Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla abarttım biraz 2 haftalık köfte yaptım galiba yollayabilirim yarısını 52 olsam ben varya çıldırırımyırttım desenee kesmicen beni dimii
walla nolur nolmaz bakasana 52yim diye ysmehmt diyete başlıyor..senin 53 de beqenmez şimdi :113: bu arada bikaç köfte fazla yapta banada yolla
iyigecelr tatlı rüyalar fıstıııkkkk rüyanda beni gör emiiiyi geceler fıstıklar ben kaçıyoorumm öpüldüünüüzzz
valla abarttım biraz 2 haftalık köfte yaptım galiba yollayabilirim yarısını 52 olsam ben varya çıldırırım
iyigecelr tatlı rüyalar fıstıııkkkk rüyanda beni gör emii
ysmehmt bak duy senin beqenmediqin kilo için çıldıranlar var sen kıymet bilmiyon
oo köfteler çok iyi olmuş bende haftalık yapiimmm bundan sonraa
evet okul olunca üşeniyorum toptan yaptım bende yaz olsa keşke ne kadar rahat kilo veriyorum şu okul dersler bozuyo tüm her şeyi
anladım siz beni istemiyorsunuz
herkesin hayalinde bi kilo yatıyor valla bende 48 olmak istiyorum
çoqu gitmiş azı kalmış canım yaa tabikide bitecek Allahın izniyle....sakın askerimizede böyle şeyler söyleme destek ol olurmu
canım peki siz etlerinizi nerden alıyorsunuz..nasıl güveniyorsunuz..yada hiç et yiyemiyormusunuz?
tamam canım hadi güle güleee
he iviiitt canımistemiyoz senii çünkü kıskanıyozzz
kıss öyle deme geçtiqimiz yaz tatiller bayramlar derken daha çok kilo aldık
canım geçenlerde bir arkadaşta hamsi bulamamktan şikayetçiydi yurt dışında...ayy nekadar meşakkatliymiş oralarda yaşamak...bizim akıllı türkerde yurt dışında bişey var sanıp oralara özeniyorlar(bende dahil) yok anacım yokmuş trde olanlar bile orda yokmuş özenmeyin boşunaa bak ben özeniyormuyum heçççturk bakkali var abla ordan aliyoz :) cok sukur burda cok fazla turk var o yuzden bakkal acildi.
hatta bi cok turk urunu de var, elhamdulillah,
gecenlerde keciboynuzu bile getirtmis bakkal cok ilginc
esim hemen almis tabi bebek yapmaya faydasi olur diye
onun disinda araplarin yerleri de var, onlardan da alabiliyoruz yine.
ben eve gidemedim, ama ins islerimi erken bitirip arkadaslarla bulusmadan once eve ugricam..
aciktimmm
iyi geceler herkeslere opuyorum!
ablacim hic sorma oku oku bitmiyor anca bitirdim :) aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum bu arada :) ahh ahh acaba bende kilo verebilecek miyim bu hafta acaba :) bi de cumaya reglm baslayacak ve yarindan itibaren nöbetciyim yine
brawo canım 7 çeşit cısslı menüyü harika bir iradeyle atlatmışsın..gerçekten tebrik ediyorummarkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün gün içinde hiç yazamadım halama gittim tam 10 tane iştahlı bayan ve 7 çeşit menü ile beraberdim ama rejimime ihanet etmedim bugünkü menümü yazıyorum.
sabah 9.00
2 bardak su
1d.kepek ekmek
1 domates
1,2 yeşil biber
şekersiz çay
öğlen 13.30
yeşil fasulye
3 tanecikk yaprak sarma
7 kaşık yoğurtlu buğday salatası
şekersiz çay
akşam
sadece su canım bişi istemedi
öğlen fasulyeden 1 tabak yemiştim o yetti sanırım
kıskanma nolur calıs seninde olur demek geldi içimden
şaka bi yana başarınız büyük
ablacim baska napiyim gündüzleri yatiyorum geceleri de is yerinde ne bulursam yiyorum saka bi yana gercekten nöbetci olmak zor aksam 8:30 sabah 6.30 bizim nöbet insan hayli hayli acikiyor gece..isin kötü tarafi cuma günleri kilom fazla cikiyor tartildigim zaman gece baya bi de su iciyorum ondan..bakalim bu cuma ne cikacak
brawo canım 7 çeşit cısslı menüyü harika bir iradeyle atlatmışsın..gerçekten tebrik ediyorumm
52yi beqenmiyo tutmayın kızlar beniii
canım geçenlerde bir arkadaşta hamsi bulamamktan şikayetçiydi yurt dışında...ayy nekadar meşakkatliymiş oralarda yaşamak...bizim akıllı türkerde yurt dışında bişey var sanıp oralara özeniyorlar(bende dahil) yok anacım yokmuş trde olanlar bile orda yokmuş özenmeyin boşunaa bak ben özeniyormuyum heççç
sen nöbettede yiyordun dimi yat uyu quuuu boşver nöbeti falan