- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
çok geçmiş olsun bebeğimmm..8 aylık demek ne kadar tatlıdır meleğinn..Allah nazarlardan saklasın size bağışlasın yavrunuzu..sena abla cok degismissin gercekten cok güzel kilo vermissin.bebek özlemi duyanlar insallah hic biseye gerek kalmadan allah tarafindan hamile kalirsiniz.bende cok istiyodum bebis oldu simdi 8 aylik ama derdi hic bitmiyo daha gecen hafta 1 hafta hastanede yattik cok hastalandi sonra ilk dogdugundada hastanede yattik kalbinde delik vardi ama allahaima binbir sükür olsun kapandi yani olsa bi dert olmasa bin dert
iyi dileklerin içinde çok çok teşekkür ederim..
inşallah bizde o duygulasrı yaşarız en kısa zamanda:2:
haklısın canımcımda benimde böyle manyak bir huyum var...bişeye yöneldimmi diğer şeyleri askıya alıyorum...bu huyumu sevmiyorum ama farkında olmadan yapıyorum,kötü bir alışkanlık
kızlar inşallah tez zamanda herşey yolunda gider ve bebişlerinizi kucağınıza alır sağlık ve sıhhatle huzur içindebüyütürsünüz
canım yeni gördüm....ben normalde taze sıkılmış meyve suyu içiyorum çünkü hazırların şeker oranı yüksek ve katkı maddesi var...bide sodayı günde bir tane ya sade yada limonlu içerim ...umarım yardımcı olmuşumdur:26:
çok sağol canım bnm inşallah
seninde kafandaki sorular sorunlar bir an önce hallolur inşallah..
Son düzenleme: