Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hiçbirşeye faydası yok canım....ben 4-5 çeşit bitki çayı aldım dönüşümlü olarak onları içiyorum çokta güzeller tavsiye ederim...[/QUOTE]

ayy ben hiç içemedim evde dolu o çaylardan

amin canım rabim isteyen herkese versin çok güzel biir duygu anlamı:refah huzur zenginlik ses ahenk

hiçbirşeye faydası yok canım....ben 4-5 çeşit bitki çayı aldım dönüşümlü olarak onları içiyorum çokta güzeller tavsiye ederim...

ayy ben hiç içemedim evde dolu o çaylardan

hengilerinden var canım paylaşırmısın...

Son düzenleme:
ya bende şu beşi bi yerde çayının malzemeleri var ama emzirdiğim için içemiyorum metabolizma hızlandırıcı

malesef canım sakıncalymış yeşil çay falan ama şu elmalı çayın zararı olmayacağı için onu içerim artık

aa bende umut bağlamıştım o çaya inanki. eşim türkiyeye gitti ona şipariş vermiştim. söyleyeyimde almasın bari
elma çayı işe yarıyormu peki. gerçi bir yerde bir yazı okumuştum ben zayıflatan hiç bir bitki yoktur diye. ne yapalım bizimkide bir umut
benimde 6 ay oldu doğum yapalı ama hiç bişi yapamadım üzerine kiloda aldım. artık yeni kıyafet almıyorum. aynaya bile bakmak istemiyorum. nasıl bu hale geldim bilmiyorum. evlendiğimde 65 kiloydum. şimdi 100 kiloyum. eve koşu bandı aldık ama orda tozlanıyor. bir cesaret lazım sanırım. eşimde okadar üşenikki. ben seni 200 kilo olsanda seviyorum diyor. eve gelirken cips alıp duruyor. alma diyorum ne yapiim kıyamıyorum sana sen çok seviyorsunya diyor.

X