Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kkızlar meraba artık giremiyorum interneti kapattırdık ama benim kilo vermem durdu ya bana daha hızlı daha etkili bişey önerin :KK43: haftada 4-5 gün 1.5 saat sporum var su içiyorum gene de yoook verdiğim 1.5 kiloyla kaldım

Kkızlar meraba artık giremiyorum interneti kapattırdık ama benim kilo vermem durdu ya bana daha hızlı daha etkili bişey önerin :KK43: haftada 4-5 gün 1.5 saat sporum var su içiyorum gene de yoook verdiğim 1.5 kiloyla kaldım

canım sende insülin direnci var mı kilo vermek zorlaşıyor da onun için sordum :KK50:

aynen canımm sabah 2 dilim ekmek yemişsin, öğlen 5 kaşık bulgur pilavı ve arada 2 dilim kek veee akşamda 1 ekmek yemişsinn çok fenaaa bencee :KK20:

sabah 1 dilim ekmek yiyip öğlen de 3 kaşıl bulgur pilavı yiyebilirdin fakat baştan aşağı karbonhidrat olmuş sporla dün yediklerini eritmişsindir en fazla olmamış tatlım biraz daha dikkat :KK24:

evet canım baya dikkat etmem gerekiyo bi gün geliyo çok dikkat ediyorum bi gün geliyo böyle cozutuyorum kendimi diyete adapte edemedim bi türlü:KK50:

Kahvaltim
bir bar. sud
iki dilim kepekli ekmek
ati yuvarlak dilim kendi yagindakizarmis sucuk
peynir bi parca
domates biber ve sekersiz cay
ara iki kivi
diger ogunlerdene yesem yahu

bende dünkü listemi paylaşayım
sabah
1 yumurta
biraz peynir
domates tere maydanoz
2 dilim ekmek
3 zeytin
ara
1 kivi
öğlen
1 kase çorba
5 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
ara
2 dilim kek yutuverdim
akşam
1 kepçe çorba
6-7 kaşık pırasa
1 dilim ekmek
tere
2,5 lt su
şimdi de gidip 40 dk koşu bantında yürüyüş yapcam
menümü ben beğenmedim:KK37: sanırım sizde beğenmezsiniz

sabah ki kahvaltın iyi olmuş canım ama arada ki kek ve öğle yemeğinde ki bulgur pilavı olmamış bence yürüyüşle eritirsin diye düşünüyorum...
:KK70:

kızlar merhaba nasılsınız :KK3:

ya benim adet şaşırdı iyice

kızlar benim adetlerimm 3 ay öncesine kadar duzensizdi (korunmayı bıraktıktan sonra duzensizleşti ) 25 gunde 28 gunde 31 gunde bir adet olmaya başladım...

Son 3 ay 30 günde bir olmaya başladım..

Bu ay 25.günde adet geldi 10 şubatta olmam gerekirken 5 şubatta azıcık gelmeye başladı.. ama benım adetlerimm çok yoguunn ve fazlaca kan pulcukkluu olurr

şimdi kahverengi siyah arada kırmızı renk kanamam oluyor (akını gibi) ama çok azcııkkk kii benn gunde 10 ped bitiririm ilk baslardaa

korkuyorumm kist olusmus olabilir mii :KK19:

yorumlarınızı beklıyorumm :18:

Allahım tez zmnda hayırlı guzel sağlıklı evlatlar nasip et bizlerede isteyen herkesede aminnn :2:
canım biz burdan ne desek boş olur...bir doktora gitsen içimiz rahat etse ne dersin?
bende dünkü listemi paylaşayım
sabah
1 yumurta
biraz peynir
domates tere maydanoz
2 dilim ekmek
3 zeytin
ara
1 kivi
öğlen
1 kase çorba
5 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
ara
2 dilim kek yutuverdim
akşam
1 kepçe çorba
6-7 kaşık pırasa
1 dilim ekmek
tere
2,5 lt su
şimdi de gidip 40 dk koşu bantında yürüyüş yapcam
menümü ben beğenmedim:KK37: sanırım sizde beğenmezsiniz
bulgur pilavı 2 dilim kek ve akşam 1 dilim ekmek :KK19::KK19::KK19:
neden kapattınız quuuu internetii :KK53::KK53: biz nasıl görüşücez şimdii:KK4::KK4:
Kahvaltim
bir bar. sud
iki dilim kepekli ekmek
ati yuvarlak dilim kendi yagindakizarmis sucuk
peynir bi parca
domates biber ve sekersiz cay
ara iki kivi
diger ogunlerdene yesem yahu
alternetfileri sayarsan arasından seçim yaparız canım:KK34:
boşver misafirleri gelince hepsine 3 litre su ikram edersin olur biter bu kadar dert etme ... :))

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar dün iş için başvurduqum yeri biraz önce ben aradım..akşam arıcaklardı ama aramadılar...ben arayayım dedim...ve ben bu filmi defalarca izledim.. ''eleman alınmış'' :KK14::KK14:

Son düzenleme:
canım biz burdan ne desek boş olur...bir doktora gitsen içimiz rahat etse ne dersin?

bulgur pilavı 2 dilim kek ve akşam 1 dilim ekmek :KK19::KK19::KK19:

neden kapattınız quuuu internetii :KK53::KK53: biz nasıl görüşücez şimdii:KK4::KK4:

alternetfileri sayarsan arasından seçim yaparız canım:KK34:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ah ablacım aahh yaramaa tuz bastınn işyerinde müdürüm saolsunn izin vermiyor üstüne bide bayanlar ne kadar cok hasta oluyor ne kaprislisiniz diyor ve her defasında yyuzume vuruyorr normalde cumartesi giidcektim 11 şubat fakat gidemedim hormon testleri yapılcaktıı anlatamıyorum ki:KK47:

doktor adetin 2.günü gel dedi oda düne denk geldi ama izin isteyemedim milletin yanında kırıyor bizi :KK43:(((

Son düzenleme:
kızlar dün iş için başvuruduqm yeri biraz önce ben aradım..akşam arıcaklardı ama aramadılar...ben arayayım dedim...ve ben bu filmi defalarca izledim.. ''eleman alınmış'' :KK14::KK14:
boşver ablacım vardır hepsinde bir hayır sen daha iyi bilirsin..
bak ben hazirandan beri işsizim..gerçi ben saçmalayıp istifa ettim..
başka bi iş bulmak yerine..
nese hepimize rabbim tez zamanda hayırlı işler versin...

aaa sanada misafir geliyor..banada cumartesi arkadaşlarım gelicek..
kızlar bize menü fikirleri versenize..:KK52::KK56:

kızlar her yemek yediğinizde giymesini çok istediğiniz fakat size olmayan bir elbiseyi karşınıza koyun ve yemeğinizi öyle yiyin ben 80 kilodan 68' kiloya böyle inmiştim...finaller yüzünden geri 73 kiloya çıktım...şimdi ise kilo vermek için çırpınışlardayımmmm.... şuanda hedefim 65 kilo olmak ... pes etmek yok ...

kızlar dün iş için başvuruduqm yeri biraz önce ben aradım..akşam arıcaklardı ama aramadılar...ben arayayım dedim...ve ben bu filmi defalarca izledim.. ''eleman alınmış'' :KK14::KK14:

boşver canım hayırlısı buymuş demek ki üzülmeye değmez ...inşallah en kısa zamanda kendine güzel bir iş bulursun ...

ah ablacım aahh yaramaa tuz bastınn işyerinde müdürüm saolsunn izin vermiyor üstüne bide bayanlar ne kadar cok hasta oluyor ne kaprislisiniz diyor ve her defasında yyuzume vuruyorr normalde cumartesi giidcektim 11 şubat fakat gidemedim hormon testleri yapılcaktıı anlatamıyorum ki:KK47:

doktor adetin 2.günü gel dedi oda düne denk geldi ama izin isteyemedim milletin yanında kırıyor bizi :KK43:(((
ne gıcık ve anlayışsız birisiymiş...
boşver ablacım vardır hepsinde bir hayır sen daha iyi bilirsin..
bak ben hazirandan beri işsizim..gerçi ben saçmalayıp istifa ettim..
başka bi iş bulmak yerine..
nese hepimize rabbim tez zamanda hayırlı işler versin...

aaa sanada misafir geliyor..banada cumartesi arkadaşlarım gelicek..
kızlar bize menü fikirleri versenize..:KK52::KK56:

boşver canım hayırlısı buymuş demek ki üzülmeye değmez ...inşallah en kısa zamanda kendine güzel bir iş bulursun ...

yarınki misafirler için alışverişe çıktım biraz önce..inanın yollarda gözlerimden damla damla yaşlar aktı..neden bu kadar istiyorum çalışmayı bilmiyorum..içim yanıyor...

kızlar dün iş için başvurduqum yeri biraz önce ben aradım..akşam arıcaklardı ama aramadılar...ben arayayım dedim...ve ben bu filmi defalarca izledim.. ''eleman alınmış'' :KK14::KK14:

ablacım kıyamam sana ya :KK50: noluuurr üzülmee sen basvurunu yap Allaha tevekkül ol zoorr biliiyoorumm ama çalışmakta çook zoor hayırlısını dile ablacımmm belkide çalışmak hakkına hayırlı değildir ondan böyle oluyordur :44:

ablacım kıyamam sana ya :KK50: noluuurr üzülmee sen basvurunu yap Allaha tevekkül ol zoorr biliiyoorumm ama çalışmakta çook zoor hayırlısını dile ablacımmm belkide çalışmak hakkına hayırlı değildir ondan böyle oluyordur :44:

evde boquluyorum...stresten bütün gün yiyorum...çok istiyorum bi işimin olmasını..yıllardır bunun hayaliyle yandım...Rabbime sıqınıyorum herkesten dua istiyorum..ama sonu hep hüsran..sizleride sıkıyorum biliyorum ama sizlerede anlatmasam kafayı yicem..hakkınızı helal edin lütfen..

X