- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
tatlımmm merhaba güzel haberlerini bekliyorummm öptüm çokk
canım hayırlısı bizimde olmuyo vardır bundada bi hayır sonucu bize lütfen yaz inşallah herşey yolundadır.
şimdi iyiyim canım sanırım öğlenleyin yediğim ton balığı yapmış olabilir benim midem çok hassas şimdi midem ağrır korkusundan kahvaltı yapmadım...çok korkuyorum tekrar ağrır diye ...bu arada bana olmayan pantolonumu denedim bugün düğmesi kapandı... sevinçliyim yanii senin diyet nasıl gidiyor...
gelmiş canım neler oldu dr gidicektin anlat hadi...
inş güzel haberler getirdin..
Merhaba kizlaaar :) nihayet bitirebildim gecmisi..
sabah doktora gittik, aslinda tek ben gidecektim ama esim israrlarima dayanamadi o da geldi.
ki bence iyi oldu beraber gitmemiz.
bu ilk randevu oldugu icin iste bi suru soru sordu doktor, genel kan tetkikleri falan yapilmisti ama bazi hormonlara bakilmasi icin aramami soyledi.
regl olunca rahim filmi cektiricem bi de, anestezi falan yapmiyolarmis, 3 tane agri kesici al filan dedi
sonra bi de benim bayadir istedgim sperm analizi icin haftaya sali tekrar cagirdi esimi.
bi de bana vajinal ultrason la bakti her sey normal gorunuyor dedi. yumurtaliklara bakti iste sagda 8 solda 6 folikul varmis, iyiymis yani. yumurtlamissin bu ay dedi.
oyle iste en azindan baslamis olduk bi seyler yapmaya. obur turlu neden olmuyor diye dusunup duruyorum..
buranin sistemi cok ilginc, simdi benim ssaglik sigortam var Allah a sukur, ama olmasa bugunku randevu icin 392 dolar odemem gerekecekti, ben 35 dolar odedim sadece
bi de esimin saglik sigortasi benimkinden farkli mesela onunkinde doktora gitmek icin bi seferlik 400 dolar oduyosun. ama tupbebek yaptirmak istesen 25000 dolara kadar tum masraflari karsiliyor. normalde tup beben 12000 dolar ilaclar bile 4000 dolar tutuyomus..
ins bunlara gerek kalmaz da rahim filmi cekindikten sonra ilk 2 ay hamile kalma ihtimalin yuksek dedi. bakalim hayirlisi
ay iste karisik seyler ama ogrenmek lazim, ne kadar odiycez diye.. onumuzu gorelim yanii..
onun disinda zayiflamaya devam ediyorum , bu topic beni acayip motive ediyor!! Sukurler olsun
evde esimin bakkaldan aldigi cikolatalar gofretler var, hic birini canim bile istemiyor!
bugunku menumu aksam yazacagim ins..
Bu arada Sena abla masallah cok degismissin (soylemeden edemicem giyim tarzlarimiz cok benziyor!)..
ins biz de zayiflicazzzz!! sonra da boyle olucazzz