- 26 Temmuz 2011
- 184
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selAM CANIMMMM...
Menünü ben beğendim canım ama sena ne der bilmem
AMİN DERULECİM..
BİZDE O GÜNLERİ GÖRÜCEZ İNŞALLAH.:26:.
ah o insanlar yok mu ah ah canımmm insanı onlar yııpratıyor zateenn sananee değil mi niye soruyorsun olsaa söyleriz zateeennn
kızlar merhaba ,kaçakgeldi,ama çok yorgun bitkin vede bunalmış olarak döndüm....müfettişler geldiler vede gittiler ammavelakin iş yerindeki huzursuzluk had safhayı buldu,çok bunalıyorum...işimi çok sevmeme rağmen sabahları ayaklarım geri geri gitmeye başladı...anlıyacağınız çok bunalımlı bir dönem atlatmaya çalışıyorum,oyüzden beni mazur görün kızlar...işleri bir rayına soksam hergün giricemde :26:
yarın bildirimi kime yapıcaz yazarsanız sevinirim
kızlar merhaba ,kaçakgeldi,ama çok yorgun bitkin vede bunalmış olarak döndüm....müfettişler geldiler vede gittiler ammavelakin iş yerindeki huzursuzluk had safhayı buldu,çok bunalıyorum...işimi çok sevmeme rağmen sabahları ayaklarım geri geri gitmeye başladı...anlıyacağınız çok bunalımlı bir dönem atlatmaya çalışıyorum,oyüzden beni mazur görün kızlar...işleri bir rayına soksam hergün giricemde :26:
yani yaaa tatil ne kadar oldu ki zaten beni görmeyeli 10 gün olmuş...
her hafta yapılabilen bişey mi bu bebek...
daha beni görür görmez bebek var mı bebek dedi
bende tersledim...
olsa söylemiycez sankii.....
insan biraz düşünceli olur belki olmuyodur 8 ay geçmiş der..utanır sıkılır sorarken...
yok bunlar şak diye sorarlar bide ne tembel çıktınız vs diyo ya..
yooo baya çalışkanız da fala dememi bekliyo heralde
Allahım bize sabır versin bi gün saldırcam birine
günleri karıştırmışım canım kafayı yedim iyiceSenoş bugün perşembe ayol günlerimi karıştırdın yoksam yarın giremicem die mi yazdın :d
canım gitme kal...mücadele et...bırakma kendini...selamlar kizlar.ben artik aranizdan ayriliyorum.diyet yalan oldu bende.cuma günlerinin stresimi olsa gerek,kilo milo veremiyorum ben.diyeti biraktim bu ara.ama yapsamda gitmiyor zaten.biraz ara verip öyle devam edicem.buradaki herkese basarilar diliyorum.insallah hepiniz hedefinize ulasmis sekilde ayrilirsiniz burdan.güzel zayif günler.....
çok teşekkür ederim cnm gel sende katıl aramızaMerhaba,yazdığınız ilk yazınızı okudum ve sizi tebrik ederim.
Çok güzel kilo vermişsiniz.
Ben sizin başladığınız ilk yerdeyim.Umarım sizin gibi başarabilirim bu işi:)
ablacıcımmmmm bugüün perşembeee ne cummaassııı
canım ben bilerek aldım...sen beni dert etme toparlanmaya başladımmı 3-5 haftada atarım bütün kilomusena abla benim ablam 2004 senesinde diyet yaptı 80 kiloydu 59 kiloya indi şuanda diyette değil ocakta doğum yaptıve 62 kilo yani önemli olan geri kilo aldırmayacak bir diyet yapmak ben ona sordum nasıl kilo verdin diye ama anlatmıyorrrrr nasıl kilo verdiğiniii...
menülerimi yarından itibaren yazmaya başlıyorum tatlım...ama bugün börekli çörekli menü yazılmaz...yarın ola hayrolamerhaba canım...
diyete odaklanamıyorum ya bi türlü...aslnda çok az yiyorum gündüz 1-2 den sonra yemek yemiyorum kilomda gitti ama sağlıksız
aklım fikrim hastanede sanırım ondan bende önümüzdeki hafta dr gidicem..diyet düşünemiyorum..
senin yazını da aradım ama göremedim mooon ne oldu ki cnm..
canımm güzel haberlerle gel inşallah...
bu ay bende gidicem dr ya..
bekliyorum haberini bende..
canımmm..
haklısın ihmal ettim sizi..
daha sık giricem bundan böyle..
canım toparlanmalısın bir an önce...kilolar bi glemeye başlayınca hızla gelio..
bak hem sağlığını da etkiliyo bu durum..
başlama kararını vermişsin gerisi gelir artık gidecek kilolar...
akşama gelip söyle neler yedin kaçırma sakın ha tamam mı...
evet canım bir doktora gitsem iyi olucak...bu arad migren bendede var..biberiye çayı birebir iyi geliyor...doktorun bir tanesi günde 5 füncan biberiye çayı içerek 24 günde migreni sıfırlamış..bende denedim gerçekten çok etkili...merhabalar.. Sen abla bi doktora görünsen iyi olur Allah korusun sonra gec kalmis olma.Imkanin varsa bi doktora hemen görün derim..Bende sabah nöbetten ciktim ve hala dogru düzgün uyumadim. Migrenim tuttu basim catliyor duvarlara vurasim geliyor Canim hic biseyde yemek istemiyor midem bulaniyor..Daha yeni zorla 1 dilim ekmek yedim o da ilac icmek icin.Bu gece yine nöbetciyim insallah aksama kadar gecer
canım düne nazaran gayet iyi birgün geçirdim...ama asıl tam faaliyet yarın başlıyorum Allahın izniyle...ve gerçekten çok heyecanlıyım..sanki ilk defa başlıcam diyete..içim içime sıqmıyor..selam kizlar
bugun misafirim vardi.onunla beraber cislardan yedik biraz.batti balik hesabi biraktim ucunu diyetin.nasil bi motivasyon kaybidir anlamadim.bi turlu toparlayamadim kendimi.eskiden 100 gr alsam uzulurdum,simdi kilolarca birden aliyorum.ama bu boyle gitmez.bahara az kaldi.ceketsiz mantosuz dolasacagimiz guner yakinda.hersey icin cok gec olmadan toparlanmak lazim..
sena nin bugun misafiri gelecekti sanirim.sabah onu baya bi motive olmus gordum.ne guzel.insallah dedigini yapmistir.cislardan uzak durmustur.
bu arada okulumdaki arkadaşlar beni inanılmaz bunaltıyorlardı bebek nerde hani sizde tembelsiniz vsvsvs bi sürü laf...
artık ben tedavi oluyorum sormayın bebek falan dedim tersledim bi tanesini...Allah affetsin ama yalan söyledim..
beni zorladılar buna çok bunalmuştım gerçektende.soruları kesildi şimdi soramıyorlar bişey..ne kadar anlayışsız insanlar var..sinir oluyorum
nerdesinnn sennnnnnnnnnnnnn bahane duymak istemiyorummmmkızlar merhaba ,kaçakgeldi,ama çok yorgun bitkin vede bunalmış olarak döndüm....müfettişler geldiler vede gittiler ammavelakin iş yerindeki huzursuzluk had safhayı buldu,çok bunalıyorum...işimi çok sevmeme rağmen sabahları ayaklarım geri geri gitmeye başladı...anlıyacağınız çok bunalımlı bir dönem atlatmaya çalışıyorum,oyüzden beni mazur görün kızlar...işleri bir rayına soksam hergün giricemde :26:
[/QUOTE]
çok güzel yaaaaa
ablacım hosgeldinn Allah kolaylık versinnn biz buraya yazıyorz bildirimmi buraya yapıoruz yani ortaya
nerdesinnn sennnnnnnnnnnnnn bahane duymak istemiyorummmm
çok güzel yaaaaa
hoşbulduk canımcım...geçen haftaki tabloyu benmi göremedim,aradım bulamadım...yoksa yapılmadımı be aşkitom
iki resim arasındaki fark tam 25 kilo cnm...gerçekten büyük bişey başarmışım..resimleri güncellemek beni gaza getirdi...sil baştan devam..gel yarın gellll......ablacııımmm baayyaaa faarketmişşş maşallahhhh tekrardaannn tebrikleeerrr
aşkitom vallahi bahane değil...durum okadar vahimki aile hekimliğinden istifa edip eski kadroma yani 657ye toplum sağlığına geri dönmeyi bile ciddi ciddi gündemime aldım....gerçekten zor bir dönemdeyim...