Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

benim bebişim değil canım arkadaşım hamile..:KK16:
onun adına da sağol diyeyim ben..
çizelgene baktıkça azim geliyor bana ya..
maratonun bitmesine gramlar kalmış resmen..

ne mi yedim şey:26:
porsiyon döner yedim o kdar..:KK25:
eşime uymadım yine o 1.5 pide yedi..:KK56:
obirix
canım ekmeksiz ve pilavsız yediysen hiçbir sorun yok :KK34:
kızlaaarr ben kacıyoorummm yarın görüşürüz bebeklerrr :KK53::KK53::KK53: :KK52::KK52::KK52:

hepinizii çook öptümmm :KK54:

iyigeceler tatlımm:KK16::KK16::KK16:

evet canım istiyorum 8 ay bitti...
eşimde problem var biraz...iğne tedavisine başlıcaz önümüzdeki ay..
dr normal yolla bebeğiniz olur dedi ama olmuyo:KK31:
senin ne kadar zaman oldu..

benimde 2.5 yıl oldu istiyoruz ama olmadı bende yumurta çatlamaması var hayatım

sena abla eğer birşeyi kafana çok takıyorsan kalbin ağrır ben lys'ye hazırlanırken baya ağrımıştı daha önce 3 kere açık kalp ameliyatı geçirdiğim için korktum hemen doktora gittim önemli birşey var mı diye ama önemli birşey yok dedi sınav stresinden dolayı olduğunu söyledi birde türk kahvesi çarpıntı ve ağrı yapıyor ondan önceki günde türk kahvesi içmiştim eğer türk kahvesi içiyorsan ondan da olmuş olabilir.

bu arada yarın ki menümü yazıyorum
sabah=1 kase çorba
öğle=2 yada 3 tane kayısı
akşamda et yiyeceğim
:KK70:

sena abla eğer birşeyi kafana çok takıyorsan kalbin ağrır ben lys'ye hazırlanırken baya ağrımıştı daha önce 3 kere açık kalp ameliyatı geçirdiğim için korktum hemen doktora gittim önemli birşey var mı diye ama önemli birşey yok dedi sınav stresinden dolayı olduğunu söyledi birde türk kahvesi çarpıntı ve ağrı yapıyor ondan önceki günde türk kahvesi içmiştim eğer türk kahvesi içiyorsan ondan da olmuş olabilir.

sabah=1 kase çorba
akşamda et yiyeceğim

kahveyle aram yok canım sadece fal baktıracaqım zaman içerim:KK53::KK53::KK53:
ama kafaya taktıqım bişey var...sürekli buraya yazıyorum iş canım...

sabah=1 kase çorba
akşamda et yiyeceğim

canım böyle bir menü olmaz çok saqlıksız:KK19::KK19:
sabah yumurtanı ekmeqini peynirini vs.. yemelisin..
öqlen kayısıyla geçiştirelemez:KK20::KK20: kayısıyı ancak aralarda yiyebilirsin..
akşam etin yanında mutlaka salatan olsun..öden 1 kase çorbada içebilirsin..
bu arada sularını içiyorsun deqilmi cnm..

İnsan akşamları nasıl da yiyecek agız oyalayacak bir şeyler arıyor ya :KK53::KK53:
Ama inatla 2 akşamdır sadece su ve yeşilçay içiyorum :KK51:

Sena ablaaa gel seninle barış imzalayalım yaşına hürmetim var :)

Uzun zamandır tartılmıyordum yani en son kendimi 52 biliyordum bu sabah tartıldım 50.7 yazıyordu 3 kere çıktım ... Böyle gösterdi ...

Acaba yağ mı su mu kaybettim
:26:

İnsan akşamları nasıl da yiyecek agız oyalayacak bir şeyler arıyor ya :KK53::KK53:
Ama inatla 2 akşamdır sadece su ve yeşilçay içiyorum :KK51:

Sena ablaaa gel seninle barış imzalayalım yaşına hürmetim var :)

Uzun zamandır tartılmıyordum yani en son kendimi 52 biliyordum bu sabah tartıldım 50.7 yazıyordu 3 kere çıktım ... Böyle gösterdi ...

Acaba yağ mı su mu kaybettim
:26:

he he :KK52::KK52::KK52: benimle atışmaktan kaybettin sen o kiloyuu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
evet görebiliyorum hepiciqi yaq....sihirli gözlüklerimle..:KK51:

he he :KK52::KK52::KK52: benimle atışmaktan kaybettin sen o kiloyuu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
evet görebiliyorum hepiciqi yaq....sihirli gözlüklerimle..:KK51:

Ben seni 2 gündür tanıyorum :KK9::p :p
Sanırım tuzumu azalttıgımdan beri oldu bu iş ...
Sabahta tartılayım bakim ne çıkcak :KK23:

Görcem ben 48 i hacı
:KK9:

kilom gün içerisinde devamlı değişiklik gösteriyor sabahleyin kalktım tartıldım diyelim akşama kadar bu oran devamlı değişiyor ertesi günü kilom yine aynı çıkıyor :KK50::KK50::KK50::KK50:
tatlım bu çok normal...sabah aç karnına tartıldıqın sonuç doqru...gün içinde okadar şey yiyip içiyoruz tabiki kilomuz artıcak...1 bardak su 250qrama denk düşüyor..2 bardak içsek 500qram fark eder...sen sadece sabah aç karnına çıkan sonucu baz alıcaksın cnm...
Ben seni 2 gündür tanıyorum :KK9::p :p
Sanırım tuzumu azalttıgımdan beri oldu bu iş ...
Sabahta tartılayım bakim ne çıkcak :KK23:

Görcem ben 48 i hacı
:KK9:

2 deqil 3 gündür tanıyosun cnm:KK35:
tuzu azalttıqın için deqil beni tanıdıqın için verdin sen o kiloyu kabul et :KK51::KK51::KK51:

çok sağol canım o kadar rahatladım ki bende nerde yanlış yapıyorum diyordum..yalnız bildirim öncesi kocaman bir hata yaptım komşum muzlu yaşpasta getirmiş bir dilim yedimm çokk pişmanım ama gözüme o kadar hoş geldi ki:KK52::KK52:

tatlım bu çok normal...sabah aç karnına tartıldıqın sonuç doqru...gün içinde okadar şey yiyip içiyoruz tabiki kilomuz artıcak...1 bardak su 250qrama denk düşüyor..2 bardak içsek 500qram fark eder...sen sadece sabah aç karnına çıkan sonucu baz alıcaksın cnm...

2 deqil 3 gündür tanıyosun cnm:KK35:
tuzu azalttıqın için deqil beni tanıdıqın için verdin sen o kiloyu kabul et :KK51::KK51::KK51:

Bu kadar uyuz olmak zorunda mısın ? :KK60:
Tamam seni tanıdım ya ondan oldu ondan :KK33:

çok sağol canım o kadar rahatladım ki bende nerde yanlış yapıyorum diyordum..yalnız bildirim öncesi kocaman bir hata yaptım komşum muzlu yaşpasta getirmiş bir dilim yedimm çokk pişmanım ama gözüme o kadar hoş geldi ki:KK52::KK52:
direk dolaba koysaydın yarın bildirimden sonra yeseydin keşke...biz hep öyle yapıyoruz...
Bu kadar uyuz olmak zorunda mısın ? :KK60:
Tamam seni tanıdım ya ondan oldu ondan :KK33:

hah şöyle yola gell bakimm :KK53::KK53:

dışarda lapa lapa kar yaqıyor :KK8::KK8::KK8:
inşallah sabaha kadar yaqar her taraf bembeyaz olur :KK55:
ben gidiyorum kızlar uykum geldi sabah görüşürüzzz :KK16::KK16::KK16:

X