Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet okudum canım... ve kilolarımı verdiğimde eşime en güzel cevabı vermiş olacağım.. Ben eskiden diyetisyene gitmiştim elimde oldukca fazla liste var. kızımdan fırsat bulunca buradan paylaşacağım sizlerlede .. kendine uydugunu düşünen arkadaslarda isterlerse kullanabilirler...

36 beden hayali kurmasam bile 38 beden hayalimi hala kaybetmedim :KK70:

abla benim bir sorum olacak. ben sabahci oldugum zamanlar öglenleri is yerinde bisey yiyemiyorum. firsat bulursam salata sadece yiyebiliyorum o da cok nadir oluyor. bana öglenleri yanimda ne götürmemi önerirsin ayakta atistira bilecegim ?
canım benim eşimde işyerinde yemek yiyemiyor çünkü yakında bi yer yok..
o da benm gb diyette ben ona öğlen için evden salata yapıyorum sabahları yoğurt koyuyorum..
bide ikindi de ara öğüniçin yağsız kaşarlı tost yapıyorum çok işine yarıyor..
senin böyle yapmanı tavsiye ederim..
:KK34:

canim sabah kahvaltimi 2 dilim ekmekle ve iyi bir sekilde yapiyorum öglende tost yersem fazla olmaz mi sence ? sonucta 2 dilim ekmek daha olmus oluyor ? ama yardimci oldugun icin cok tsk ederim

canım metabolizman nasıl va günlük hareketin fazla ise sorun teşkil etmez bence..
ve en önemlisi diyette hiç beyaz ekmek tüketmiyoruz..çavdar
yada tam soymuş buğday ekmeği..
eşime diyetisyenin verdiği listede bu şekildeydi ve gayet memnun..

anladim canim tsk ederim önerin icin bundan sonra öyle yaparim bende :)

kızlar aramızda casus var :KK53: 17 üye okuyor yazıyor ama biz 16 kişiyiz :KK9: biri gizli modda bizi takip ediyorr :KK9:
ne güzel yaaa.masallah topigimiz her daim kalabalik.ne zaman baksam sürekli birileri var.
kızlar cuma günü bildirimlerimizi aşaqıdaki gibi yapalım şimdiden yazayımki ön hazırlıqımız olsun :KK34:

başlangıç :
geçen hafta: (geçen haftaki kilomuzu yazıcaz)
bu hafta:KK43:bu haftaki kilomuzu yazıcaz)
giden:KK43:geçen haftadan bu haftaya kadar verdiqimiz kilo yazılacak)
toplamda giden:KK43:diyete ilk başladıqmızdan bugüne kadar giden kilomuz yazılacak)
hedef:KK43:hedef kilomuz yazılacak)
boy:KK43:boyumuz)
beden:KK43:kaç beden giydiqimiz)
spor:KK43:kaç dakika spor yaptıqımız)
bunu cuma günümü doldurucaz ablacim.
ah canım bugün başlayamadı eşim evde yarın inşallah başlıyorum bide bende kalça ve basen fazla
onları nasıl zayıflatırım :KK19::KK19:düşündükçe iştahım daha çok açılıyor:KK56::KK56::KK56:
ah ahhh o basen sorunu bende cok var.nefret ediyorum o yandan fiskiran fazla etten.bicakla kesip atasim geliyor vallahi.
canım imkanın varsa et aqırlıklı beslen....en azından balık ve tavuk koy öqünlerine...hemen eritiyor canım şehsen tarafımdan tecrübe edilmiştir...:KK34:
ablacim bunu biraz acarmisin.mesela süreklimi protein yiycez yoksa proteine agirlikmi vericez?bana cok lazim.
Sonunda bende ekledim:) kilo kaybı cetvelini bunun sabit kalması için ne yapıyorum arkadaşlar...

Birde akşam çorba+6 kaşık sebze yemeği+salata+biraz yoğurt.... yiyeceğiğm fazla mı sizce

bence corba cikarsa sebze yemegi salata yogurt daha iyi olur.
tşk ederim cnm cvp verdiğin için ama aslında benşey için sormuştum yani 3 ana öğün yapsam hafif bi şekilde çalıştığım için ara öğün yapamıyorum ayrıca bir patronum var düşman başına :KK70: manyağın teki ara öğün yaptığım zaman genelde elma oluyo sürekli oooooo sen böyle yersen zayıflamazsın daha çok kilo alırsın öyleki sürekli su içiyorum dieyemicen içmicen su içiyon kilo alıon dio gerizekalımal :KK70: sinirlerimi bozuyo beden çok az bi şekilde yiyip kilo varmeyi amaçlıyorum ama napsam ne etsem acaba :KK43:
o ne bicim patron yaa,gicik oldum vallahi.sende zayifla ona gününü göster.
kalori hesabı yaparak yiyorum vede 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum cnm bugünü 940 kaloriyle kapadım:119:

tamam canım beyaz ekmeği kesiyorum yarından itibaren tam buğday yada açvdar alırım:KK34:

bugünü de kapadım akşam bişey yemeyeceğim artık..su ve çay içerim
...:KK8:
aynen canim bende kalori hesabi yapicam.1000 in altina düsmeden 1400-1500 ü gecmeden yapmaya calisacagim insallah
aa bende umut bağlamıştım o çaya inanki. eşim türkiyeye gitti ona şipariş vermiştim. söyleyeyimde almasın bari
elma çayı işe yarıyormu peki. gerçi bir yerde bir yazı okumuştum ben zayıflatan hiç bir bitki yoktur diye. ne yapalım bizimkide bir umut
benimde 6 ay oldu doğum yapalı ama hiç bişi yapamadım üzerine kiloda aldım. artık yeni kıyafet almıyorum. aynaya bile bakmak istemiyorum. nasıl bu hale geldim bilmiyorum. evlendiğimde 65 kiloydum. şimdi 100 kiloyum. eve koşu bandı aldık ama orda tozlanıyor. bir cesaret lazım sanırım. eşimde okadar üşenikki. ben seni 200 kilo olsanda seviyorum diyor. eve gelirken cips alıp duruyor. alma diyorum ne yapiim kıyamıyorum sana sen çok seviyorsunya diyor.
ayyyyy ne kadar güzel.Sükür et canim böyle bir esin var.seni her halinle seviyor.cogunluk böyle degil cünkü.benimki manken istiyor da...
hatunlar ben çıktım bana dua edin yarın kontrole gidiorum inş olumlu sonuç alırım tedavi güzel gitmiştir ve yumurta oluşmuştur :KK37: ii geceler hepinizee
insallah yarabbim,Allah her isteyene versin bebis
canim simdi gordum mesajini. sen de bendensin, ben de hergun tartiliyorum dayanamiyorum :) her gun gram gram takip ediyorum kendimi. hadi bakalim gosterelim gucumuzu!
aynen gösterelim gücümüzü.insallah citir hatunlar olarak yasariz.

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[2] Müsli Üzümlü,Fındıklı 30 GRAM 108.3
[3] Elma 1 ADET 60
[4] kuru incir 1 adet 51
[5] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 100 gr 61
[6] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Mandalina 1 ADET 50
[9] siyah zeytin 9 adet (3gr) 72
[10] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[11] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1068.3 kal.

aslinda az oldu bugün.kalorim düsük kaldi ama midem yaniyordu.bunlarin bazilarinida zorla yedim.cünkü yemeden gitmiyor kilolar.birazdanda kalkip biraz spor yapicam.yaptiktan sonra yazarim ne yaptigimi

gercekten azmınıze ve ınancınıza hayran kaldım. ben de sadece 5 kılo vermek ıstıyorum. yaptıgınız dıyetı gonderebılır mısınız.sımdıden tesekkurler

SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
Çok zayıf bir çocukluk geçirdim...babam beni kuru kızım diye severdi :KK31: ne zamanki 15-16 yaşına geldim mutfaqa girip bişeyler yapmaya başladım işte o zaman önlenemez kilo alışım başladı...gençliqin verdiqi duygularla gelen tehlikenin farkında deqildim...aile olarakta genetik açıdan kilolu olduqumuz için obezliqe kadar gidecek bu tehlikenin farkına varamadım :KK50:
19 yaşında nişanım olduqunda nişanlıma bir söz verdim....düqüne kadar kilo vericem istediqim gelinlik dar kesim o gelinliqin içine giricem dedim....o dönemler karpuz diyeti denen bir diyet vardı...sadece onu yedim bir süre ...tabiki tek yönlü beslendiqim için uzun sürmedi kilo falanda veremedim..ve düqünümde o gelinlik yerine tarletanlı kabarık bir gelinlik giydim :KK5: bu kadarlada kalmadı eşim çok uzun yıllar sen bana daha nişanlıyken söz vermiştin ama kilo veremedim diye defalarca yüzüme vurdu...bir söz vardır uzaktan atılan taş isabet etmezmiş ne gelirse yakındakinden gelirmiş..evet kızlar...eşim beni bu konuda çok kırdı....sevdiqim bişey olduqunda aşırı yediqimden bana ''işkemben dolmadı daha'' derdi :KK14::KK14: zoruma giderdi ve sinirden dahada fazla yerdim...
bir yaz tatiliydi annemlerin yanına safranboluya gitmiştik...çok sevdiqim elde açma bir börek yapmış...yedimde yedim..karnım doydu ama gözüm doymadı..son bitane daha derken bikaç tane daha yedim...taaki midem tıka basa dolup hiçbirşey alacak hali kalmayasıya kadar....sofradan kalktım...ve annem dediki ''kızım çok fazla yiyorsun biraz az ye çok kilo aldın biraz zayıfla'' dedi...zoruma gider diye yerken dememiş sofradan kalkınca söyledi...
işin tuhaf tarafı kendimi öyle çok kilolu görmüyordum...kilo almışsın diyenlere verecek cevabım hazırdı ''damadınız bana çok iyi bakıyor'' diyerek milletin aqzını kapatıyordum...hiç unutmam kendimi 46 beden sanıyordum...uzun zamandır kıyafet almamıştım...birgün pazarda çok güzel bir etek gördüm...ve 46 bedeni alıp arkadaşıma gittim...etek çok güzeldi...direk arkadaşıma gittiqim için orda hevesli hevesli eteqi giymeye çalıştım....ve şok oldum..etek bana olmuyordu fermuar kesinlikle kapanmadı hatta yanından bile geçmedi...kalıpları dar diye düşündüm...ben 46 giyiyordum...ama işin aslı öyle deqildi...aşırı kilo almış ve bunun bilincinde deqildim...ve o eteqi hiç giyemeden dolaptaki yerine koymuştum...uzun yıllarda öylece kaldı...
köye gittiqimiz dönemlerde akrabalarımızın çok kilo almışsın sözlerine alışmıştım artık....ve giydiqim kıyafetler artık iyiden iyiyye rahatsız etmeye başlamıştı...oturduqum zaman belim ve üst kısmım kat kat oluyor adeta etler dışarı fışkırıyordu...bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım...herkese seneye beni tanıyamıcaksınız çok zayıflıcam göreceksiniz dediqim yıllar birbirini kovaladı ama ben diyete bile başlayamadım :KK50::KK50:
birgün evde oqlumla oyun oynuyorduk daha doqrusu boquşuyorduk ne olduqunu tam anlayamadan bana ''şişko'' dedi :KK58: ve daha sonraki şakalaşmalarımızda bana ''100 kilo'' diye hitap etti :KK5::KK5: ama bu tarz sözler bana hep ters tepki etti...daha çok yedimm:KK56::KK56:
zaman zaman çocukların ödevlerini netten ararken kadınlar kulübü portalına rastlıyordum..bir göz aşinalıqı vardı....birgün konu okurken okuduqum konuya bende cevap yazmak istedim ama üyelik istiyordu...bende üye oldum...bir süre çeşitli topiklere girip merak ettiqim konuları okudum.. ve hayatımın dönüm noktası ''4 ayda 26 kilo verdim'' sloganıyla açılan topiqe tıklamam oldu...selintepe isimli arkadaş yaptıqı diyetle 4 ayda 26 kilo vermişti..ve okadar güzel anlatmışki herşeyi yüzlerce sayfayı birkaç günde tıpkı sürükleyici bir roman okur gibi okudum ve bitirdim..tabi bitirdiqimde bende kesinlikle beynimde bu işi bitirmiştim...kesinlikle diyete başlıyordum...ve ogün diyet serüvenime başlamış oldum...2 gün sonra 3 günlük geldikten 4 gün sonrada 1 aylık yaz tatiline çıktık..ama beynimde öyle bitirmiştimki olayı tatil bile engel olamadı bana...diyete başaldıqım ilk tarih 14 haziran 2010...
2 yada 16 kilo verdim...hem çevremden hemde annemden aşırı tepki ladım...2 ay için verdiqim kilo çok fazlaydı....ama yiyerek vermiştim hemde herşeyi yemiştim...hatta diyete başlamadan önce sırf hamur işi ve tatlı yiyen ben diyete başlayınca sebzemi meyvemi sütümü yoqurdumu kısaca vücuda faydalı olan herşeyi dengeli bir şekilde yemeye başlamıştım...ama annem çok tepki verdi ve 2 ay ara verdim...sonrasında tekrar dengeli beslenme adı altında kaldıqım yerden devam etmeye başladım...diyete ilk başladıqımda 90 kiloydum...bazen ipin ucunu kaçırıp yine çok yedim ama ertesi gün tekrar devam ettim....ve 62 kiloya kadar indim...90 kiloyken 52 beden pantolon giyiyordum 62ye indiqimde 36 bedenle bulutların üstünde gibiydim dünyalar benim oldu....yaz tatili ramazan ayı bayram tatili ve kurban bayramı derken ipin ucunu baya bir kaçırdım ve 69 kiloya kadar çıktım...ve şimdi 68 kiloyum....diyet yolculuquma sizlerle beraber buradan devam etmek istiyorum...
yaşım 37 ... istanbulda oturuyorum muhasebeciyim...2 gün önce işten ayrıldım inşallah daha güzel bir iş bulabilirim....16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var....hayata dair ne varsa eşlerimiz aile yaşantımız sorunlarımız üzüntülerimiz ve sevinçlerimizi burada paylaşarak diyetimizde de birbirimize destek olarak ve bilgilerimizi paylaşarak güzel bir ortam oluşturmak dileqim....şimdiden senanın dünyasına hoşgeldiniz kızlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

süperrr!!!tebrikler:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende istiyorum bende benide alın aranıza acayip gaza gelmem lazım tek başıma beceremiyorum

eveeeet sporumu yaziyorum
30 dakika oryantal yaptim ve tam 5 dakika yani 100 mekik cektim.bugün az oldu ama oda iyi.20 dakikayi gecmesine cok özen gösteriyorum her zaman.
[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Dans Etmek 30 dak 140.436
harcadigim kalori toplam193,86 kalori

herkes başarsın ne diyelim :)
hep beraber başaralım :118:

Selam.evinizi su basmış sabah okudum ama geçmiş olsun demek bu saate kaldı.kayınpederim kalp ameliyatı olacak,gelen giden çok oyüzden yazılanlara bakıp çıkıyorum.motivasyonum süper,hastamız hayırlısıyla eve dönsün sizlerle muhabbete ben de dahil olurum.dün akşam,bu karışımla bir ayda sekiz kilo vermeniz mümkün diye bi tarif vardı.malzemelerini aldım tarifi bulamadım.bu topikten kaldırılmış olabilirmi.
geçmiş olsun canım

pinktomato canım çok sağol..bende yarın hemen bi çavdar ekmeği alıyorum:KK34:

ben çok acıktım yaaa..en iyisi gidip uyuyayım yoksa kötü şeyler olucak..ama yemicem:63:

herkese iyi geceler:KK3:
aysun dememde sakınca var mı?benim adım da şebnem bu arada.. cıss yok rocky cıss yok :KK8:

yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm her satırında beni anlatmışsın resmen. benide aranıza alın lütfennnnnnnnnnnn :KK43: kilolarımla daha doğrusu koskacaman göbeğimle başım dertte. daha evli bile değilim ama hamilemisin diye soruyor her gören. napıyım nerelere gidem başımı nerelere vurammmmmm :KK43: daha önce binlerce kez diyet denemem oldu ama şok diyetler olduğundan hızlı verip çabuk aldım. burdada birkaç kez forumdan takip ederek zayıflamak istedim ama nefsime hakim olamıyorum. önce gözümün doyması gerek ama doydurmayı başaramadım daha. 23 yaşındayım 170 boy ve 70 kiloyum. hiç bir pantolonumun olmadığını gördüm dün sabah ama nolursa olsun giricem o pantolonların içine buakşam burayı görüp başarını okuyunca fena halde gaza geldim heeveslendim ve bende aranızda olmak istiyorum. bir zamanlar çıtı pıtı, safinaz diye dalga geçilen incecik bir kızçeydim şimdi hergörenin hamile diye aklından geçirdiği, annemin deyimiyle DANA olan bir kızım:KK43::KK43: hedefim 60 olmak. yanlız ben salı günü kavitasyona başlıyorum 5 seans, haftanın 2 günüde spora başladım 2 haftadır. bunların yanında tabi bahsettiğin düzende yemeklerimi yersem öğün atlamadan ve bol su içersem kilolarımı vericem gibi ama destek çok önemli. birbirmizin desteğiyle hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz işllahh :KK16:
nur_dan selam, şu kavitasyona gittiğinde deneyimini bizimle paylaşır mısın rica etsem? boyun uzun olduğu için kilo verdin mi manken gibi olursun.. :nazar: sporu unutma ama :KK34:

inanılmaz bir güzellik gelmiş ablacım.
inşallah bende bu genç yaşımda üzerimdeki
bu yağ tabakasından kurtulurum.
bir kaç gün önce incelemiştim profilini.
tickerında verdiğin kiloyu görünce girip bakmıştım.iyiki
açmışsın başarı hikayeni.
bende güzel bir gelin incecik bir kız
olmak istiyorum küçüklükten beri tombuldum inşallah kaderim olmaz..
deniz ben kilo vereceğine inanıyorum :13:

evet okudum canım... ve kilolarımı verdiğimde eşime en güzel cevabı vermiş olacağım.. Ben eskiden diyetisyene gitmiştim elimde oldukca fazla liste var. kızımdan fırsat bulunca buradan paylaşacağım sizlerlede .. kendine uydugunu düşünen arkadaslarda isterlerse kullanabilirler...

36 beden hayali kurmasam bile 38 beden hayalimi hala kaybetmedim :KK70:
:KK9::KK9::KK9:

canım benim eşimde işyerinde yemek yiyemiyor çünkü yakında bi yer yok..
o da benm gb diyette ben ona öğlen için evden salata yapıyorum sabahları yoğurt koyuyorum..
bide ikindi de ara öğüniçin yağsız kaşarlı tost yapıyorum çok işine yarıyor..
senin böyle yapmanı tavsiye ederim..
güzel fikir..

canim sabah kahvaltimi 2 dilim ekmekle ve iyi bir sekilde yapiyorum öglende tost yersem fazla olmaz mi sence ? sonucta 2 dilim ekmek daha olmus oluyor ? ama yardimci oldugun icin cok tsk ederim
beyaz ekmekle mi canım?

hoşbuldukkk canım işallah birbirimize desteğimizle dahada motive olucaz. yarından tezi yok günlük yediklerimide yazıcam buraya haydi hayırlısıııııı
:13:

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[2] Müsli Üzümlü,Fındıklı 30 GRAM 108.3
[3] Elma 1 ADET 60
[4] kuru incir 1 adet 51
[5] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 100 gr 61
[6] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Mandalina 1 ADET 50
[9] siyah zeytin 9 adet (3gr) 72
[10] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[11] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1068.3 kal.

aslinda az oldu bugün.kalorim düsük kaldi ama midem yaniyordu.bunlarin bazilarinida zorla yedim.cünkü yemeden gitmiyor kilolar.birazdanda kalkip biraz spor yapicam.yaptiktan sonra yazarim ne yaptigimi
ya bu kalori sayma işini ben hiç yapmadım.. nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin?

gercekten azmınıze ve ınancınıza hayran kaldım. ben de sadece 5 kılo vermek ıstıyorum. yaptıgınız dıyetı gonderebılır mısınız.sımdıden tesekkurler
inşallah verirsin azimle,5 kg çok değil canım :KK34:

Bende istiyorum bende benide alın aranıza acayip gaza gelmem lazım tek başıma beceremiyorum
hoşgeldin mc78 :KK3:

eveeeet sporumu yaziyorum
30 dakika oryantal yaptim ve tam 5 dakika yani 100 mekik cektim.bugün az oldu ama oda iyi.20 dakikayi gecmesine cok özen gösteriyorum her zaman.
[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Dans Etmek 30 dak 140.436
harcadigim kalori toplam193,86 kalori
azerikızı bu hesaplamayı int sitesinden mi yapıyorsun? bir de oryantal derken?? :KK8:

hosgeldin canim.evet yarin yeni bir güne uyan.zayiflayacagina kendine söz ver

hep beraber başaralım :118:

geçmiş olsun canım

aysun dememde sakınca var mı?benim adım da şebnem bu arada.. cıss yok rocky cıss yok :KK8:

nur_dan selam, şu kavitasyona gittiğinde deneyimini bizimle paylaşır mısın rica etsem? boyun uzun olduğu için kilo verdin mi manken gibi olursun.. :nazar: sporu unutma ama :KK34:

deniz ben kilo vereceğine inanıyorum :13:

:KK9::KK9::KK9:

güzel fikir..

beyaz ekmekle mi canım?

ya bu kalori sayma işini ben hiç yapmadım.. nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin?

inşallah verirsin azimle,5 kg çok değil canım :KK34:

canim bir site var oraya günlük tutuyorsun.her gün yediklerini ve yaptigin sporu yaziyorsun.o sana kalorilerini hesapliyor.cok güzel bisey.ben cok sevdim.yeni buldum orayi.istersen özelden atayim sana adresi.ama üye olman lazim.ücretsiz.

X