Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok geçmiş olsun bebeğimmm..8 aylık demek ne kadar tatlıdır meleğinn..Allah nazarlardan saklasın size bağışlasın yavrunuzu..
iyi dileklerin içinde çok çok teşekkür ederim..
inşallah bizde o duygulasrı yaşarız en kısa zamanda:2:

çok sağol canım bnm inşallah
seninde kafandaki sorular sorunlar bir an önce hallolur inşallah..

Son düzenleme:
BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM...
ayrıca senin gibi kabusada razıyım ,karabasanım benim ama güzel karabasanım

deryacım kalbim 3 gündür inanılmaz sıkıştıyor canısı yaa...geçer diye önemsemiyorum ama ne bileyim bu seferki farklı sanki..kalbimin üstünde büyük bir aqırlık varda nefes almamı engelliyor gibi...kııss çok kilo aldım ondanmıdır yoksa delleniyorum ya arada ondanmı?

Son düzenleme:

inş.amin canım,çok sağol fıstığım

selam hatunlar....
bugün herşey güzeldi ama akşam dışarda yemek yedik malesef..
herkes bebişlerden bahsetmiş..Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bende bugün şubeme gittim..çok sevdiğim bi ablam vardı onlarda çok istemişlerdi..veee
o da sonunda hamile bi oğlumuz daha olcak..
geçen seneden beri şubemizde 6 kişi hamile kaldı hepsininde oğlu oluyor..
şubemizin kaderi gb

daha biraz önce geçmişte gördüm okudum canım...bence hem midenin diyaframa baskısıyla kalbin alt ucuna baskı yapmasından kaynaklanabilir yada korkutmak gibi olmasında strese bağlı panik atak başlangıcıda olabilir ...oyüzden en güzeli öncekardiyolojiye ,ordan bişey çıkmazsa psikiyatriye gidip yardım alabilirsin canım....ben tam 4 kez tedavi gördüm ama rahatladım sonunda,başetmeyi öğrendim....yoksa şu andaki sıkıntılarla benimdekalbimin senle aynı durumda olup,tedaviye çoktaaaaaan başlamış olmam lazımdı canım...oyüzden ilk önce doğruuuuu kardiyolojiye kuşum....sorucam sonucu ona göre

hayırlı uğurlu olsun canım

hoşgeldin canımm
ne yidinnnn quuuu

ekg çektireyim diyordum :26:

hoşgeldin cnmm

kızlar kociş mıkırdanıyor....ben kaçıyorum,yarın görüşürüz ...
HERKESE İYİ GECELER BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

ekg-eko-kan tahlili hepsini isterzaten kardiyoloji(kalp doktoru)...sen yeterki git aşkım...bize lazımsın daha,seni seviyom guuuuuuuuuuu,kıyamam

ben dispansere gidcektimde onun için ekg dediydim...
kardiyolojiye gitmek için bir fırın ekmek yemek lazım...randevu almak lazım oda düşmez şimdi günlerce...

ben dispansere gidcektimde onun için ekg dediydim...
kardiyolojiye gitmek için bir fırın ekmek yemek lazım...randevu almak lazım oda düşmez şimdi günlerce...

dispanserde ekg için ,doğru çıksın istiyorsan ağrılıyken gitmen lazım ...ağrı yokken ekg yeterli bilgi vermiyor...sancı tuttumu ya acile(mesai saati dışıysa)yada dispansere (mesai içiyse)gidersen daha doğru bilgi verir bilgin olsun....byyyyyyyyyyyyyyy kaçtım ben

3 gündür hiç kesilmedi zaten derya..bugün sanki biraz hafif gibiydi...yarın aqır olursa direk dispansere giderim o zaman

filiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
başka topikerde geziyorsun kuşlar söyledi
çabuk dön bakalım yuvanaa
kurt kapar sonra bak

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun canım
benim bebişim değil canım arkadaşım hamile..
onun adına da sağol diyeyim ben..
çizelgene baktıkça azim geliyor bana ya..
maratonun bitmesine gramlar kalmış resmen..
hoşgeldin canımm
ne yidinnnn quuuu
ne mi yedim şey:26:
porsiyon döner yedim o kdar..
eşime uymadım yine o 1.5 pide yedi..
obirix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…