çok geçmiş olsun bebeğimmm..8 aylık demek ne kadar tatlıdır meleğinn..Allah nazarlardan saklasın size bağışlasın yavrunuzu..sena abla cok degismissin gercekten cok güzel kilo vermissin.bebek özlemi duyanlar insallah hic biseye gerek kalmadan allah tarafindan hamile kalirsiniz.bende cok istiyodum bebis oldu simdi 8 aylik ama derdi hic bitmiyo daha gecen hafta 1 hafta hastanede yattik cok hastalandi sonra ilk dogdugundada hastanede yattik kalbinde delik vardi ama allahaima binbir sükür olsun kapandi yani olsa bi dert olmasa bin dert
haklısın canımcımda benimde böyle manyak bir huyum var...bişeye yöneldimmi diğer şeyleri askıya alıyorum...bu huyumu sevmiyorum ama farkında olmadan yapıyorum,kötü bir alışkanlık
kızlar inşallah tez zamanda herşey yolunda gider ve bebişlerinizi kucağınıza alır sağlık ve sıhhatle huzur içindebüyütürsünüz
canım yeni gördüm....ben normalde taze sıkılmış meyve suyu içiyorum çünkü hazırların şeker oranı yüksek ve katkı maddesi var...bide sodayı günde bir tane ya sade yada limonlu içerim ...umarım yardımcı olmuşumdur:26:
BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM...
ayrıca senin gibi kabusada razıyım ,karabasanım benim ama güzel karabasanım
çok geçmiş olsun bebeğimmm..8 aylık demek ne kadar tatlıdır meleğinn..Alalh nazarlardan saklasın size bağışlasın yavrunuzu..
iyi dileklerin içinde çok çok teşekkür ederim..
inşallah bizde o duygulasrı yaşarız en kısa zamanda:2:
çok sağol canım bnm inşallah
seninde kafandaki sorular sorunlar bir an önce hallolur inşallah..
deryacım kalbim 3 gündür inanılmaz sıkıştıyor canısı yaa...geçer diye önemsemiyorum ama ne bileyin bu seferki farklı sanki..kalbimin üstünde büyük bir aqırlık varda nefes alamaı engelliyor gibi...kııss çok kilo ladım ondanmıdır yoksa delleniyorum ya arada ondanmı?
selam hatunlar....
bugün herşey güzeldi ama akşam dışarda yemek yedik malesef..
herkes bebişlerden bahsetmiş..Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bende bugün şubeme gittim..çok sevdiğim bi ablam vardı onlarda çok istemişlerdi..veee
o da sonunda hamile bi oğlumuz daha olcak..
geçen seneden beri şubemizde 6 kişi hamile kaldı hepsininde oğlu oluyor..
şubemizin kaderi gb
selam hatunlar....
bugün herşey güzeldi ama akşam dışarda yemek yedik malesef..
herkes bebişlerden bahsetmiş..Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bende bugün şubeme gittim..çok sevdiğim bi ablam vardı onlarda çok istemişlerdi..veee
o da sonunda hamile bi oğlumuz daha olcak..
geçen seneden beri şubemizde 6 kişi hamile kaldı hepsininde oğlu oluyor..
şubemizin kaderi gb
ekg çektireyim diyordum :26:daha biraz önce geçmişte gördüm okudum canım...bence hem midenin diyaframa baskısıyla kalbin alt ucuna baskı yapmasından kaynaklanabilir yada korkutmak gibi olmasında strese bağlı panik atak başlangıcıda olabilir ...oyüzden en güzeli öncekardiyolojiye ,ordan bişey çıkmazsa psikiyatriye gidip yardım alabilirsin canım....ben tam 4 kez tedavi gördüm ama rahatladım sonunda,başetmeyi öğrendim....yoksa şu andaki sıkıntılarla benimdekalbimin senle aynı durumda olup,tedaviye çoktaaaaaan başlamış olmam lazımdı canım...oyüzden ilk önce doğruuuuu kardiyolojiye kuşum....sorucam sonucu ona göre
slm herkese
ekg çektireyim diyordum :26:
hoşgeldin cnmm
ekg-eko-kan tahlili hepsini isterzaten kardiyoloji(kalp doktoru)...sen yeterki git aşkım...bize lazımsın daha,seni seviyom guuuuuuuuuuu,kıyamam
kızlar kociş mıkırdanıyor....ben kaçıyorum,yarın görüşürüz ...
HERKESE İYİ GECELER BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
teşekkür ederim canım kızın içinde çok geçmiş olsun...inan en tatlı zamanları..büyüdüklerinde çok daha zor dertleri oluyor..
ben dispansere gidcektimde onun için ekg dediydim...
kardiyolojiye gitmek için bir fırın ekmek yemek lazım...randevu almak lazım oda düşmez şimdi günlerce...
kiz deil canim oglum var benim
dispanserde ekg için ,doğru çıksın istiyorsan ağrılıyken gitmen lazım ...ağrı yokken ekg yeterli bilgi vermiyor...sancı tuttumu ya acile(mesai saati dışıysa)yada dispansere (mesai içiyse)gidersen daha doğru bilgi verir bilgin olsun....byyyyyyyyyyyyyyy kaçtım ben
hayırlı uğurlu olsun canım
hoşgeldin canımm
ne yidinnnn quuuu