bu pazar tartldm 79.7 di pazartsz diyete başladım şuan 76,7 yim... inş hepsi gidecek

hoşgeldin .

öncelikle çok çok geçmiş olsun depremden ötürü bizde 99 depremini yaşadık çok kötü hala etkisi sürüyor .rabbim bir daha yaşatmasın kimseye..,,,

fakat sen çok az yiyorsun bak onla hasta olursun vücüt da kıtlık moduna girer hiç kilo veremezsin
benide alın aranıza 97 kiloyum:KK43:

hoşgeldin

yazarım canımm ama korkuyorum inan idrardaki teste güvenemiyorum geç çıkıyormuş idrarda :KK31:

Allah yardımcımız olsun :KK14: ağlamak geliyor içimden :KK43:

aglama sakın .stres yaparsan hamileysende gider aman dikkat.
3-4 ay önce dukan topigindeydim .senin gibi arkadaşlar hamile kalmak istiyordu sonra biri hamile kaldı herhafda biri daha kaldı 1 ayda 4 hamile oldu bizim arkadaşlar .olmaz diye birşey yok.kainatta herşey programlı.vakti saati gelince olur.kendini üzmek iyi deil. .sakın .olacak seninde bebişin.:KK16:
:KK16::KK16:
:KK16:sonrada diyeceksinki ne güsel az kafa dinliyordum susmuyor bu:KK23:

Son düzenleme:
:KK43: niyeymiş :KK43:(( bi defa ben bunları bi hafta yedm ve haftada 3 kilo verdim hatta tartıda sabah 75 bile çıkıyom ama ben akşamki kilomu yazdım..
bu pazartesiden itibaren sabah 2 yulaf bisk. öğle activia akşam tavuk salata yapacam.. 3 haftada bu hafta versem... sonraki haftaya belki hemile olursam bırakacam :) olurda olmazsa isveçe girecem:)

canım seni üzmek için yazmadım beni yanlış anlama:KK19:
ama sabah kahvaltını yapmalısın 2 tane bisküviyle olmaz..aç kalırsın hem..
senacım gelsin sana daha ayrıntılı bilgi vericektir..

bide bizim beslenme listemiz var onu oku istersen ben bulursam yapıştırayım şimdi..:KK34:

BESLENME LİSTEMİZ ARKADAŞLAR!!

1-Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
7-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
8-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
9-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
10-aylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
11-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
12-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
13-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
14-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)

hoşgeldin .

öncelikle çok çok geçmiş olsun depremden ötürü bizde 99 depremini yaşadık çok kötü hala etkisi sürüyor .rabbim bir daha yaşatmasın kimseye..,,,

fakat sen çok az yiyorsun bak onla hasta olursun vücüt da kıtlık moduna girer hiç kilo veremezsin

hoşgeldin

aglama sakın .stres yaparsan hamileysende gider aman dikkat.
3-4 ay önce dukan topigindeydim .senin gibi arkadaşlar hamile kalmak istiyordu sonra biri hamile kaldı herhafda biri daha kaldı 1 ayda 4 hamile oldu bizim arkadaşlar .olmaz diye birşey yok.kainatta herşey programlı.vakti saati gelince olur.kendini üzmek iyi deil. .sakın .olacak seninde bebişin.:KK16:
:KK16::KK16:
:KK16:sonrada diyeceksinki ne güsel az kafa dinliyordum susmuyor bu:KK23:

canım merhaba ben aysunnn memnun oldumm :KK3:

haklısın tatlım stresle hersey dahada kötü oluyor Allah yardımcımız olsn :KK31: hoş geldin aramıza :KK16: inşAllah öyle deriz canımmm aysunaylaaacıgımla ilknurcumm ben ve isteyen tum arkadaslarımm :KK52:

teşekkür ederm sağolun allah depremi yaşatmasın kimseye :KK43: biz halen sallanıyoruz ve yine deprem bekleniyor deniyor.bilmiyorm valla sonumuz ne olacak... diyete gelince diyetimi 4 haftaya yaydım her hafta yedğim şeyler aynı ilk hafta detoks etkisi olsun dedim ikinci hafta tavuk salatayı ekledim 3. hafta hamile kalmamış isem kahvaltıyı da eklicem bakalım artık :)

yeni gelen hjerkes hoşgelmiş sefa gelmişler....bol iradeler ve çıtırlaşmalar diliyorum kızlar...
bugünkü menümü vereyim hemen...
sabah(09.00)
2 dlm. kızarmış tam buğday ekm.üzerine labne peynir ve biberli ekşimik,tulum peyniri,5 tane yeşil biberli zeytin,4-5 çatal yağsız tavada yapılmış sucuklu yumurta,çay
ara(11.00)
6 badem
öğle(13.15)
1 tb.sebzeli tavuk sote,2 kaşık sade yeşil mercimek yemeği,1 kase yoğurt,1 kase yeşil salata(nar ekşili ve sirkeli)
ara:
yok
akşam(17.30)
folyoda ve fırında buğulama çupra balığı ve bolca yeşil salata,acı süs biber turşusu,1 çay brd. kola:KK17:
gün boyu 3 lt. su
bugün istirahat günümdü oyüzden spor yok,yarın yapıcam
akşam yemekten sonra tekrar evi ufaktan rütuşladım(sildim.toz aldım),biraz hareket olsun dedim...gün içinde sabah 10 dan akşam 16 ya kadar zaten dışardaydık,yürüyüş temposundaydım yani hareketsiz değildim:KK8:

Son düzenleme:
erginsena
listemi yorumlamışsın iyide etmişsin .yedim bunları :KK56::KK52::KK52::KK52:yapcak bişey yok.sabah simit gelmiş çocuklara gözüme simit daha az göründü 2 dilim ekmek yerine saymıştım.artı yumurta yok dedim kanımca .
öglenede ekmek yedim çünkü yemegim çok azdı ve ona ragmen doymadım nedense evde olunca doymuyorum ben işde olsam acıkmıyorum bile ara ögünde aklıma gelmiyor.
akşamda yedim türlüyü valla .evde pişirecek onlar vardı 2hafdadır pazara faln çıkamadım soguktan kardan kıştan difrizdekilerle ve patateslerle idare ettim bugun .dolaplar boş:KK30:yarın çıkcaz pazara alırım sebze falan artık .gerçi kış sebze yemeklerinide kızım yemiyor bakliyat yiyor eşim bakliyat sevmez et yemekleri sever oglum sebze yemegi sever .inanın kışın ne pişirip yiyecem bunalıyorum .zaten bi adama ayrı çocuklara ayrı yapıyorum hergün .bide bana çıktı şimdi.hep onların yüzünden aldık genelde bu kiloları.

söylediklerinle ilgili notlarımı aldım.senin yönlendirdigin ölçülerde yemege çalışacagım .yarın yine yazarım yanlışlarımı sölersiniz.içim baya kıpır kıpır spor yapmaya halim bile yok hep yorgun vaziyetteyim .ama şimdi diyorum kalk bi lesli yap.:KK8:
:KK8::KK8:teşekkür ediyorum sizlere.

şuan uygunmu bilmiyorum diyet ilk günleri.sonra daha enerjikmi olurum.ozamanmı yapayım

yeni gelen hjerkes hoşgelmiş sefa gelmişler....bol iradeler ve çıtırlaşmalar diliyorum kızlar...
sabah(09.00)
2 dlm. kızarmış tam buğday ekm.üzerine labne peynir ve biberli ekşimik,tulum peyniri,5 tane yeşil biberli zeytin,4-5 çatal yağsız tavada yapılmış sucuklu yumurta,çay
ara(11.00)
6 badem
öğle(13.15)
1 tb.sebzeli tavuk sote,2 kaşık sade yeşil mercimek yemeği,1 kase yoğurt,1 kase yeşil salata(nar ekşili ve sirkeli)
ara:
yok
akşam(17.30)
folyoda ve fırında buğulama çupra balığı ve bolca yeşil salata,acı süs biber turşusu,1 çay brd. kola:KK17:
gün boyu 3 lt. su
akşam yemekten sonra tekrar evi ufaktan rütuşladım(sildim.toz aldım),biraz hareket olsun dedim...gün içinde sabah 10 dan akşam 16 ya kadar zaten dışardaydık,yürüyüş temposundaydım yani hareketsiz değildim:KK8:
selam canım..
tickerini gördükçe heyecanlanıyorum.:KK1:..
canım sana kocaman bi maşallah diyorum.ve tebrik ediyorum..
hedefine çok çok az kalmış çıtır olmuşsun:nazar:
ne kadar zamanda verdin kilolarını

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldinizzz :KK3: burada el ele sabırla birlikte vericez inşAllah kiloları :KK16: dayanın sabırlı olun her hafta tartıda eksileri görünce acayip gaza geliyor insan umarım hepimiz idealimizdeki kilolara ulaşır ve çıtırlaşırız :KK76: :118:

amin bitaneem :KK5:

yarın sabah 9 dan 15.00 kadar kurs var ancak akşama yazabilirim hatta resim yüklerim bakarsınız olur mu hayırlısı Allahtan canım aldıgım test Surelab

laboquick almadım ama bunuda aynı firma uretiyormus köroglu hayırlısı artık :KK31:

tamam canım bakarız tabi...
ama 15 çok geç ben çok merak ederim şimdi..
labouıck yanlış çıkabiliyormuş evt canım..2 tane ayrı marka alsaydım keşke..
olmazsa tekrarlarsın...hadi bakalım hayırlısı olsun canım bnm:KK19:
inş.güzel haberini almak nasip olur..vede sırayla hamile kalırız:emir_bebek::emir_bebek:

sabah(09.00)
ara(11.00)
6 badem
öğle(13.15)
ara:
yok
akşam(17.30)
gün boyu 3 lt. su
harbi erginsenaya ve sana hayran kaldım .müthiş bu kilo vermen benim yanımda muciseniz diycem ne diyeyim .

benim derdim okadar kiloda deil yahu bir 5-6 kilo versem bile bana yetcek ama olmuyor bir 75 olamıyorum 2 senedir diyet halindeyim 3 diyetisyen ve bir çok diyet eskittim ne akapunkturu kaldı ne bişey psikolojimi bozmaktan başka bi işe yaramadı. sizleri tesdüfen gördüm.ve son umud dedim kendi kendime .

ben bugün netten hataydan samandagı biberi siparişi verdim çok acıysa yiyememde .deniycem bakalım arkadaşlar .metobolizmayı çalıştırıyormuş .hapları deil kesinlikle almam haplarından ben taze biber aldım.bakalım gelecekmi?

Son düzenleme:
aşkitoooooooooooooo...hoşgeldün guuuuuuuu...özledim dadlum kıymetluuuuummmmm...nasılsın nerelerdesin...daha dün seni soruyordum nerelerde anacuğundamu yoksa diyeeeeee:KK16::KK16:

hoşgeldin canım ama o sondaki umutsuzlukifadesini kaldırıp :))) ifadesinikoy...hoşgeldin tekrar:KK54:
hoşbulduk ablam :KK16: duydum dedikodum yapılmış hemen geldim hesap sormaya :KK51:
ben hala kış modundayım keyifisiz mutsuz bol çikolatalı aburcuburlu :KK25: tüm moral motivasyon uçtu gitti yiyorum içiyorum yatıyorum :KK52:

İsimBaşlangıçGeçen HaftaBu HaftaGidenToplam GidenHedefBoyBedenSpor
pakmelenk:KK19:74,070,067,92,16,165,0???40yok
derule74,074,072,41,61,660,01,6842-44yok
KILAVUZ86,060,358,81,527,250,01,6236360dk
yagmurdamlası2669,867,666,21,43,660,01,65???60dk+80mekik
melek_yt90,082,581,21,38,870,01,6544yok
aysunayy72,069,067,71,34,363,01,6540-42yok
moonsun8876,073,572,31,23,760,01,6840yok
db5567,057,056,01,011,051,03838188dk
filizzz6475,573,072,01,03,565,01,7042yok
nature200471,070,069,10,91,956,01,6042180dk
gldnn68,066,666,00,62,060,04,6540-42yok
ebbisss78,070,770,60,17,455,01,68423000ip+100mekik
persembe82,078,078,003,555,01,6044yok
gulhatice88,085,785,80,12,275,0???44-46240dk
ErginSena90,072,074,6+2,625,460,01,6540yok

pakmelenk arkadaşımızı kutlarız, tebrikler:KK9:

Not:
- Mavi renkli olan arkadaşlarımız toplamda 10 ve üstü kilo veren arkadaşlarımızdır
- Kırmızı olan arkadaşlarımız da toplamda 20 ve üstü kilo veren arkadaşlarımızdır
- Yeşil de haftanın birincisi olan arkadaşımızdır
ellerine sağlık bitanem...çok güzel olmuş...emeğine sağlık...yalnız benim hedef 50 değil 58 olcek kuşum...hakikaten pc seni sinir etmiş,donup donup sinir katsayını arttırmış...umarım en kısa zamanda hallolur
Allah Allah basıldık kızlarrrr 15 kullanıcı okuyor :KK53::KK53::KK53:
kızlar biz güzel güzel kilo veriyoruz siz yanlış topiqi bastınız burda skandal babında bişey yok hadi çuff çufffff:KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hoşbulduk ablam :KK16: duydum dedikodum yapılmış hemen geldim hesap sormaya :KK51:
ben hala kış modundayım keyifisiz mutsuz bol çikolatalı aburcuburlu :KK25: tüm moral motivasyon uçtu gitti yiyorum içiyorum yatıyorum :KK52:
olsun be kuşum...geçen ay bende o moddaydımda allahtan toparladım...onun haricinde keyfin yerindedir umarım,arada kış modunda olmak keyifli oluyor...kilocuklar ne alemde,yazın koruyordun şu an ne alemdesin merak ettim:26:

tamam canım bakarız tabi...
ama 15 çok geç ben çok merak ederim şimdi..
labouıck yanlış çıkabiliyormuş evt canım..2 tane ayrı marka alsaydım keşke..
olmazsa tekrarlarsın...hadi bakalım hayırlısı olsun canım bnm:KK19:
inş.güzel haberini almak nasip olur..vede sırayla hamile kalırız:emir_bebek::emir_bebek:

aminn canımmm inşAllah kırklarımız karısır :KK1:

Allahım yar ve yardımcımız olsunn gönlümüzce nasip etsin hayırlısıyla aminn :KK16:

15.00 de kurstan cıkıyorum aksam 5 i bulur off :KK36: yoruldum artık kurs kurs :KK53:

harbi erginsenaya ve sana hayran kaldım .müthiş bu kilo vermen benim yanımda muciseniz diycem ne diyeyim .

benim derdim okadar kiloda deil yahu bir 5-6 kilo versem bile bana yetcek ama olmuyor bir 75 olamıyorum 2 senedir diyet halindeyim 3 diyetisyen ve bir çok diyet eskittim ne akapunkturu kaldı ne bişey psikolojimi bozmaktan başka bi işe yaramadı. sizleri tesdüfen gördüm.ve son umud dedim kendi kendime .
insanın en büyük desteği ve doktoru kendi arkadaşım ...ben hamileliklerimde bile 65-66yı görmemişken kortizon yüzünden 86yı görmek benide şok etmişti...ama ne çareki ilacı bırakmadan kilo vermek zor oluyordu...oyüzden ilacım kesilir kesilmez kk ve senacığımla tanışmam dönüm noktam oldu...eşimde spor konusunda destek olup istediğim spor aletlerinide alınca bu hikaye başlamış oldu...umarım sende başarırsın canım ve tabiiikide diğer tüm arkadaşlarda başarırsınız...SENACIĞIMI CAN KULAĞIYLA DİNLEYİN VE UYGULAYIN....ZARARINI GÖRMEZSİNİZ,ÇÜNKÜ BİLİNÇLİ VE DENGELİ BİRBESLENME PLANIYLA BİZLERİ YÖNLENDİRİYOR...DEDİĞİ ÖNERDİĞİ ŞEKİLDE ÖĞÜNLERİNİZİ AYARLARSANIZ HEM ZİNDE HEMDE ÇITIR KALIRSINIZ ,ARTI OLARAK HAYATINIZA KIYIDAN KÖŞEDEN SPORUDA SOKARSANIZ BUNDAN İYİSİ ŞAMDA KAYISI KIZLAR:KK16::KK16::KK16:
selam canım..
tickerini gördükçe heyecanlanıyorum.:KK1:..
canım sana kocaman bi maşallah diyorum.ve tebrik ediyorum..
hedefine çok çok az kalmış çıtır olmuşsun:nazar:
ne kadar zamanda verdin kilolarını
ben 30 ekim2010 da 86 kiloyla bu yola çıktım ve şu ana kadar kesintisiz devam ettim...SAĞLIKLI BESLENME VE SPORLA...ilk topiğe katıldığımda bende senin duyduğun heyecanı senanın tickerina bakarken hissediyordum ve bir 65 kilo olsam başka bişey istemem diyordum...ama gördüğün gibi şu an üniversitedeki kilomdayım ki üniversiteyi bitireli 18 yılolmuş:KK53:yeni evliykende 56 kiloydum oda 14 yıl olmuş:KK16:

10 kilo verebileceğime inanmıyorum ben daha 1 kilo bile veremiyorum ya 20 kilo falan veren insanlar var tebrikler valla hayranım sizeEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Menümü yazayım
Sabah
Tost
Domates
2 şekerli çay
Ara:yok
Öğlen:1 but (haşlanmış)
2 yk pilav :KK50::KK50:
Salata
Ara:
3 badem
1 elma
Akşam:
1 tabak fasulye
bol yoğurt
salata
Yarım dilim ekmek:KK56:
Spor: aslında antrenmanım vardı bugün ama ayağım sakat fazla zorlayamadıms adece atışlara falan katıldım maalesef:KK50:

10 kilo verebileceğime inanmıyorum ben daha 1 kilo bile veremiyorum ya 20 kilo falan veren insanlar var tebrikler valla hayranım sizeEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Menümü yazayım
Sabah
Tost
Domates
2 şekerli çay
Ara:yok
Öğlen:1 but (haşlanmış)
2 yk pilav :KK50::KK50:
Salata
Ara:
3 badem
1 elma
Akşam:
1 tabak fasulye
bol yoğurt
salata
Yarım dilim ekmek:KK56:
Spor: aslında antrenmanım vardı bugün ama ayağım sakat fazla zorlayamadıms adece atışlara falan katıldım maalesef:KK50:

öğlenki pilav ve akşamki ekmek bide sabahki çaydaki şeker hariç menün güzel...içtiğin suyu yazmamışsın...bide ben seni 70-79 topiğinden tanıyorum,beni tanımadınmı canım....bişey daha sorayım sen lisedemisin yoksa askeri kolejdemisin dikkatimi çektide bende asker kızıyımda:KK34:

11.02.2012 cumartesi

sabah: 09:00 ballı elma sirkeli ılık su.
kahvaltı: 11:00 2 dilim tam buğday ekmeği üstüne pınar beyaz sürme peynir,7 siyah zeytin,2 yumurta,1 ince dilim kaşar peyniri,yarım domates,yarım salatalık,biberiyeli yeşil çay.
öğle: 15:00 2 yumurtalı kıymalı yumurta,3 dilim tam buğday ekmeği,yarım domates.

3 lt su,3000 ip

öğünlerim çok saçma ve eksik biliyorum ama nişanlım bendeydi bugün herşey karıştı yrn düzeltiyorum :) :)

X